איזה שיר של אביב גפן

Polly47

New member
איזה שיר של אביב גפן

גורם לכם ל... עצב?
שמחה?
נוסטלגיה?
צחוק?
שנאה?
עצבים?
רוגע?

אלכסהה

New member
...

עצב? חושך שמחה? את הכל ואני נוסטלגיה? אור הירח צחוק? עונות שנאה? מרד הדמעות עצבים? מסיבת מתגייסים רוגע? שנינו שווים

Simple Sam

New member
../images/Emo113.gif

עצב? לילה,מלח הדמעות שמחה?הולך קדימה. לא בידיוק שמחה,יותר בכיוון של תקווה כזה. נוסטלגיה?לילה,עורי עור צחוק? אם את תבואי אלי,אני לא אוהבת אותו ממש אבל הוא פשוט דורש לעשות כאלו צ'ליקים טאקים עם האצבעות. שנאה?אלימות עצבים?מקסיקו,לא יודעת למה. רוגע? מחר כבר לא יבוא.

InnocenceLost

New member
=)

עצב? התאבדות שמחה? אני פרפר נוסטלגיה? נערי החוף צחוק? מסיבת מתגייסים שנאה? מרד הדמעות עצבים? שומקום רוגע? הרואין/זיגוטה

Inbarush91

New member
מממ

עצב? אולי, לילה שמחה? עונות נוסטלגיה? אור הירח צחוק? אם את תבואי אליי, בית נבנה שנאה? אני שונא עצבים? משוררים רוגע?קרן אור

מעכבת

New member
ולעצום את העיניים...

עצב: קרן אור שמחה: עונות,שלוליות נוסטלגיה: התאבדות,הרואין,אין מלאכים בגן עדן..ויש עוד הרבה צחוק: בית נבנה,זה רק הלב שכואב לך שנאה: אולי עצבים: עם הזמן רוגע: תמונה לשעת ערביים

topkp

New member
..

עצב? סוף העולם שמחה? את הכלב ואני נוסטלגיה? לילה צחוק?
שנאה? מחר עצבים? אני שונא רוגע? פלוגות הצער

מעיין51

New member
גורם לכם ל...

עצב? לבכות לך\ קרן אור שמחה? שיר תקווה.... נוסטלגיה? עורי עור\מרד הדמעות צחוק? שיר הסמרטוטים\ אל תדאג שנאה? אלימות עצבים? אתה נולדת לאהוב רוגע? אהבנו

Hosh17

New member
...

עצב? לאן את הולכת, סוף העולם, חלומות גדולים, מלח הדמעות, מרד הדמעות, אולי(!), לילות לבנים שמחה? בית נבנה גורם לי לחשוב אולי דברים יסתדרו.. ואממ זהו נראה לי נוסטלגיה? מחר כבר לא יבוא, בשבילך, התירוץ, יותר מדי, קנאה, יש לך אותי.. אוף בא לי לבכות צחוק? בית נבנה? חחח.. שנאה? מחר! עצבים? מחר.. זה רק הלב שכואב לך רוגע? בית נבנה

TairAtias

New member
אממ

עצב? כל ממנטו מורי כמעט שמחה? תמונה לשעת ערביים נוסטלגיה?אופק ילדותי צחוק? בית נבנה שנאה? הממ לא חושב שיש עצבים? אף אחד רוגע? דיכאון

הלוואי שהיו לי כנפיים

עצב? קרן אור שמחה? עצוב בלעדייך [בהופעה בעיקר] נוסטלגיה? שיר עצוב צחוק? בית נבנה שנאה? מרד הדמעות.. ופרפר עצבים? מחר רוגע? לילה

Polly47

New member
3>

עצב? סוף העולם, לילות לבנים, האם להיות בך מאוהב. שמחה? עונות נוסטלגיה? אהבנו צחוק? אל תדאג , אבא תרנגול שנאה? אלימות עצבים? עכשיו מעונן רוגע? משל ..

עדן גפן

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif|פיס|

עצב? יש הרבה.. בואו נגיד ש"משל".. הוא מקריא את זה ולא שר, אבל זה ממש עצוב כזה.. שמחה? אממ.. תמונה לשעת ערביים נוסטלגיה? אווי "מיליארד טועים".. זה השיר הראשון שהוא שר בהופעה הראשונה שהייתי שלו בכיתה ג'.. אחחח כיףף! צחוק? "בית נבנה".. אה וגם "בואי אליי" שהוא עושה קול של חמור! את אף פעם לא אהבת אותייייהייי.. שנאה? "תצא מהמחשב" זה גרם לי לשנוא את עצמי שאני במחשב כ"כ הרבה
עכשיו אני המון פחות..:]] עצבים? "מקסיקו" לא יודעת למה. פשוט שיר לא כ"כ טוב.. רוגע? "מלח הדמעות"

../images/Emo41.gif

עצב?
קרן אור, דיכאון, הכל מתפורר. שמחה?
אל תדאג, רומיאו ויוליה. נוסטלגיה?
סוף העולם, המכתב
. צחוק?
בית נבנה. שנאה?
פרופיל תשעים ושבע, שומקום. עצבים?
אני שונא. חתיכת שיר מעצבן. ומחר. רוגע?
כוכבי בלילה, מלאך, נשל הנחש, שנינו שווים. חופרת
.

....

עצב? קרן אור ,התאבדות שמחה? יש הרבה מאוד שיר הסמרטוטים,מסיבת מתגייסים,סוף לאהבה, סופרסטאר אל תדאג, אני שונא.. צחוק? אין כל כך אבל עונות ודיכאון.. שנאה? עם הזמן, מחר, זה רק הלב עצבים? גשם כבר עומר ליפול.. כמה מילים יכולות להיות בשיר אחד?! חחח רוגע? מחוץ לתחרות, חבר, קרן אור, הילדים, גן החטאים ,שיר התקווה,שנינו שווים ועוד כל מני..

InnocenceLost

New member
דעתה

אולי היא חושבת שהמנגינה מצחיקה או משהו זה שאתה חושב שזה לא אז זאת דעתך זכותה

יאוו ../images/Emo46.gif

מה אכפת לך מה אני חושבת?! זאת דעתי! פעם ראשונה ששמעתי אותו ולא הכרתי אותו זה הצחיק אותי זכותי מה אכפת לך בכלל?!

למעלה