איזה שיר של מייקל מרגיש כאילו נכתב עליכם?

abigaillovesmj

New member
איזה שיר של מייקל מרגיש כאילו נכתב עליכם?

מכירים את זה שאתם שומעים שיר ומזדהים כל כך שאתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם?

יש לכם שירים כאלה של מייקל - שזה כאילו הוא שר לכם או עליכם?

שתפו

Diana Haimov

New member
Dirty Diana

חחחח סתם לא .. :D
למרות שהשם שלי יכול טיפה לבלבל
אחד הדברים שבאמת גרמו לי להתאהב במייקל זה החיבור המטורף וההזדהות עם השירים.. כאילו הוא שר במיוחד בשבילי זה מורגש בעיקר ברגעים קשים

השיר You are not alone
למרות שמייקל הוא לא זה שכתב את השיר אני עדיין מרגישה שהוא שר את זה אלי כשאני מרגישה לבד וכשאני שומעת את השיר הוא מזכיר לי שאני לא לבד.. ושהוא תמיד שם למעלה שומר עליי

השיר Childhood
למרות שאני עדיין חובה אותה, את הילדות שלי.. שאוטוטו נגמרת
ממה שהספקתי לחוות .. הילדות שלי די הרוסה
והלוואי והיה לי את האומץ לספר למה ואיך אבל לא, אולי בעתיד
מייקל באמת הרים אותי והחזיק אותי שנייה לפני שאיבדתי את זה לגמרי

כשמייקל שר בשיר "People say I'm not okay 'Cause I love such elementary things... "
מזכיר לי איך נהגו לרדת עליי בגלל שאני אוהבת את מייקל.. שזה בעינם כלכך מוזר ושונה כשבעיני זה בדיוק ההפך והלוואי וכולם היו רואים את מה שאני רואה במייקל

כנ"ל גם כשהוא שר
"Before you judge me, try hard to love me. The painful youth I've had "
מבטא בדיוק את מה שאני מרגישה

אלה השירים שעולים לי עכשיו אבל בטוח שיש עוד

Regi Ofir

New member
השיר שאיתו אני מזדהה מילה במילה.

זה מרגיש ממש כאילו זה נכתב רק עלי ואיך אני מרגישה כלפי מייקל- שפשוט אין לי את המילים לתאר.
השיר הוא: Speechless.

Regi Ofir

New member
שחשבתי על זה, שיר נוסף שעושה לי את זה בגדול -

Whatever Happens - אני מזדהה שם עם כל מילה במיוחד עם הבית האחרון שפשוט מצמרר אותי כל פעם שאני מקשיבה למילים - לא יודעת להסביר את זה, זה פשוט הרגשה מדהימה.

EB10000

New member
בתור ילד כאפות אז השיר הוא CHILDHOOD

נראה לי שיש הרמבה שיוכלו להזדהות... היום בתור אדם בוגר ואנטיפט אני הכי מזדהה עם STRANGER IN MOSCOW...

spirit0805

New member
השירים שאני מזדהה איתם:

קודם כל, בהיותי גם עם ילדות טיפה לקויה, הרבה בתי חולים וניתוחים, אובדן של אנשים שהשאירו בי לא מעט צלקות גופניות ונפשיות אז כן אחד השירים הוא גם Childhood
השיר השני הוא will you be there בחיי הלא מי יודע מה ארוכים, חוויתי בחיי לא מעט אובדן אמון באנשים, משהו שנותר בי ולכן השיר הזה כל כך מתחבר לי, כי גם אני שואלת, מי יהיה לצידי כשאזקק לו, מי ישמע אותי מבלי שאצטער על כך?
ויש עוד הרבה מאוד אחרים, הייתי ילדה מאוד מאוד בודדה אבל בזכות מייקל הצלחתי להתרומם, לרכוש חברים ובני משפחה מדהימים (מי אמר שמשפחה לא בוחרים?) והיכולות הלימודיות שלי השתפרו במיוחד באנגלית בזכותו, אני חבה למייקל את הכל, מהרגע בו אני מתעוררת בבוקר עם חיוך ועד לרגע שבו אני עוצמת עיניים בחיוך, הכל בזכותו!!!

abigaillovesmj

New member
אני מאוד מזדהה עם

someone in the dark זה מתאר לחלוטין את איך שהרגשתי בתור ילדה קטנה לפני שמייקל "מצא" אותי כפי שנאמר בשיר.

