איזה שיר של אביב גפן

התעוט

New member
לא אמרתי כלום ולא תקפתי אותך

סה``כ התפלאתי כמו שמעכבת אמרה...

Mogly11

New member
האמ...

עצב? שוב פעם שמחה? מטוסים נוסטלגיה? חבר צחוק? עצוב בלעדייך שנאה? מרד הדמעות עצבים? מחר רוגע? לילה

CryForTheMoon

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif...

עצב?
שמחה? נוסטלגיה? צחוק? שנאה? עצבים? רוגע?

CryForTheMoon

New member
זה נשלח בלי שכתבתי כלום!!! תפוזונע.

עצב? חושך. שמחה? לפעמים. נוסטלגיה? מלאך. צחוק? בית נבנה. שנאה? עורי עור. עצבים? שומקום. רוגע? שלוליות.

טם פם דאם די דאם...

עצב? מחר כבר לא יבוא שמחה? שלוליות נוסטלגיה? כבוד צחוק? בית נבנה שנאה? קנאה עצבים? מרד הדמעות רוגע? חושך

בקצרה,

עצב? ועם הזמן, חלומות גדולים,במילים אחרות שמחה? איין זמן תחת השמש,,,כן,,, נוסטלגיה? שירי לי שיר שיר עצוב,,,, צחוק? שנאה? ואיין לי אף אחד איין לי אף אחד,,,אל תדאג,,,,בוגדת שונא אותך עצבים? מעצבן אותי הקטע של אביב ונסיכות הפופ , רוגע? את הכלב ואני שיר שמשדר רוגע,

חמדונה

New member
../images/Emo15.gif

עצב? בערך כל ממנטו מורי, עליסה, חלולים, חלומות גדולים, עכשיו מעונן, הכל מתפורר, קבעתי עם האושר, לא חסר... אבל הכי הכי- התאבדות. שמחה? אם את תבואי אליי, זה מזכיר לי את הביטלס וזה כיף. וגם "הכאב לא ינצח" ששכחתי מאיזה שיר זה נוסטלגיה? יומן מסע. צחוק? בית נבנה, אלא מה? שנאה? אני שונא עצבים? הכל אצלי נהיה לא רגיל, אני שונא, משוגע רוגע? שלכת

חמדונה

New member
תודה!

אני בטוחה שאם הייתי מזמזמת לעצמי בראש את השתי שורות הבאות הייתי עולה על זה, אבל לא הייתה לא סבלנות.

וואו- מגניב=)

עצב= השיר שלנו שמחה=אני שונא נוסטלגיה=עונות צחוק=הו אילנה שנאה=מרד הדמעות עצבים=שומקום רוגע=שנינו שווים

moriel7

New member
O:

עצב? הולך לאיבוד ומצטערים. שמחה? עצוב בלעדייך. נוסטלגיה? עכשיו מעונן. צחוק? בית נבנה. שנאה? עם הזמן. עצבים? אני שונא. רוגע? שיר התקווה.

מתניק16

New member
שלי...

עצב? הרואין, הכי קרוב לבד, לבכות לך שמחה? שלוליות נוסטלגיה? אמא תראי צחוק? רומיאו ויוליה שנאה? קנאה עצבים? בית נבנה רוגע? חלולים

Forever NemeSh

New member
ME ../images/Emo187.gif

עצב
סוף העולם, גן החטאים, הולך לאיבוד שמחה
הולך קדימה נוסטלגיה
אהבנו, צחוק
לא נראה לי שיש.. שנאה
מרד הדמעות, אני שונא עצבים
מממ... שיר הסמרטוטים.. מזכיר לי דברים מעצבנים כ"כ.. רוגע
הולכת על המים

ליאורנ

New member
יאללה נו..

עצב? חדר קטן שמחה? חלומות גדולים נוסטלגיה? עכשיו מעונן צחוק? בית נבנה שנאה? אני שונא? עצבים? אין כזה רוגע? כוכבי בלילה,לילה

התעוט

New member
שלי

עצב,מצטערים הכל מתפורר לילה דיכאון. שמחה,רומאו ויוליה עונות אוהב/שונא אותה.נוסטלגיה,משהו בין שנינו.עצבים,הסתכלו לשמיים.רוגע,רוצה לשכב איתך, גורל. צחוק, שוב החושך,נערי החוף.

התעוט

New member
כמובן בעצב, גם קרן אור./tapuzforum/images/emo10.gif

שנאה, הכי קרוב לבד חבר.

התעוט

New member
אני חייב להוסיף בנוסטלגיה

את השיר שלנו כשהוא הוציא את זה זה היה הזמן שהתחלתי לאהוב את אביב

למעלה