איזה שווה אני בפלאפון

MrJTsGirl

New member
איזה שווה אני בפלאפון

אני באמצע שיעור חשבון אני רושמת מהפלא של חברה שלי הוא חדש אז יש אינטרנט חופשי... 5 יחידות זה משעמם תחת! חחח... טוב אני ממשיכה לצלם את העין שלי זה פלאפון אלפא עם מצלמה משו שווה ומליאני כזה... תשאירו תגובות משעמם לי, ביי ביי ביי

In LoVe WiTh Me

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש נצל"ש!

הפורום מזה י-ב-ש! בואו נפתח איזה שרשור של תמונות או שאלון... משו כזה כי משעמם לי רצח

RJlake

New member
אוקי אז אני אתחיל עם שאלון קטן...

איך אתם מעדיפות את ג'סטין בתור זמר או שחקן? אני מעדיפה אותו בתור זמר כי הוא ממש אבל ממש טוב ויש לו אחלה של שירים ואני כבר מתה שייצא לו עוד דיסק!

Lara145

New member
תשובות......./images/Emo8.gif

גם אני אוהבת אותו יותר בתור זמר...

Lara145

New member
שאלון....../images/Emo8.gif

גם לי יש שאלון...
1.מה אתם אוהבת בג'סטין? 2. איך הכרתן את ג'סטין? 3.איך אתן מעדיפות אותו עם זקן או בלי זקן? 4. קמרון או בריטני? 5.איזה שיר אתם הכי אוהבים של ג'סטין? 6.עם אן סינק או לבד?

MrJTsGirl

New member
תשובות לשאלות...

1. אני אוהבת בג'סטין הכל. במיוחד את הקול שלו ואת התלתלים *i miss the fro* [[pout]] 2.את ג'סטין הכרתי לפני 3 וחצי שנים... כמעט 4 בעצם... ש its gonna be me יצא... בחופש שעליתי לכיתה ז'... ואי אני כבר בי' ד"א... 3.בלי זקן!!! אם כבר, אז רק את הקטן הזה שיש לו למטה על הסנטר (מיכל-כמו שיש לדניאל :) זה כזה יפהההה) 4. אמממ גם קמרון וגם בריטני-לא אכפת לי, אני חושבת ששתיהם ממש חמודות ואם ג'סטין בחר אותם אז הם הכי מתאימות לא ואין לנו זכות להגיד שהם מגעילות או משו או להחליט שאחת טובה יותר מהשניה... 5. let take a ride ואת never againהכי הרבה, אבל בכלליות, זה לפי מצברוח 6. ברווור שעם אן סינק. דההה...!!! (אתם לא תגידו אותו דבר, כי אתם לא מעריצות אותו מאז אן סינק... ואני כן)

moran14h

New member
סליחה?

מי את שתקבעי מי לא מעריצה את אנסינק או לא? אני גם מעריצה את אנסינק מ it's gonna be me (חברה שלי הכירה לי אותם דרך השיר הזה ואני ישר התאהבתי בהם) ולפי דעתי (ואני מניחה שכל מי שהתחילה להעריץ את אנסינק לפני ג'סטין בקריירת סולו חושבת ככה) מי שלא העריצה את אנסינק קודם ממש הפסידה את ההתרגשות בזה שג'סטין יצא לקריירת סולו ,לחקות לסינגל הראשון..לראות אם הוא טוב.. וכ"ו...

JTrulez

New member
בדיוק!

אני הערצתי את אנסינק עוד ממש מתקופת הgod must have spent a little more time on you ה ממש הרבה זמן......אין לי מושג אפילו כמה וגם שם הכי אהבתי את מושלמי אז ממש שמחתי שהוא הוציא אלבום... ומורן צודקת...כל ההתרגשות בזה שהוא מוציא אלבום...זה היה פשוט מדהים!! ואני מעדיפה אותו בלי זקן

moran14h

New member
תשובות

1.מה אתם אוהבת בג'סטין?-הכל! את הכשירון שלו, את הקול שלו, את המראה שלו..הכל.. 2. איך הכרתן את ג'סטין?-דרך חברה..היא מאוד אהבה את אנסינק(ביחוד עם ג'יי סי)..אז היא השמיעה לי מלא שירים שלהם וזה פשוט קרה..זה היה לפני איזה 4 שנים.. 3.איך אתן מעדיפות אותו עם זקן או בלי זקן?-בלי זקן..אני בכלל מעדיפה גברים חלקים.. 4. קמרון או בריטני?-ברור שקמרון!! 5.איזה שיר אתם הכי אוהבים של ג'סטין?-לא יכולה להחליט 6.עם אן סינק או לבד?-בעיקרון זה שני סגנונות שונים ואני מאוד אוהבת את שנהם ולא יכולה להחליט..

Lara145

New member
התשובות שלי.....

עכשיו אני יכתוב את התשובות שלי..... 1.מה את הכי אוהבת בג'סטין?: את האופי והמראה שלו. 2. איך הכרתן את ג'סטין?: זאת דרך די מוזרה, בעצם הכרתי אותו מלפני חצי שנה, ראיתי את הקליפ ROCK YOUR BADY וממש ממש אהבתי את השיר הזה באותו זמן, אז התחלתי להעריץ את ג'סטין. 3. בלי זקן או בלי: ברור שבלי הוא הרבה יותר חתיך 4.קמרון או בריטני?: בריטני הם היו הרבה יותר חמודים ביחד. 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים של ג'סטין: ROCK YOUR BADY, IM LOVING IT, CRY ME A RIVER את כולםם!!! 6. עם אן סינק או לבד:שני התשובות נכונות (אן סינק ולבד הוא גם טוב...)

למעלה