איזה שיר אתם הכי אוהבים?

DarkSecretLove

New member
איזה שיר אתם הכי אוהבים?

שאלון קצר לפורום =] סתם בשביל להתחיל בדרך נחמדה. שם: גיל: מקום מגורים: כמה זמן מכירים את HIM: אלבום מועדף של HIM : שיר הכי אהוב של HIM: ואם רוצים אפשר לצרף תמונה, סתם אם יש לכם משהו נחמד על המחשב ונראה לכם שאפשר לשתף זה יהיה נחמד =] אז קדימה בואו נכיר קצת יותר

DarkSecretLove

New member
אוקי אני אתחיל

שם: אופקיטה גיל: עוד מעט 18 מקום מגורים: ק.חיים [בחיפה] כמה זמן מכירים את HIM: בערך 6 או 7 שנים אלבום מועדף של HIM : רזורבלייד רומנס שיר הכי אהוב של HIM: משתנה אבל אני חושבת שכרגע זה I've crossed oceans of wine to find you

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif שאלה קטנה שלא היה לי איפה לדחוף> <

המ.. בחתימה שלך, זה הופעות של הימ ? ואם כן היית בהן ?

DarkSecretLove

New member
הלוואי .. לא הן לא

אלו הופעות של 30seconds to mars שהייתי.. ארבעתן באנגליה.. אבל אני אראה הופעות של HIM אין לי ספק בזה..ביום מן הימים.

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif מזניב !

נמ.. הלוואי וכולנו היינו בהופעות של הימ:( אני כבר מצפה לטור ! נוו

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ווהווו.../images/Emo181.gif

שם: אופק.אפשר גם ג'ימי>>
מקום מגורים: תלאביב הקטנה והחשוכה.
כמה זמן מכירים את HIM: מכירים,או שומעים?כי זה מאוד שונה אצלי>>
אלבום מועדף של HIM : דארק לייט אני חושבת.
שיר הכי אהוב של HIM: GONE WITH THE SIN
ואם רוצים אפשר לצרף תמונה, סתם אם יש לכם משהו נחמד על המחשב ונראה לכם שאפשר לשתף זה יהיה נחמד =] האאא
.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif סבבהXD

אני לא מכירה או שומעת אותם הרבה זמן בכלל. אבל, מכירה:: שנה+-. שומעת:: חודשיים שלושה.גם+-.

אניD: ../images/Emo223.gif

שם:
עדי גיל:
עוד כמה חודשים 20 מקום מגורים:
נתניה כמה זמן מכירים את HIM:
ממ, אני מכירה אותם מאז ש-WINGS OF A BUTTERFLY יצא, אבל התחלתי לשמוע אותם רק אחרי שדארק לייט יצא. אלבום מועדף של HIM :
לאב מטאל/סקרימוורקס. אני מאוד מתחברת אל שניהם.
שיר הכי אהוב של HIM:
זה קשה בטירוףX: דה פאת' ועוד הרבה. ואם רוצים אפשר לצרף תמונה, סתם אם יש לכם משהו נחמד על המחשב ונראה לכם שאפשר לשתף זה יהיה נחמד =]

Why So Serious

New member
עונה!

שם:סתיו גיל:17 מקום מגורים:חולון כמה זמן מכירים את HIM: לא הרבה, בזכות המנהלת המדהימה הכרתי אותם. אלבום מועדף של HIM : דיגיטל ורסיטל דום נחשב?
שיר הכי אהוב של HIM: כרגע.. Sleepwalking Past Hope

אני ../images/Emo3.gif

וואי, אני לא מאמינה שאני שחורה כאן חחח. אני רגילה לצבע כחול! גאדאמיט! שם: שני "לולולולו" סופר גיל:20 מקום מגורים: פתח (ממש) תקווה כמה זמן מכירים את HIM: שנתיים- שנתיים וחצי אלבום מועדף של HIM : אע. אני מניחה שכרגע האחרון שיר הכי אהוב של : Sweet Pandemonium אני מניחה ואם רוצים אפשר לצרף תמונה, סתם אם יש לכם משהו נחמד על המחשב ונראה לכם שאפשר לשתף זה יהיה נחמד =] יומולדת לתומופו!!! להלהלהלהה

DarkSecretLove

New member
חחח לולולולולולו

כן בהחלט מוזר לראות אותך בצבע רגיל..אפילו לי

The Fantasy

New member
אנייייייייייייי

שם:באטמן (דנה) גיל: 21 (מנטלית 5) מקום מגורים:ניו יורק סיטי כרגע... כמה זמן מכירים את HIM: 6 שנים בערך אלבום מועדף של HIM : רזורבלייד...וגם דיפ שאדוס שיר הכי אהוב של HIM: קשה אבל ביוטיפול

למעלה