איזה שבוע עצוב עברנו פה

איזה שבוע עצוב עברנו פה ../images/Emo10.gif

מעניין מה אומרים על זה הכוכבים...
טוב שלפחות כוכי שלנו, כוכבית קטנה שהצליחה לשמח אותנו מעט. ב נ ו ת - מאחלת לנו ולבני-זוגנו המשך יותר מוצלח מהשבוע הזה. מאחלת לנו שאולי סופסוף נראה את האור בקצה המנהרה, שנמשכת ונמשכת ולפעמים לא נראה לי שתיגמר אי-פעם. מאחלת לכל הבנות שעברו פה טראומה כל-כך קשה של גרידות והפלות וכל האיכסה הזה, שיתאוששו להן לאט לאט ויחזרו לפרוח ולשמח את הפורום
מאחלת לכל ה"דוגרות" למיניהן - אל תשתוללו - תנוחו הרבה ותחזיקו אצבעות חזק חזק (גם אלו שכבר עזבה אותן האופטימיות),והעיקר - תאמינו בעצמכן, כי בסוף זה הרי חייב להצליח. ולבסוף - מאחלת לכל אלו ש"זכו"
לראות את הפס המיוחל, וזכו ליהנות כבר מתשובה חיובית של בטא (ומה שלא תגידו - זה דבר מדהים) - תשמרו טוב טוב על הגורים הקטנטנים שאתן מגדלות מתחת ללב הרחב והכואב שלכן שתהיה שבת שלום לכולנו.

נועם@בת

New member
ואל תשכחי את האלמונית ../images/Emo46.gif

אם לא די ברוע ובסבל שהטבע מזמן לנו, יש לנו שק של רוע בדמות האלמונית, שמגיחה מידי פעם ומטפטפת את הארס שלה. נהנית להכאיב ולפגוע. מה לעשות, אין עולם מושלם. והאלמונית מזכירה לנו את זה כל הזמן
יש בעולם שלנו אנצרקס, טרור- ואלמוניות נבזיות
לשבוע טוב יותר בלי אסונות ובלי אלמוניות נועם

אוראושר

New member
נעם יקרה

אני לא כ"כ מכירה את הכללים פה ואין לי מושג אם במכוון נמחקה ההודעה של האלמונית האכזרית מיום שישי ובעקבותיה גם תשובתי אליה אבל בכל מקרה אני מאוד שמחה שתגובתה הגועלית של האלמונית נמחקה. זה מאוד מאוד פגע בי ותקראו לי רגישה מידי או לא יודעת מה אבל אפילו דמעות חנקו את גרוני. תודה

עמית@

New member
את לא רגישה מדי.

בתור מי שחוטפת ממנה לא פעם אני מבינה אותך לחלוטין, המדיניות היא להתעלם או למחוק, במידה שמדובר על ירידות לשם ירידות ולא על ביקורת חריפה ככל שתהיה. מבינה אותך.

נועם@בת

New member
אוראושר, לאמריקאים יש את בןלאדן

ולנו יש את האלמונית. דבר ראשון שאני עושה כשאני נכנסת לפורום זה עוברת לחפש את ההודעות שלה ומוחקת. הרבה בנות החדשות זוכות לקבלת הפנים המרושעת שלה. מדובר כנראה באשה מאוד מרירה, שלא יכולה לראות אין אנחנו מקבלים בשמחה משתתפות חדשות. בכל פעם שמשתתפת חדשה זוכה לקבלת פנים אוהדת, והופכת מיד לאחת מכולן, מרימה המפלצת האלמונית את ראשה ויורקת ארס. אין לי כרגע הרבה מה לעשות נגדה, חוץ מלמחוק אותה, ולקוות שהמחשב שלה ישרף
ואני מאוד מצטערת שנפגעת ממנה. זה הדלק שמזין אותה, להכאיב ולראות איך נשים כואבות, כי היא פוגעת בהן במקום הכי רך ורגיש. כשהן חושפות את עצמן ומצפות להבנה ולתמיכה, היא באה ומכניסה את מילות הרשע שלה. מה שכן, ראי עצמך בת מזל
כי הוכנסת לרשימת הנפגעות של האלמונית, שמכילה את מיטב בנות הפורום (ובוגרות הפורום). אולי הפסיכולוגיות שבינינו יוכלו להסביר מה מניע אותה, ולמה יש לה כזה צורך להכאיב. אולי היא אדם פגוע, אולי היא מעולם לא למדה ליצור קשר טוב וחייבת להשיג את שלה רק באכזריות. אבל זאת פסיכולוגיה בגרוש. אני לא מבינה בזה. אני רק יודעת לזהות רשעות ונבזיות כשאני רואה אותן, ומצטערת שגם את זכית לראות אותן. לא ענינו לה, כי כבר מזמן חתמנו כאן על אמנה לא עונים לאלמונית (כן, אנחנו מכירות אותה כבר מזמן... לצערנו
) שיהיה לך שבוע טוב יקירה, ותני לשכוח מה שקרה. זה צד מכוער של החיים שכדאי להתעלם ממנו
נועם

salpter

New member
אפרופו בןלאדן

למה אשתו לא נגשת IVF כדי שלא יצאו עוד תאומים.

רומי^^

New member
אוראושר מתוקה ../images/Emo74.gif

רבות וטובות מבנות-הפורום נפגעו כבר מחיצי הרעל של זו המסתתרת מאחורי הכינוי אלמונית. כנראה - מישהי שיש לה כנראה "שליחות" לפגוע ולהרוס ולהעליב
נכון שזה לא נעים - אבל את חייבת להתעלות מעליה. את הרבה יותר טובה וחזקה ממנה שבוע טוב

אוראושר

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo25.gif

אתן פשוט מקסימות!!! ועכשיו אני יכולה ללכת לקבל את הזריקות שלי כשאני הרבה יותר רגועה שולחת לכן המון
לילה טוב

אוראושר יקרה שלי

חבל שבכלל ענית לה. כבר למדנו שלא עונים לה, ולא משנה איך היא תקרא לעצמה את מזהה אותה מרחוק. נדמה לי שחטפנו ממנה באופן די צמוד השבוע, אבל את היית יותר גיבורה ממני. שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח! לי בכלל נדמה שהיא גבר ולא אשה.

iris2210

New member
בהצלחה לכולן

גם אנחנו לא עברנו שבוע קל. והייתי על סף ייאוש אך התגברתי. אז מי זאת האלמונית שתנסה לשנות לנו את המצב רוח. אני לא יודעת בדיוק מה היא כתבה כי לא הייתי ליד המחשב בסוף השבוע. מה האלמונית רוצה מאיתנו. למה היא צריכה לבנות הפורום.

למעלה