איזה שירי ערש אתם מכירים?

דיאנה1

New member
אותי השיר הזה תמיד הפחיד בתור ילדה

דמיינתי את הבובה והדובי, יושבים בחושך, הצללים גורמים להם להראות מפחידים פתאום במקום חמודים כמו שהם נראים באור יום, מתחילים לפתע לדבר כשאמא ואבא לא בחדר. איזה פחד!!! ממש לא אהבתי את השיר.

אצלנו לוקח ירושלים של זהב

וזה לא רק לשינה זה גם שיר האוכל וגם סתם בשעות קשות. לאחרונה גם ידיים למעלה על הראש וכמובן- הילדה הכי יפה בגן

אצלנו שירי ערש הם גם

סתם שירים שקטים ואיטיים. אבל אלו העיקריים: 1. baby mine מתוך "דמבו" 2. someone´s waiting for you מתוך "המצילים" 3. feed the birds מתוך מרי פופינס 4. נומי נומי 5. עד הקצה של דנה ברגר 6. יום שקט של אתי אנקרי 7. part of your world מתוך בת הים הקטנה אני אוהבת לשיר להם בעיקר את השירים מהסרטים של דיסני. אבל הקטע עם כפיר זה שמה שהוא הכי אוהב לשמוע כשהוא נרדם זה סתם מילמול מונוטוני של "כפירי, לא לבכות. כפירי, לא לבכות" אני מתחילה למלמל לו את המנטרה הזו, והוא נכנס לטראנס וישן עמוק :)

נומי נומי, הישן והטוב

ועוד שיר שאלו המילים שלו: נומי נומי נומי נים מזמרים הכוכבים וכוכב אחד ברום לאריאלי אומר שלום כל הכוכבים שרים נומי נומי נומי נים. את זה היא הכי אוהבת, אבל כבר תקופה מאוד ארוכה שהיא לא רוצה שנשיר לה, רק שכל החיות הקופצות מהספרים שלה יבואו להגיד לה לילה טוב, וזהו.

אצלנו הכי תפס "גינה לי, גינה לי"

ויש עוד שיר מהדיסק של חני נחמיאס ששמו פרח מזכרוני "אמא אוהבת אותי אמא, אמא שלי, אוהבת אותי הכי, וקוראת לי ילדי, נסיכי"

לאה_מ

New member
שירי ערש

עייפה בובה זהבה לילה טוב (מתוך "הכבש הששה עשר") האילנות כל כך כבדים... נומה בן עצום נא עין/ נומי בת גם את/ מי שלא נרדם עדיין/ ירדם מיד... Good Night (של החיפושיות) הלילה הזה (שלום חנוך) נומה נומה נומה עמק ("באה מנוחה ליגע...") נדמה לי שלאף אחד מן המפורטים לעיל אין מסרים שליליים.

היום יובל לא צריך שירי ערש

כי עד הצלחנו להגיע למצב שהוא ירדם לבד יצאה לי הנשמה! אז היום זה למיטה ואמא מיד יוצאת מהחדר! הוא שר לעצמו את שיר הערש
אבל...השיר שאהבתי לשיר לו הוא "שיר היקינטון". כשהוא היה ממש פצפון שרתי לו כל מיני שירים שקטים יחסית, מהדיסקים שלו
אבל שיר היקינטון, לקח בגדול!

שירי ל

New member
אני לא זוכרת את שם השיר אבל

זה שיר של קורין אלאל והפזמון הולך כך: "עולם חדש וטוב אני אתן לך כבר במבט כחול את מגלה כמה חשוב פתאום לראות חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפלה"... שיר מקסים!

שירי ערש? לא שרים שירים...

כי רוצים שהיא תרדם, לא תמות מרוב צחוק
אתן אשכרה שרות שירי ערש? למרבה הפאדיחה, מעולם לא עלה על דעתי. אני שמה מוזיקה שקטה (נעימות קלאסיות של דיסני הולך לא רע) וזהו. עוד פרמטר שבו אני גורמת נזק בלתי הפיך לאיה הקטנה?

חחחח, את גדולה!

נראה לך נזק???????!!! ומה אני אגיד? הנקה עד גיל מאוחר, חוסר כמעט מוחלט של הרגלים... שלא נדבר על שאר הדברים.

דיאנה1

New member
אוי שירלי אם לא היית קיימת היה צריך

להמציא אותך... גם אנחנו לא שרים שירי ערש. אבל האמת היא ששרים לו בנסיעה כשהוא בוכה ואי אפשר להרגיע אותו. יש שני להיטים שעובדים יחסית: הנעימה של סופרמן (ב"טו טו טו, טו טו טו טו...") ועוד שיר שאין לי מושג מה שמו אבל שתי הסבתות מכירות אותו, כל אחת בנפרד, אז כנראה שזו לא המצאה שלהן. הוא הולך ככה, זה שיר לבת אז במקור שרו אותו לשון (להטעים את כל המילים במלרע): "פורחים הפרחים היפים בגן, מי ילדה יפה תבוא לקוטפם. שונילה, שונילה, את ילדה יפה, שונילה, שונילה, פרחי כשושנה". לבר שרים בשינוי קטן : "ברילה, ברילה, אתה ילדון חמוד, ברילה ברילה אתה ילדון מתוק". הורס את כל הפואנטה, אבל מה לעשות... (הצעות מוצלחות יותר יתקבלו בברכה). ואם שון ברכב אז כמובן שהיא מככבת. לבר עדיין לא אכפת, והיא ממש נעלבת אם הוא מופיע בשיר במקומה.

לילה של ע. הלל

אבל הוא טוב רק לבנות... אחרי שהשמש נגמרת/ ויוצא כוכב ראשון אני לאמא אומרת/ לילה צריך לישון פושטת שמלה ולובשת פיג´מה/ הכל מסדרת ושמה על הכיסא ליד המיטה/ ואמא שלי נורא מבסוטה ובי מביטה ולי אומרת/ ילדה נהדרת, ילדה נהדרת ואמא אותי מכסה/ מכסה בשמיכה ואמא לי אומרת/ אומרת ליל מנוחה והמיטה רכה/ המיטה מוכנה ואמא נותנת נשיקה/ וכבר אני ישנה. (השורה לפני אחרונה לא מדוייקת, אבל אני לא אהבתי את המילים המקוריות ואני כבר לא זוכרת אותן...) חוץ מזה יש גם את "החליל", "יהיה טוב", "נשב בחוץ", "שיר אהובת הספן" פעם היה לנו דיסק פקיסטני עם שני שירים (חצי שעה כל אחד) שהייתי משמיעה ורוקדת עם קשת עם שהיא נרדמה, שבתאי אוהבת שיר של זמרת צרפתיה ´אמינה´ מהארוויזיון (שדץודצה היו בו עם ´כאן´) הוא נקרא ´זה שמדבר אחרון הוא הצודק´ ויש בו הרבה אוהה אוהה. באופן עקרוני כל שיר שעולה לי לראש באותו רגע נכנס לרפרטואר...

אנחנו מהמהמים"הההההה......מממממממ..

ההההההה.....הההההההה אה......- ומנדנדים אותה וכשבא לה אז היא שרה לעצמה:ההההההה....ה...... או שבדרך כלל אין שירה אלא שקט!!!!!!!!!!!!

למעלה