זה השניים שאני הכי אוהבת שלהם חח כמו הרוב אני מניחה.. בכל מקרה.. אררר לא יודעת!! אני מניחה שברגע זה LSF רק בגלל שחרשתי על CLUB FOOT יותר מדי וכי הקליפ של LSF יותר חמוד
חח ובדיוק CLUB FOOT מתחיל לי פה ברקע עם הרנדום של ITUNES
גם אני מתלבטת כבר כמה שבועות, מאז שקניתי את הדיסק הזה (כן, אני יודעת שאני בפיגור). פושט שני שירים מקפיצים וכייפים ביותר. אני אלך על הראשון. בגלל הקטע הזה הרגוע שבאמצע ואחרי זה הooch! המעורר מתים, אני חולה על הקטע הזה.
וזה אחרי שחרשתי עליו במשך כמה שבועות בעבודה.. עד שמכרתי אותו למישהו ומאז לא יכולתי לחרוש עליו בעבודה
אז נאלצתי לקנות חחחחח האמת שברגע זה אני גם ממש מאוהבת בTest Transmission... בכללי אלבום פשוט מושלם. השיר היחיד שהייתי נותנת לו 9 ולא 10 זה Reason is Treason. נראה לי קצת מציק לי שיש אותו פעמיים באלבום חח
החיקוי מתחוור (ככה אומרים? אני עייפה חחחחחח) לעומת המקור. אני מתה על המבטא של סיד המקורי. את הסרט לא אהבתי בכלל, הננסי וונה בי הזו היתה יותר מעצבנת מהמקורית, אם יש כזה דבר. ראית פעם את הראיון איתם ברדיו מ78? איזה מאזין קילל את אותה: "trash" וזונה וכל מיני כאלה, והיא חטפה את הקריזה. היה קורע. אגב, ניראה לי שלמצוא אנגליות יפות זה מצרך יותר נדיר. על כן נקרא שמן: "אגליות"