איזה שבוע מעייף.

איזה שבוע מעייף.

מרוב ריצות כל יום ברגע שאני הולך לישון,אני נרדם כמו בלוק עד הבוקר ולא מתעורר בכלל בלילה.
אני עובד בחברה גדולה עם כמה סניפים.זוהי חברה עולמית.
אני עובד פה הרבה שנים.
כל הבוסים שלי הישירים אהבו אותי.כולל הנוכחי שאגב התחברנו ואני מדבר איתו הרבה וגם יוצאים לבלות לפעמים.
היו תקופות מאד קשות פה בחברה ולא מדובר כלכלית.הבעלים מבוסס ומחזיק עוד מספר חברות מוכרות.
לאחרונה שמו לנו שני ממונים נוספים מעל המנהל שלי.אחד מהם בנאדם מגעיל וחסר יחסי אנוש.נתקלתי בחיים הרבה בחלאות,הוא עובר את כולם.

בנוסף ישנו ניהול לא נכון מטעמי חיסכון שפוגם בשירות ללקוחות,ושוב ההנהלה אשמה.להערכתי מנכ"ל החברה לא בעניינים בכלל.מאכילים אותו חירטוטים מלמטה והוא חושב שהכל טוב.חבל שהוא לא בוס בהסוואה.
מה שמרגיז אותי שאני משתדל בשביל הלקוחות שלי וההנהלה חוסכת על חשבונם ומזלזלת,ומקלקלת הכל.כמובן שהבוס שלי סובל מהמצב יותר כולל נזיפות מהמנהל המגעיל.הגישו נגדו מנהלים אחרים תלונות נגד המנהל הנ"ל,אך הן הושתקו.
הוא אדם מגעיל ומעליב אין אצלו כבוד לבני אדם לא משנה גילם.
זה מבאס.אתה בא לעבודה משקיע נותן את הנשמה ואני צריך לסבול אותו.וחבל על החברה שמנהליה מביאים אותה לאבדון.הלקוחות יעזבו בסוף וחבל.
לא נורא יעבור....

קראתי...

וממש מבינה אותך.
הבוסית הקודמת שלי היתה פסיכית לגמרי (בעצם היא היתה דו-ראשית, אז גם השניה לא היתה להיט בכלל), אבל בניגוד אליך לא עבדתי שם יותר מדי זמן, אז הרשתי לעצמי לעזוב אחרי שספגתי מספיק וניסיתי כל דרך אפשרית כדיי ללבן איתן דברים. ובכל זאת המקרה אצלך בהחלט שונה...
גם אני לא אוהבת כל הזמן להתנצל מול גורמי חוץ על שגיאות שלא אני יצרתי, מעצבן לקחת אחריות על דברים שלא בשליטתנו כל כך.

הסברת טוב.

כל הזמן להתנצל בפני הלקוחות ולנסות לפתור איתם בעיות שלא אני גרמתי.

מה האינטרס להשתיק את התלונות נגדו?

יש סיבה שההנהלה הגבוהה כ"כ רוצה אותו?

יש מישהו שם ששומר עליו טוב.

הוא פוטר פעם אחת ואותו אחד מלמעלה ביטל את הפיטורין.

בקשר לניהול לא נכון מטעמי חיסכון

נראה לי שיש את זה בכל עסק ללא יוצא מן הכלל.... משערת בכל אופן
בוסים לא אוהבים שמתלוננים, אלא שבאים אליהם עם הצעות/פתרונות פרקטיים/מעשיים

הבאנו להם הרבה הצעות.

דחו אותן לחלוטין.הם הולכים בקו מסויים שחושבים שיעיל אבל בסופו של דבר הלקוחות יסבלו ויעברו למתחרים לאחר שימאס להם השירות הגרוע.

המממ וואלק אין לי הרבה מה לומר על זה

זה אכן מצב בעייתי, אבל אולי יש דרך שאתה יכול לחשוב עליה כך שתעשה מן סוויץ' בראש ותשנה צורת הסתכלות על כל המצב?
וחוץ מהעבודה מה קורה?

היי מה זה? התחלתי לכתוב תגובה

ופתאום נעלם

בקיצור אני גם עייפה כזאת וקצת מבולבלת, נשארתי כל יום בשבוע החולף שעות נוספות, ונמאס לי מזה. מבאס אותי לכתוב תגובה מבאסת, אז כדיי להרים את המורל נצרף את הבחורצ'יק הזה >>

וחוץ מזה....

אני לא יודעת איך להסתדר עם מצבי רוח של אנשים אחרים, יש לי בעיה לעשות הפרדה ולא להזדהות איתם, זה ישר משפיע עלי

למעלה