איזה שבוע מגעיל !

matan5165

New member
איזה שבוע מגעיל !

איזה חוסר מזל מטורף יש לי השבוע ! אני עם QT מולי A5 פלופ AKJ אין מצב לצבע. בקופה כבר יש 100 שקל. אני מהמר 50 השני מעלה ל 200 אני נותן ALL IN הוא היה בטוח שאני מבלף (בילפתי אותו הרבה הערב) ונתן השווה 2200 ש"ח קופה טרן 5 ריבר A לפני יומים אני עם 7-8 סוט אני מעלה לפני הפלופ ל 50 ש"ח מעלים עלי ל 100, אני משווה ועוד אחד משווה. פלופ 7-8-2 מישהו מעלה ל 100, השני בורח ואני נותן ALL IN שוב היו בטוחים שאני מבלף וקיבלתי השוואה עם A-K קופה של 2500 ש"ח טרן K ריבר K קופה נוספת. אני עם 5-6 תלתן מעלה ל 30 מעלים עלי ל 100 ו 4 שחקנים משווים ! לא היה לי ספק שאני בפיגור אבל היה בא לי להשוות, בכל זאת לשים עוד 70 ויש בקופה 600. פלופ 5-6-J עם 2 יהלומים. אני נותן ALL IN 3 אנשים משווים לי ! אחד רץ לצבע, אחד עם K-J גם קלף לצבע ואחד עם AA פותחים קלפים אני מבסוט מהמצב. טרן 8 לא קשור בצבע. אני בכלל מבסוט ריבר 8 לא קשור בצבע. בקיצור הפסדתי 3500 בקופה הראשית ועוד 1000 בקופה צדדית.

matan5165

New member
צפון

אני רואה שאתה מארגן משחקים בחולון, אולי בהזדמנות נקפוץ לראות מה הולך שם. אני מהצפון.

bang01

New member
מה זה הליצנות הזאת?

מילא לשחק ככה על 20 שקל, אבל 5000? זה פוקר או רולטה?

2המרפא

New member
מניסיון אתה לא מפספס שומדבר

מה שכן בימים שאתה תופס אתה יוצא משם עם אלפים כי אנשים משווים אותך עם שטויות שאתה לא תאמין. עשיתי קופה של 5000 עם 3 אנשים אול אין בפלופ חוץ ממני כשאני היחידי שיש לו יד. אנשים שם הולכים להמר לא לשחק פוקר. זה מבאס וזה לא משחק אבל זה כסף ברצפה. מה שכן אם אתה אי פעם תלך בחיים אבל בחיים אל תבלף.

LamLamos

New member
צודק לגמרי

לא הייתי בכאלה מקומות על כאלה סכומים אלא על סכומים ממש קטנים.. הישראלים הם פשוט מאוד גמבלרים ! אסור לנסות לבלף אותם כי יש להם אגו מנופח וישוו לך עם כל דבר ובסוף יפגעו בריבר.. הנה דוגמא אחת למשהו שקרה לי אני עם אס קינג מעלה פי 8 מהבליינד ( כי אם זה רק פי 4 כולם משווים שם ) !!! אחד משווה נפתח פלופ ג'ק מלכה 4 אני מעלה הוא מעלה עליי בהרבה אני פורש והוא מראה לי את היד הפנטסטית מלכה 2 .. וזה רק חלק קטן מאיך שמשחקים פה פוקר ..

2המרפא

New member
נו מה רצית העלאת רק 8 בליינדים

אני עשיתי רי רייז ל40 ועדיין קיבלתי 3 קולים וזה היה על סכומים נחמדים.

bang01

New member
אז אולי אני דווקא כן אלך ../images/Emo13.gif

יש לי סבלנות של פיל. אין ל בעיה לשבת גם 4 שעות ולשחק שתי ידיים. כבר היו סשנים כאלה. העניין הוא שזה לא כיף. וואלה, בשלב זה של חיי בשביל כסף אני מעדיף לעבוד ולא ללכת להמר שאני לא אחטוף איזה סאקאאוט.

talhorm

New member
איפה אתה משחק בצפון?

אני מאוד רוצה לשחק מול כל הכבשים האלו שמשווים לך עם השטיות האלה

matan5165

New member
נשבר הנאחס !

קודם כל זה לא פארטיה. אנחנו כמה חברה שמשחקים קבוע. אנחנו 5 אנשים קבועים ויש עוד 5 שכל פעם מתחלפים. היום לקחתי את הקופה היפה ביותר שלקחתי בחיים !! אין לי כח לכתוב את כל הסדר (עכשיו סיימתי לשחק ואני משחק ברצץ משעה 14:30 והתעוררתי ב 14:00) אני עם 8-10 תלתן מולי A-X תלתן (לא זוכר מה הקלף הנוסף שלו אבל זה לא משנה) בפלופ 9-J-A 9-J תלתן טרן 2 תלתן ריבר Q תלתן. בלי ספק הקופה הכי מענינת שלקחתי או שיחקתי בחיים. הבנאדם הפסיד עם צבע A ואין זוג על השולחן.

matan5165

New member
סורי לגבי המיקום.

זה בית פרטי ואנחנו לא משחקים עם אנשים חיצוניים.

למעלה