איזה שיר של שאקירה.....

Hurakano

New member
איזה שיר של שאקירה.....

אתם הכי לא אוהבים ?
ומה אתם לא אוהבים בו ? ו..... אם שאקירה היתה יכולה לשיר לפניכם שיר אחד (אחדדדדד !!!!! אין לה זמן....
) עם הגיטרה איזה הייתם בוחרים ?

perrinat

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif OK אז ....../images/Emo103.gif

אני אגיד איזה שיר אני פחות אוהבת מכל אלבום-
מהאלבום Pies Descalzos אני פחות אוהבת את השיר - Pienso En Ti
מהאלבום donde estan los ladrones את - Sombra De Ti
מהאלבום Laundry service את - Rules
איזה שיר הייתי רוצה ששאקירה תשיר לפני
(ובטח זה יקרה......יה רייט....) מממממ........ שיר שמתאים לגיטרה....... אני מעדיפה שיר שקט ורומנטי..... אז את - Tu ואם שיר קצת יותר קצבי אז את - Estoy Aqui וואלללה, עומרי, שיחקת אותה עם השאלה. אני ממש נהנת מהמיסים.....
(והמבין יבין..... לא לחשוף סודות...חחחח....
)

shahar666

New member
אמממ.... ../images/Emo13.gif

ריה שיר אני הכי הכי לא אוהבת???? אממממ......יש שיר אחד שהוא חביב עלי פחות מכולם.... sombra de ti אני ממש לא אוהבת את השיר הזה
ואצצ...איזה שיר הייתי רוצה שהיא תשיר??? או את no creo או את donde estan los ladrones אני חושבת שהייתי רוצה את onde estan los ladrones יותר מאשר את no creo אני פשוט מתה על השיר הזה

לאה 13

New member
נראה לי...

FOOL כי לא אהבתי אותו מההתחלה אבל עכשיו סביר אולי בגלל התרגום

../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

nnnnnnn השיר שאני הכי לא אוהבתתתת זה אממ ... . .. .. . . ממממ * חושבת * אמממ כנראה ש uyc לא יודעת.. לא ממש אוהבת אותו אני לא נמשכת אליו
והשיר שהייתה בוחרת זה Poem to a horse

היי

יש שיר של שאקי המלכה שאת לא אוהבת ?! טוב אז אני מי אתר SHAKIRA IS QUEEN כל השירים של שאקירה מכל הדיסקים יופים המון רוקים קצת פופ ולטניות גם המון אז אין שיר של שאקירה שאנילא אוהבת ובת כמה את ?! וקורים לך כריסטניה?! שם קול כריסניה האלחה תודה רבה לך וגם עוד משו וזה תמונה לך כריסניה תמונה ממש חמודה של שאקי המלכה !!!!!!!!!! תפמי את התמונה באתר שלך עם את רוצה בי

היי

יש שיר של שאקי המלכה שאת לא אוהבת ?! טוב אז אני מי אתר SHAKIRA IS QUEEN כל השירים של שאקירה מכל הדיסקים יופים המון רוקים קצת פופ ולטניות גם המון אז אין שיר של שאקירה שאנילא אוהבת ובת כמה את ?! וקורים לך כריסטניה?! שם קול כריסניה האלחה תודה רבה לך וגם עוד משו וזה תמונה לך כריסניה תמונה ממש חמודה של שאקי המלכה !!!!!!!!!! תפמי את התמונה באתר שלך עם את רוצה בי

היי

Hurakano

New member
התשובות שלי....

אין לי שיר שאני לא אוהב כי יש כמה וגם לא שמעתי את כל השירים של שאקירה
אני לא אוהב את Pienso En Ti... לשיר אין קצב... זה לא מוזיקה ! זה שיר כזה.... חחחחח וגם Sombra de ti , ואת Te Espero Sentada... ובטח יש עוד... כי ת'אמת יש לשאקירה כמה שירים באמת לא טובים.... וחלק מהם לפי מה שאני זוכר נמצאים באלבום האחרון... והשאלה השניה אני מתלבט בין Antología ל- Ciega Sordomuda.... ciega sordomuda היה השיר שגרם לי להתאהב בזמרת הזאת
ב"ערביה הנאצית" הזאת
(איך שנאתי אותה לפני זה... חחחחח) נראה לי הייתי לוקח Antología....

smgfan

New member
../images/Emo13.gifהיי! זוכרים אותי? מה שלומכם?

טוב, השיר הכי פחות אהוב עליי ב-donde estan los ladrones: Sombra De Ti כמו כולם.... (למרות שלפעמים הוא מתנגן לי בראש) וב-laundry service: נראה ש ready for the good times (מה שהיה אחד הכי אהובים עליי בתחילה) הייתי רוצה שהיא תשיר לפני Inevitable (פשוט הורגים אותי הפרצופים האלה שהיא עושה
) או Ojos Asi הייתי רוצה לראות את האגן הזה מתנועע מקרוב

perrinat

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo24.gifאווווווווור../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

איזו שאלה........נו, ודאייייייייייייי שזוכרים אותך
אני הרגשתי בחסרונך
את מוזמנת לשחק איתנו במשחק הביקורות, ב"הציור והמקור" וליצור את שאקירה שלך בתדמית שונה.......
E
N
J
O
Y

למעלה