איזה שבועיים חזקים..

StaffordshirE

New member
איזה שבועיים חזקים..

מה קורה אנשים?!
כמו ששמתם לב סגרתי שבת.. זה לא כזה נורא, האמת די סבבה.. בשישי שבת אכלנו בחדר אוכל של הקצינים, שמרנו וישנו כל היום אז אין תלונות..השבוע האחרון היה שבוע שדאות, ישנו בשטח באוהלי סיירים שהקמנו בעצמנו, לימדו אותנו איך לשרוד בטבע ואיך להערים על האויב שלך, היה סבבה רצח חוץ מהקטע של השינה.. בקושי ישנו
וגם מה שיותר גרוע.. הייתי חניך תורן השבוע! יצא לי הגרון.. אבל קיבלתי הרבה מחמאות מהחברים שלי וגם בעקיפין מהסמלת ששיבחה אותי בפני מישהו שאני מכיר
שבוע הבא אני אמור לצאת חמשוש כי יום חמישי יש לנו את טקס ההשבעה (!!!) ואנחנו אמורים לחזור עם ההורים אחרי הטקס. יום לפני יהיה מסע השבעה קטנטן של 12 ק"מ, יהיה טוב

שבועיים בהחלט חזקים ../images/Emo9.gif

נראה לי דווקא שכל מה שאתה מתאר חייב להיות מלווה בטיפלה סבל, לפחות טיפלה, ואו שאתה לא נותן לזה להתגבר עלייך או שאתה פשוט לא סובל, שני הדברים האלה תותחיים, יש לך אופי חזק
. מה זה חניך תורן?

StaffordshirE

New member
אפילו יותר מטיפלה..אבל זה הכל בראש

אני מנסה כמה שפחות לתת לזה להתגבר עליי.. חניך תורן זה שכל שבוע נבחר טירון אחר להיות ה"מפקד" של המחלקה..הוא כאילו אחראי עליהם, צריך לדאוג שכולם יהיו למופת. את השבוע שלי אני סיימתי..

וואי אז סבבה לגמרי../images/Emo9.gif

אתה יכול להיות גם מפקד באופן כללי, מה אתה צריך את הטירונות, שישבצו אותך בתפקיד פיקודי ישר

StaffordshirE

New member
ברור...שכח מהעובדה שאני צריך לעשות

קודם גיבוש מ"כים ורק אח"כ להתחיל קורס של 4 חודשים

M e n s R e a

New member
אז בשבוע הבא אתה מסיים טירונות?

ושתמשיך לסגור אחת לשלושה חודשים שבת

StaffordshirE

New member
איזה שבוע הבא..

במג"ב עושים את הטקס השבעה עוד לפני אמצע הטירונות.. נשארו לי עוד חודשיים וחצי..

חחחח

סמלת היית חנת"ר שבוע? הייתי חודש.. זה שואה בשדאות ישנו בתוך בורות השמדה כאלה כמו בשואה עם סקאביאס וכל לילה הקפיצו אותנו לזחול כמו מניאקים!

למעלה