איזה שירים גיימס כתב.

סתיוית

New member
איזה שירים גיימס כתב.

? אני יודעת כמה אבל לא נראה לי את כולם..

13 u S t 3 D

New member
מממ...

באסטד כמעט כולם .. ולמקפליי הוא עזר רק בכמה בינהם פייב קולורס אין אייר אר.... יש עוד הוא כתב המון

fight star

New member
יאממי

הוא דובון מוכשר!!! (כאילו, הוא לא דובון מבחינות שמנמנות.. מבחינת חמידות! חחח..) והוא עכשיו גם כותב שירים לחברה שמוכרת אותם לזמרים (כמו החברה שמכרה את המילים של סופרסטאר לג'מיליה,רוני ועוד כמה באירופה)

סתיוית

New member
*&^קונה&^

בואו נקנה?!?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות שאני שונאת אנשים שקונים משם..:\ יוהוווווווווווווווו מאיפה הכשרון הזה?!?!?!?!

5cihh

New member
עלק רק בכמה..

הוא כתב עם טום 90 אחוז מהדיסק של מקפליי.

סתיוית

New member
או או הביאו לי רשימה &^רגע&^

what i go 2 ksl 4>>> matt and james you said no>>>> all of busted britney>>>james losing you>>>busted psycho girl>>>james all the way>>>busted dowsons geek>>>busted whn dys trn in2 n8>>>busted every thng i knw>>>busted loser kid>>>busted air hostess>>>busted Crashed the Wedding>>>James Who's David>>>James She Wants To Be Me>>>busted 3am>>>busted Falling For You>>>James, Charlie That Thing You Do>>>James, Charlie Over Now>>>James Meet You There>>>James, Charlie Loner In Love>>>James Can't Break Thru>>>James Nerdy>>>James, Charlie Late Night Sauna>>>busted My Good Friend>>>Matt, James Last Summer>>>busted

סתיוית

New member
מקפלי-

+5 Colours in her hair +Obviously +That Girl +She left me +Down by the lake +Unsaid things +Surfer babe +Broccolli

סתיוית

New member
באסטד-

What I Go To School For Crash And Burn Britney Losing You Year 3000 Psycho Girl All The Way Sleeping With The Light On Dawson's Geek When The Day Turns Into Night Everything I Knew Loser Kid כולם חוצ מויטאאוט יו.

סתיוית

New member
APFE

APFE Air Hostess Crashed The Wedding Who's David She Wants To Be Me 3am Falling For You That Thing You Do Over Now Meet You There Loner In Love Can't Break Thru Nerdy Every song on APFE except: Fake, Why and Better Than This. *&^%תודה לחברות הנהדרות שלי^%

13 u S t 3 D

New member
טחחחחחחחחחחחח

מאט כמעט לא עושה כלום ואגז זה לא נכון.. רשום לי בדיסק שלהם מי עושה מה...

13 u S t 3 D

New member
הנה- לפי מה שרשום באלבום

איייר הוסטס-גיימס צארלי מאט וטום [ממקפליי] קראש דה וודינג-גיימס וטום אוז דיויד-גיימס וטום שי וואנטס טו בי מי-גיימס צארלי ומאט 3איי אמ-צארלי מאט וגיימס טאט טינג יו דו-צארלי גיימס וטום אובר נאו-גיימס וטום פייק-מאט מיט יו דאר-צארלי וגיימס וואיי-צארלי ואח שלו באטר דאן דיס-מאט קאנט ברייק טרו-גיימס נרבי-גיימס צארלי וטום השאר אין לי כי זה המקוצר

למעלה