של הביטלס כמובן, אני הייתי רוצה להופיע עם השיר helter skelter לדעתי זה השיר הטוב ביותר להופעה. (אני הייתי יכול לעשות את זה עם אני הייתי בלהקה הרי אני מנגן על גיטרה אבל אין להקה אין הופעות קשה, קשה...)
לפני חמישה חודשים אפילו השם משתמש הקודם שלי היה אז פעיל... בחמישה חודשים האלה הפורום עבר הרבה שינויים אנשים הלכו אנשים באו אני חושב שלא יקרה שום דבר אם נעשה שוב את השרשור הזה.
אני נשמעת כמו קרפד זייפן כשאני שרה, אבל אם בכל זאת- לא הלטר סקלטר, אבל בכל זאת יש לי חיבה לצרחות כלשהן, אז אני חושבת שoh darling כי הוא הראשון שעולה לי בראש.
או הלטר סקלטר בביצוע רוקיסטי כזה... או שהייתי שרה מכל הלב ועם הרבבבבהההה כיף: FLEW IN FROM MIAMI BEACH BOAC DID'NT GET TO BED LAST NIGHT!!!! back in the U S S R אבל ברור שיש עוד איזה מאה שירים שהייתי שרה... למשל אי אם דה ולרס... וכו וכו...
יש כל כך הרבה שירים... אני בעד "Everybody got something to hide except 4 me and my monkey" שיר ענק להופעות (אני חייב לעשות אותו פעם) אבל הייתי מוכן לעשות עוד מיליון שירים אחרים שטובים..
לדעתי צריך להבדיל כאן בין שני דברים: מה שהיית רוצה לשיר ומה שאתה חושב שאתה מסוגל מבחינת ביצוע לשיר.
אם מדובר בשני, הייתי הולכת על בטוח עם שירים כמו Baby's in black ו-You're going to lose that girl, אבל אם בראשון עסקינן,בכיף הייתי הולכת על why don't we do it in the road,helter skelter או Oh!Darling...