איזה שבוע

Mottek

New member
איזה שבוע

מאיפה להתחיל?
בתחילת השבוע הוצאתי את הקטן מהגן. גיליתי שהגננת שלו, הרביעית במספר מתחילת השנה, עוזבת. די! כמה גננות ושינויים ילד אחד יכול לעבור? זה מוגזם לגמרי. גם ככה התכוונתי להוציא אותו לקראת הנסיעה לארץ, אז הוצאתי אותו מוקדם מהצפויי. בנוסף גם גיליתי שאת החדר שהוא נמצא בו עכשיו יהפכו לפעוטון, זאת אומרת שבמהלך הקיץ יהיו שם שיפוצים. אני לא רוצה לשים אותו בחזרה בגן עד שלא יסיימו את הבניה, אז כנראה שהוא ישאר איתי בבית עד ספטמבר. הסיבה היחידה שאני עדיין בגן הזה ולא מחפשת מקום אחר זה שהוא מרחק הליכה מהבית שלי ומהבית ספר של האמצעי. פעם הם היו גן ממש טוב אבל ההנהלה השתנתה. עוד שנה אחת והקטן יעלה לגן חובה ולא יהיה לי את הכאב ראש הזה.
חוץ מזה השבוע שני הגדולים יותר סיימו את הלימודים ויצאו לחופש הגדול. היה לנו שבוע נחמד ביחד בינתיים ואתמול בילנו כל היום בבוסטון. היה ממש כיף!
וזהו, עכשיו מתחילים להתארגן לקראת הנסיעה לארץ. יוצאים לדרך באמצע השבוע ונחזור בעוד בסוף החודש. איזה כיף!

Mottek

New member
אופס, היה צריך להיות בשרשור של סוף שבוע. סליחה.

איזה באסה עם הגן

מעניין למה היו כל השינויים האלה בצוות ומי יזם- אנשי הצוות או מנהלי הגן?
&nbsp
תהנו בחופש

&nbsp
&nbsp

4 גננות התחלפו בשנה? מה קורה שם?

טוב עשית שהוצאת אותו לכל הקיץ.

אני מחכה לך בארץ, מתה כבר לפגוש אותך יקירה

Mottek

New member
לא ממש יודעת

בשנה וחצי האחרונות היה גל עזיבה ענקי של מטפלות/מורות שהיו שם המון שנים (חלקם 13 שנה ואחרים "רק" 5-6 שנים). התירוץ שתמיד נותנים הוא שהמטפלות מצאו עבודה אחרת משהו שיותר קרוב לבית. בינינו אני לא מאמינה לזה. לדעתי הדרישות שלהם לא תואמות את התשלום שהם נותנים ולכן אנשים מחפשים דברים אחרים מן התחילה. פעם זה היה גן ממש מצויין. כשהגדול שלי היה תינוק היה לפחות שנה-שנתיים המתנה. היום הם מחפשים בנרות משפחות חדשות, ויש משפחות שהכניסו את הילד לגן חובה, אבל את האחים הקטנים לא רושמים לשם בגלל כל הבלגן. בגלל זה אני גם חושבת שהם פותחים עכשיו פעוטון בשביל להכניס עוד אנשים לעסק. בכל מקרה, אני ספציפית ביקשתי שהוא יהיה בכיתה מסויימת עם מורה שכבר נמצאת שם הרבה זמן. אני מקווה שהשנה הבאה תהיה קצת יותר קלה ויציבה.
נשאר לי רק עוד שנה אחת עם הקרקס הזה שנקרא גן. אני מקווה שנחזיק מעמד!

mumfor4

New member
באמת מוזר מה שקורה בגן .

טיסה נעימה לישראל ותהנו , את יכולה להיפגש עם ניריתוש שהביאה את החורף לקיבוץ חחח

למעלה