איזה שיר הוא "כל מה שרצית?"

DanaDuck

New member
איזה שיר הוא "כל מה שרצית?"

מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים. אני חושבת שהוא שיר קצת עצוב. הבתים מזכירים קצת משהו מרדיוהאד אפילו. והסוף שלו, שנגמר באקורד מינורי ולא מאז'ורי, הוא פסימי משהו. מבחינת המילים- זה די עצוב שמישהי רוצה אהבה כל ימיה ולא מצליחה להתקרב למשהו דומה אפילו...

עדנונית

New member
לפי דעתי

אבל משמיעה וקריאה של השיר פעם אחת{ככה שאני לא זוכרת ממש את השיר והמילים} הייתי מקשר5ת אותו למלחמה שהייתה כי אם רצו להשים את נינט טייב כשאתה כאן כשיר מלחמה אז לדורבנים עם השיר הזה יש יותר סיכוי

דעתי

לי מצטיירת תמונה של ילדה/נערה שחוותה מערכת יחסים עם בן זוג בפעם הראשונה, והיא הייתה בטוחה שזה לא ייגמר לעולם והנה זה נגמר... מספר על ההתמודדות או בעצם אי ההתמודדות שלה... ועם כל הדברים שעוברים עליה: הירח הסימן הרומנטי כבה, שעה קשה שהוא ברח ממנה, מרגישה רע נטושה, מדחיקה ובכוח עושה עצמה "מנסה להתגעגע"... כל מה שהיא רצתה זו אהבה, ובעצם זו מערכת יחסים ראשונה וסתמית ולכן היא אף פעם לא הייתה אליו קרובה באמת... זאת בכללי התפיסה שלי... את מה שמעבר אני משאיר לדמיון ולפיתוח סיפור שלם בנושא!

בוודאי שזה שיר עצוב.

אפילו ממש ממש ממש ממש ממש. הפירוש שלי אליו... מישהי שלא חוותה אהבה אף פעם ומנסה לספק את הלב שלה בקטעים מיניים עם בנים, אבל היצרים בסופו של דבר הם רק משהו זמני שעוזר לה לברוח מהרצון החזק שלה לאהוב.

DanaDuck

New member
ירדן- קלעת.

ככה בדיוק גם אני מפרשת את השיר. וה"ספגת ריגושים" רק מדגיש את זה.

למעלה