איזה שירים אתם ממלצים של מקפליי??

• פותח הנושא co13
  • פורסם בתאריך

co13

New member
איזה שירים אתם ממלצים של מקפליי??

היי אני חדשה! יש לי שאלה.. איזה שירי את אוהבים שלהם?? או איזה שירים אתם ממליצים לשמוע?.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif היי../images/Emo70.gif

קודם כל ברוכה הבאה
אני יעל, 13, מודיעין
מקוה שתשתלבי במהרה
ואממ אנחנו בעקרון אוהבות את כל השירים שלהם ואנחנו ממליצות בחום על כולם אבל בשביל לעזור לך אני אכתתוב פה רשימה קטנה של שירים, אחלה
all about you i've got you i wanna hold you dont wake me up the way you make me faal dont stop me now
קאבר
not alone transilvenia lonely ויש עוד שירים רבים שתוכלי לראות שכתובים במקוויקנדים D: מקווה שעזרתי
יעל

יעלייק , כנסי !

איזה בצפר את ? אני גם ממודיעין , מעירוני ג' .. = / לא נראלי שיש ילדה אחת בבצפר שלי שאוהבת אותם חוץ ממני ! : ( אבל אולי את איתי בבצפר [!?]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif שלום שלום ^_______^

דבר ראשון.. אני רוני # 14 וחצי # חיפה # דאגי
הנה השירים שאני ממליצה עליהם:
בראש ובראשונה
Too Close For Comfort השיר הכי מדהים שנוצר אי פעם. א-ב-ל רק בהופעה חיה של וונדרלנד! - The Ballad Of Paul K - The Heart Never Lies - Room On The Third Floor - Don't Wake Me Up - The Way You Make Me Feel - Hypnotised - Broccoli - No Worries - Not Alone ר-ק בלייב של מושן
- That Girl - Obviously - Five Colors In Her Hair בקיצור יש עוד מלא אבל אלה זה השירים שאני זוכרת שבולטים במיוחד
כל שאר השירים --> לא להיעלב!
מקווה שתמשיכי לשמוע אותם ותמשיכי להגיב בפורום D:

just orr

New member
ברוכה הבאה D:

אור, 15, דני
מממ... שירים שעוד לא המליצו לך עליהם שאני אוהבת: Don't Know Why She Falls Asleep Ultraviolet Bubblewrap Walk In The Sun Met This Girl Star Girl טוב נו יש מלא XD אני אוהבת את כל השירים שלהם, קצת קשה לי לבחור את ה-הכי מומלצים ^^" בכל מקרה, מקווה שתצטרפי אלינו ותהני כאן

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif היי היי ../images/Emo9.gif

אני רייבן [או אלמוג] בת 16 עוד 13 ימים מהוד השרון והפייב שלי זה טום בוי
נראלי שיש מספיק שירים אז באמת לא כדי שגמאני אפרט את השירים שאני אוהבת כי אז זה לא יגמר.. בכל מקרה השתלבות מהירה

purple floyd

New member
היי :)

אני סתיו בת 15 מערד. אני ממליצה לך לשמוע את כל השירים מהאלבומים שלהם, ולהחליט את לבד איזה מהם את הכי אוהבת

OneStepCloser

New member
הייD:

אני נסטיה, עוד 3 חודשים ו6 ימים בת 16 [אבל מי סופר?
], מרעננה. אני ממליצה לך על השירים האלה: Not Alone The Ballad Of Paul K The Way You Make Me Feel No Worries She Falls Asleep Walk In The Sun Bubblewrap Ultraviolet Don't Know Why Star Girl ועוד המון המון שירים שלהם חח תשמעי את השירים מהאלבומים שלהםD: השתלבות מהירה
.

למעלה