איזה שיר הכי אהבתם

16 מרי לו

New member
איזה שיר הכי אהבתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

חוץ מהשירים שיש ב- Greatest Hits 1 ... כי זה השירים שכולם אוהבים

vitamin P

New member
לא שמתי לב ל..."חוץ"../images/Emo9.gif

לא יודע עוד לא החלטתי איזה שיר חח תני לי לחשוב על זה

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifאממ..

אין לי את הדיסק הזה.. [אבל יש לי את הדיוידי של ההופעה בבודאפסט.
ויש לי גם שלושה אוספים אחרים, דיסק מקור, את הסולו של פרדי- בכל מקרה, לא חסרים לי דיסקים.] נממ.. אבל אישית הכי אהבתי את רפסודיה בוהמית. המילים מדהימות, והמוזיקה עצמתית. תרגמתי אותו פעם. יש מצב שאנחנו עושים ניתוחי שירים בפורום? זה יכול להיות נחמד

vitamin P

New member
יש מצב להפוך את זה לפינה???

יכול להיות נחמד אם אנשים יאמצו פינות מספיק רק לפתוח את ההודעה ושכל הפורום יעשה את השאר
יש מלא שירים של קווין לכן אפשר לנתח מלא..... פינה יומית או פעם בכמה ימים?

FreddieMercury

New member
ניתוחי שירים?

אני לא יודע. לדעתי לנתח שיר זה כמו לנתח סיפור. זה מוציא ממנו את כל הקסם. ובסך הכל, מה כבר יש לנתח בשירים של קווין? אין להם ליריקה כל כך מתוחכמת (בלי לזלזל בשירים עצמם)...

vitamin P

New member
../images/Emo35.gif

אתם בעצמך אמרת: יש מצב שאנחנו עושים ניתוחי שירים בפורום?? אני לא מדבר על ניתוח ספרותי של שירים(ממש ממש לא=איכס
מספיק לי ספרות בבית ספר) הכוונה שמי שרוצה יכול להעלות שיר ולנסות להסביר אותו או משהו לא יודע אפשר לזרום עם זה לכל כך הרבה כיוונים

16 מרי לו

New member
וואוו!!!! זה רעיון כזה טוב...../images/Emo70.gif

חייבים לעשות פינה לניתוח של השירים... למרות שזה באמת קצת הורס את האפקט..............

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif...

וואו, לא ידעתי שאשכרה יקבלו הצעה שלי.. [מרגישה מכובדת.
] נממ.. אבל אם אתם באמת רוצים, אפשר לתרגם את השירים לעברית ולמצוא איפה יש להם הקשרים אל מי שכתב אותם. [כלומר, מה קרה באותו זמן שהשיר נקשר אליו, וכו'. וגם כמה אתם יודעים על זה שכתב את השיר.. אוף, מקווה שהבנתם.] כי ניתוח ספרותי באמת לא כ"כ אפשרי במקרה הזה.. \-: כל כתיבה והייחודיות שבה, וכאן אי אפשר ממש.. ^^;;

16 מרי לו

New member
NEVERMORE

יאפ חבל שהוא כל כך קצר!! אבל אני גם ממש אוהבת את: who needs you These are the days of our lives אבל אני אוהבת את כל השירים.. חחחחח

למעלה