איזה שיר אתם הכי אוהבים שלה???? אני אוהב הכי הכי את michel ואת the dark
D damn monkey New member 20/1/04 #1 איזה שיר אתם הכי אוהבים שלה???? אני אוהב הכי הכי את michel ואת the dark
N Ne§t£A Gi®L New member 20/1/04 #2 קשה לבחור...../images/Emo108.gif מצד אחד- Nobody's wife יכול להוציא אותי מדעתי עם כמה שהוא...נוגע-לא נוגע. אבל הוא בהחלט לא השיר האהוב עליי. יש גם Margarita chum, Bigger side, Urban solitud, The dark ועוד רבים וטובים. לא יודעת שאלה קשה.
קשה לבחור...../images/Emo108.gif מצד אחד- Nobody's wife יכול להוציא אותי מדעתי עם כמה שהוא...נוגע-לא נוגע. אבל הוא בהחלט לא השיר האהוב עליי. יש גם Margarita chum, Bigger side, Urban solitud, The dark ועוד רבים וטובים. לא יודעת שאלה קשה.
ג גחלילית2003 New member 21/1/04 #3 באמת קשה לבחור... בין האהובים עליי ביותר: my best wasn't good enough ו - break down the wall
M MysteriOfir New member 29/1/04 #4 לא היה קל...אבל בחרתי חמשת הגדולים...מבחינתי 1. margarita chum 2. urban solitude 3. nobody's wife 4. no time to waste 5. my best wasn't good enough
לא היה קל...אבל בחרתי חמשת הגדולים...מבחינתי 1. margarita chum 2. urban solitude 3. nobody's wife 4. no time to waste 5. my best wasn't good enough
T The Charmd One New member 29/1/04 #5 המפ...../images/Emo79.gif Everything Nobody's Wife Urben soulitude Margarita Chum My best wasn't good enough אוף אבל גם אר יו קידינג מי ומישל והומ איס אין מיי הד...זה קשה!
המפ...../images/Emo79.gif Everything Nobody's Wife Urben soulitude Margarita Chum My best wasn't good enough אוף אבל גם אר יו קידינג מי ומישל והומ איס אין מיי הד...זה קשה!