איזה שירים הכי אהבתם מהשירים החדשים לאחרונה קולולוש מבצעים שירים חדשים בהופעות איזה מהם הכי אהבתם?
P parnar New member 22/7/06 #1 איזה שירים הכי אהבתם מהשירים החדשים לאחרונה קולולוש מבצעים שירים חדשים בהופעות איזה מהם הכי אהבתם?
E engelor New member 22/7/06 #2 ../images/Emo140.gif היה שיר אחד כזה ממש ברוח ישראלית מזרחית (קצב כייפי) כזאת שאהבתי במיוחד...ואני מחכה שיתפרסם והשיר של קולולוש היה נחמד, נראה לי פעם ראשונה שאני שומעת שיר עם כמה מילים בעברית-אהבתי ...
../images/Emo140.gif היה שיר אחד כזה ממש ברוח ישראלית מזרחית (קצב כייפי) כזאת שאהבתי במיוחד...ואני מחכה שיתפרסם והשיר של קולולוש היה נחמד, נראה לי פעם ראשונה שאני שומעת שיר עם כמה מילים בעברית-אהבתי ...
O OriWinokur New member 22/7/06 #3 את מדברת על השיר JUST WONT STOP או שאת מתכוונת לקטע שניגנו אחרי הדיסקו שהיה מן חצי ג'ם??
R ras yam New member 31/7/06 #8 שיר תותח עדיין מחכה לדיסק הבא, חברים מצאלים סיפרו שלי ששקדתם שם.. מחכים לשמוע תוצאות ד"שים חמים לכל הלהקה מיכל
שיר תותח עדיין מחכה לדיסק הבא, חברים מצאלים סיפרו שלי ששקדתם שם.. מחכים לשמוע תוצאות ד"שים חמים לכל הלהקה מיכל