איזה שיר של גרין דיי הכי יפה?? אני הכי אוהבת: BOULEVARD
W wommer New member 9/5/05 #2 יש לך פיצול אישיות או משהו כזה? כי בכרטיס האישי שלך כתוב שאתה בן, ועכשיו אתה רושם בלשון נקבה... אני מבולבל...
יש לך פיצול אישיות או משהו כזה? כי בכרטיס האישי שלך כתוב שאתה בן, ועכשיו אתה רושם בלשון נקבה... אני מבולבל...
H HANSAMA New member 9/5/05 #3 א. מה הקשר לשירשור ב. אני נכנסת דרך אח שלי! אני HAN2004 הוא שינה את זה!!
ח חמוסה מתרוצצת New member 9/5/05 #6 longview.../images/Emo163.gif בינתיים. וגם uptight בין הראשונים ברשימה.
C Cut Up Angel New member 9/5/05 #9 אממ.. ..קשה לי לבחור...יש כמה! טוב...זה בעצם לדעתי.. -wake up me whan september ends -Basket Case -Hitchin' A Ride -Good Riddance (Time of Your Life)
אממ.. ..קשה לי לבחור...יש כמה! טוב...זה בעצם לדעתי.. -wake up me whan september ends -Basket Case -Hitchin' A Ride -Good Riddance (Time of Your Life)
M m00n light New member 9/5/05 #14 שאלה קשה../images/Emo122.gif אממ... Hitchin' A Ride Basket Case She Longview
O O L g i T New member 9/5/05 #15 המווןןןןןןןןן רק מאמריקן אידיוט קשה לי להחליט... אני הכי אוהבת את give me novacaine וגם letterbomb פשוט מדהים ואיך אפשר בלי homecoming.... גם basket case ו-time of your life מדהימים
המווןןןןןןןןן רק מאמריקן אידיוט קשה לי להחליט... אני הכי אוהבת את give me novacaine וגם letterbomb פשוט מדהים ואיך אפשר בלי homecoming.... גם basket case ו-time of your life מדהימים
W WiseL New member 9/5/05 #16 אי אפשר אולי מכל דיסק זה יהיה יותר קל אבל לא משנה. אממ בזמן האחרון she והבינג אה בלאסד ולא יודעת