איזה שיר גדול זה Trapped in a box
W weakness New member 28/9/04 #3 חחחחחחחחחח שיר קרוע... תמיד שאני שר אותו אני עושה פרצוף מצחיק... חחחחחחחחח
N NoWords New member 28/9/04 #4 כן שיר קרוע לגמרי הקול של גוון מצחיק ומשתנה כזה שגורם לך לעשות שטויות וגם הקצב של השיר, המנגינה עליזה בצורה מעצבנת מציקה כזו אבל נחמד לשמוע חחח
כן שיר קרוע לגמרי הקול של גוון מצחיק ומשתנה כזה שגורם לך לעשות שטויות וגם הקצב של השיר, המנגינה עליזה בצורה מעצבנת מציקה כזו אבל נחמד לשמוע חחח
D dilan angel New member 28/9/04 #5 הקליפ יותר קרוע../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif זה הקליפ הראשון של נו דאוט ב92 כולם נראים כך כך צעירים...גוון דומה למיכל ינאי וטוני נראה כמו באסיסט מטאל כבד עם שיער ארוך.. שווה צפייה תוכלו למצוא את הקליפ פה! (הקליפ השני לפני האחרון)
הקליפ יותר קרוע../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif זה הקליפ הראשון של נו דאוט ב92 כולם נראים כך כך צעירים...גוון דומה למיכל ינאי וטוני נראה כמו באסיסט מטאל כבד עם שיער ארוך.. שווה צפייה תוכלו למצוא את הקליפ פה! (הקליפ השני לפני האחרון)
N NoWords New member 28/9/04 #8 אשכרה מיכל ינאי ../images/Emo2.gif לא ידעתי שזה הקליפ הראשון שלהם, ואני לא מצליחה לראות את הקליפים כי צריך בשביל זה תוכנה מסוימת שאין לי אבל לא נורא
אשכרה מיכל ינאי ../images/Emo2.gif לא ידעתי שזה הקליפ הראשון שלהם, ואני לא מצליחה לראות את הקליפים כי צריך בשביל זה תוכנה מסוימת שאין לי אבל לא נורא