איזה שיר הכי ריגש אתכם?

איזה שיר הכי ריגש אתכם?

חבר'ה: איזה שיר של דנה אינטרנשיונל ממש ממש נגע בכם,? אבל לא סתם שיר שאהבתם אלא שיר שממש הצליח לנגוע בכם מפנים ולהזיל דמעה, שיר ששמעתם אותו התמלאתם צמרמורות? שיר שכל מילה נגעה וריגשה? שכל צליל צימרר? לי זה קרה עם שני שירים: - "עד היום" שגרם לי ממש להזיל דמעה, המילים כל כך נכונות ומרגשות, והעיבוד המוזיקלי הסוחף והעדכני. - "למה כתבת לי שיר" השיר היפה ביותר של דנה בעניי, ממש יצירה.! מה לכם עשה את זה אבל ממש בגדול?

nerod 72

New member
השירים שהכי...

ריגשו אותי.. 1. עד היום-באמת שיר כובש, עמוק, נוגע ללב וכל מילה בו יכולה לגעת בכל אחד מאיתנו... ועוד מילה על השיר הזה, כשקניתי את החלום האפשרי ושמעתי אותו במערכת.. אז כשאמא שלי שמעה את השיר הזה, היא התאהבה בו משמיע ראשונה.. אמא שלי לא מעריצה גדולה של דנה, אבל האלבום הזה היא ממש אוהבת לשמוע, ואת השיר הזה במיוחד, אפילו יותר ממני... היא השמיעה אותו גם לחברים שלה בעבודה וכולם התאהבו בשיר.. אז, אני אחראי לכך שעוד אוזניים נכבשו ע"י הדיווה שלנו... 2.ניצחתי- השיר הזה יותר מכולם מספר את הדרך שעברה דנה , את סיפור חייה ממש ב-3 וחצי דקות... על הקשיים והכשלונות וגם ההצלחות והנצחונות... דווקא אהבתי הכי את עיבוד הדאנס, בגלל שהגירסה האקוסטית נותנת לשיר הרגשה עצובה כזאת וזה בעצם שיר שמח.. אז הדאנס משלב את השיר האישי , הסיפור שלה יחד עם ההרגשה שזה שיר ש"שייך לכולם"!

דנהה1

New member
ואחרי הכל...

פשוט לאחרונה הייתי קצת במצב רוח דאון והרגשתי שהשורות האלו נכתבו עליי: כשאני נרגעת אני לרגע שוב שוכחת את כל הכאבים שיושבים אצלי בלב כשאני נרגעת אני נוסעת ובורחת מנטל החיים והם פתאום.... היו תקופות שממש הייתי בוכה מ"למה לא כתבת לי שיר" אבל ממש מזמן...שיר ממש מרגש....

שני32889

New member
ניצחתי האקוסטי....

לא מתה על שירים שקטים כאלה אבל אם כבר אז זה.....

מושיקו- גם אותי רגשו אותם שירים../images/Emo70.gif

גם אני אוהב מאוד את "שיר" ואת "עד היום". שניהם מרגשים ונוגעים מאוד בעיניי...

KristineW

New member
גם לפי דעתי...

"עד היום" ו"שיר" אלה השירים שהכי העבירו בי צמרמורות, גם "ואחרי הכל" נורא מרגש...
אבל אני חושבת ש"עד היום" הכי מפיל מהבחינה הזאת ואפילו יותר מצמרר מ"שיר", שהמילים שלו לא לגמרי ברורות... היא גם שרה אותו באופן מצמרר כזה, לא יודעת... ומה יכול להיות יותר מזעזע מבן זוג שנהרג?...
וואי, אני מה זה מאחלת לדנו'ש, מכל ה
שיהיה לה מישהו... כואב לי לראות אותה לבד...כלב זה לא מספיק...
מגיע לה יותר מזה!...

heartbreaker 22

New member
הבחירה שלי....

הכול קשור בטעם אישי, אז "הרגשה טובה"...עושה לי את זה... מילים חזקות מהחיים.

דניאל2288

New member
אתם בטח תצחקו אבל

שיר ממש חזק לדעתי וממש מרגש זה "בדרך אל החופש"...וכמובן "עד היום" המצמרר ו"שיר"...

למעלה