איזה שירים הם לומדים?

abigl

New member
איזה שירים הם לומדים?

נעדרנו כל היום בגלל טיול משפחתי (עם הרבה שירים). חזרנו בערב מאוחר והבנתי שדפנה עזבה. הבית הפסידה עובדת ניקיון ומישהי שקצת גישרה בין הניצים. מעניין שאף גבר לא עוז את הבית בהדחה רגילה. ניסיתי למצוא תשובה לשאלתי על השירים בשרשור הארוך, אבל מצאתי בלבול גדול בלי שום מידע על מה קורה בבית.
 

didush100

New member
ככה

בני ילד אסור ילד מותר אדם רחבת הריקודים רוחי הכל עומד במקום טולדנו תפילה של עופרה חזה אריק סיני זן נדיר אילנה עץ ירוק מפלסטיק מייקל שביל הבריחה
 

רגע רק רגע

Active member
הביצוע של מייקל.

אם מייקל יבצע בצורה הזו את השיר, אני צופה לנצחון שלו. בשום מקרה (!!), אסור לא לפתוח ת'פה ולהתחיל לצעוק. כל כך נעים לשמוע אותו כשהוא שר שקט.
 

abigl

New member
מבינה מהכתוביות שזה ערב שירי זמרות

נראה שקראו מה שכתבנו כאן בפורום על הצעות לערבי נושא. אלא שלזמרים גברים הקדישו ערב שלם לכל זמן ולנשים מספיק ערב אחד ל-7 זמרות גדולות. אולי בגלל היחס הזה כל המודחות עד היום הן נשים. מוזר מאוד . היה עצוב לראות את בני לועג לרוחמה. מקווה מאוד שלא יראו את הקטע הזה מחר כי זה לא יהיה לכבוד ההפקה לזלזל באנשים בסגנון של בני.
 

juspan

New member
מתי, על מה ואיך לעג לרוחמה?

ואיך דפנה הגיבה להדחה שלה? היא הרי נורא נהנתה להיות שם קצת בחופשה מהחיים. היום לא ראיתי כלום
 
למעלה