איזה שיר הכי מסמל את גרין דיי

איזה שיר בעיניכם הכי מסמל

את גרין דיי. לדעתי יש לגרין דיי שירים ממש מעולים, כמו When i come around או Welcome to paradise אבל, אם בעוד מאה שנה יעשו תוכנית עליהם, ישימו את Basket Case, ולכן לדעתי הוא הכי מסמל את גרין דיי.

Pink Lavender

New member
אני לא שיניתי את דעתי מאז השירשור

הקודם. *בלה על הגבלת המקום בכותרות!!!* אני חושבת Basket case היה וישאר השיר הכי מוכר שלהם :) אה, וזוכרת שהעלת את ה"at the library", הורד_ _ (כדי שזה יהיה יותר חוקי... אותו ולדעתי הוא הכי פחות מייצג את גרין דיי... לתשומת לבכם ובנוסף לכך הוא לא מגיע לרמה של השיר האחרים שלהם... טוב... למה ששלא נעשה פינת המלצות שכל יום מישבהו אחר ימליץ על שיר או להקה שהוא\היא אוהבים... נגוון קצת את הפורום... (ונגרור באוזן כמה חברים לפורום... מתאים? אז לדרך... אה... אגב, מתי נשנה את הסקר??

clam

New member
מה את יודעת?

עם מה את יכולה להשוות בכלל? עם 13 שירים אחרים?

Pink Lavender

New member
אוקיי... לתקוף אותי ככה זה לא יפה..

ומבחינה טכנית... אם הייתי מכירה שיר אחד... הייתי יכולה להשוות אותו... כי אתה יודע, באגע שאחד גרוע יותר מהשני... אז הוא יותר גרוע כבר משיר אחד... וכשיש לי 20 (בדקתי ברשימה אחרת, חא!) אני יכולה לומר ולהשוות אם כל אחד מהם...

clam

New member
לא תקפתי....

ואני עדיין חושב שאת לא יכולה להשוות אם את מכירה קצת.... את יכולה...אבל השאלה כמה זה יהיה נכון....

gp53

New member
לא יודעת

גם את Time of your life או Minority יש סיכויים גדולים שישימו כי הם שירים מוכרים יותר. בכל מקרה הקפצתי את האשכול כדי שגם אתם תענו

למעלה