All alone wishing on stars
Waiting for you to find me
One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend

When someone in the dark reaches out to you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow
Like it was written in the stars I knew
My friend, my someone in the dark was you

Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me

When someone in the dark reaches out to you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow
Look for the rainbow in the sky
I believe you and I
Could never really say goodbye
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me

אחרי שהוא מת והאלבום מייקל יצא ממש התחברתי ל- BEST OF JOY. הייתי ואני עדיין כל כך אסירת תודה על זה שהוא כתב את זה. מבחינתי זה שיר שמדבר על מעריצים ועל הקשר שלהם עם מייקל וזה היה משהו שמאוד מאוד הייתי צריכה אחרי שהוא הלך. כששמעתי את השיר הזה פשוט התחלתי לבכות ולא האמנתי. לשמוע אותו אומר "מהקבר" מילים כגון I am forever עשו לי ממש ממש טוב. השיר הזה פשוט עודד אותי ברמות על

השירים שאני הכי מזדהה איתו:

הוא Smile, השיר הזה תמיד מזכיר לי שבכל פעם כשיש ירידות בחיים. בכל הפעמים בהם אני נפגעת, בכל הפעמים בהם אני מרגישה כל כך רע עם עצמי, ברמה שאני פשוט רוצה לגמור הכל, ולסיים עם זה אחת ולתמיד. השיר הזה תמיד מזכיר לי לחייך. כי תכלס, חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל. השיר הזה אומר לי שאסור לי לוותר, אני צריכה להחזיק בתורן בסערה, עד שאני מגיעה ליבשה. בכל צורה שהיא, אני חייבת פשוט... להסתכל על חצי הכוס המלאה. להגיד לעצמי שבכל רע יש טוב, ובכל טוב יש רע... ולחייך

והשיר Childhood, השיר הזב תמיד מצמרר אותי, ובפעם הראשונה ששמעתי אותו.. פשוט בכיתי כאילו לא בכיתי מעולם. השיר הזה הזכיר לי את התקופה שהיו יורדים עליי, התקופה שהיו נהנים לצחוק עליי.. כאילו אני הייתי איזה צעצוע להם. השיר הזה גם מזכיר לי את התקופה שאבא שלי היה מרביץ לי על כלום. שהיה אומר כמה שאני מטומטמת ולא יצא ממני כלום. השיר הזה כאילו מספר לי מה עברתי. זאת הסיבה למה אני כמעט ולא יכולה לשמוע את השיר.

morigo

New member
שאלה קשה...... יש כ"כ הרבה!

smile-למרות שלא מייקל כתב את השיר, אני מרגישה כאילו הוא מקדיש אותו לי.. אנימטבעי אדם פסימי שמסתכל על חצי הכוס הריקה רוב הפעמים (עובדת קשה מאוד לשנות את זה!!) ותמיד שאני שומעת את השיר הזה, אני מדמיינת אותי ואת מייקל יושבים על כיסר אחד מול השני בחדר ריק עם תיאורה מעטה והדלת סגורה, והוא מחזיק לי את היד ופשוט מייעץ לי באמצעות שירה... וזה הרבה פעמים נותן לי את הכוח להתמודד עם דברים בצורה אחרת מתמיד!
music & me אז נכון, המים במקלחת מפסיקים לזרום כשאני מתחילה לשיר, אבל אני לא מסוגלת לדמיין את חיי ללא מוסיקה... בטוב וברע, בשמחה ובעצב ובכל מצב שהוא-מוסיקה מלווה אותי רוב היום. מוסיקה היא אהבה חיי...מוסיקה ובאגס באני

best of joy השיר הזה תמיד גורם לי לחייך ולפעמים גם להוריד דמעה... זה כאילו שהוא הרגיש שהוא עומד למות והשאיר לנו המעריצים את הצוואה שלו... אני לנצח, אנחנו לנצח... גאון!!!
will you be there אין הרבה אנשים שאני מצליחה לסמוך עליהם כי כשסמכתי על אנשים קיבלתי בעיטה בטוכעס...

ויש עוד הרבה אבל אלה העיקריים...

abigaillovesmj

New member
זה כאילו שדיברת מהלב שלי

המילים והמוסיקה של מייקל תמיד עוזרים לי כשרע לי - כאילו הוא מעודד אותי ו- BEST OF JOY - אני כל כך אסירת תודה על השיר הזה!! זה ממש כאילו הוא צפה מה יקרה והכין שיר כדי להרגיע אותנו. אין כאלה דברים

billie jean

People Always Told Me Be Careful Of What You Do
And Don't Go Around Breaking Young Girls' Hearts
And Mother Always Told Me Be Careful Of Who You Love
And Be Careful Of What You Do 'Cause The Lie Becomes The Truth

למעלה