איזה שולחן הכי הייתם רוצים לראות ?

• פותח הנושא OZE5
  • פורסם בתאריך

OZE5

New member
איזה שולחן הכי הייתם רוצים לראות ?

מבחינת שחקנים כמובן בין 8-9 שלי : 1. טום דוואן. לא צריך להסביר למה. 2. סמי פרחה. שחקן אגרסיבי ומצויין. 3. פטריק אנטוניוס. שחקן פשוט מעולה. 4. מייק מטיסאו. לבחור יש קטעים שהוא משחק בצורה מדהימה. 5. פיל הלמיות'. רק בשביל לראות אותו משתגע. 6. דניאל נגראנו. למרות כל ההפסדים האחרונים עדיין שחקן תותח. 7. אלי אלעזרא. ישראלי
8. בארי גרינסטיין. למרות שהוא בונקריסט, שחקן שמסוגל לזרוק AK וידיים טובות בלי כלום. 9. ובסוף, שחקן טוב יותר מכל אלא שהזכרתי כאן, אני

nadd

New member
אהבתי גם..

1. פיל לאאק - שחקן שעושה הצגות 2. דיויד בנימין - אול בגלל השם היהודי 3. גאס הנסן - משחק המון בפול טילט וראיתי אותו ב-WPT. עולם הפוקר הוא גברי בד"כ, מעניין למה ?

זה קל

עולם הפוקר הוא עולם של תחרות, מתח ואדרנלין וכסף כמובן מה שגברים מחפשים, לא?

דם הבן

New member
אני אוהב גם את

ג'ניפר. היא שחקנית טובה שמראה יכולת טובה. חוץ מזה, אני לא אוהב שחקנים שתקנים שלא עושים שמח. פוקר זה קודם כל משחק, ורצוי לשחק עם חיוך. אגב, גם אנטוניו אספיאנדיארי הוא שחקן מעולה בעיני.

OZE5

New member
ג'ניפר הרמן

מזכירה לי את בוב סטופק, משחקים רק KK AK AA

shaywh

New member
אממ.. לא

באחת הידיים החכמות שהיו בHSP היא ראתה שאספנדיארי קצת בשוק מזה שהיא רוקנה אותו, המשיכה את הלחץ וגרמה לו לזרוק זוג מלכות.

rachelc26

New member
היה איזה קטע שהיא החליטה

לעלות עם יד של 10 2, או משהו כזה. לפיל היה זוג Q, בסוף היא קיבלה רצף, והוא התבאס.\ הייתה יש מצחיקה מאוד אגב זה היה משודר ב HSP

זונע

New member
אין לי כח לפרט ממש

1.דוואן(אני כבר לא נהנה לראות משחקים בלעדיו) 2.נגראנו 3.הנסן 4.אנטוניוס 5.אייבי 6.דויל ברנסון(בשביל המסורת) 7.סמי פרהה(מת על האגרסיביות שלו) 8.גרינשטיין(למרות שהוא מאד old-fashioned הוא עדיין שחקן קאש ענק, למרות שלטעמי הולדם הוא לא המשחק החזק שלו).

DoubleN

New member
הולדם זה המשחק הכי חזק

של ברי גרינשטיין, ככה הא כותב בביוגרפיה שלו, זה המשחק הכי רווחי שלו, לא שחסר לו כשרון בשאר.

למעלה