איזה שיר של Kasabian יותר עושה לכם את זה?

CitizenErased

New member
את מלכלכת!!!!!1../images/Emo12.gif

זה השניים שאני הכי אוהבת שלהם חח כמו הרוב אני מניחה.. בכל מקרה.. אררר לא יודעת!! אני מניחה שברגע זה LSF רק בגלל שחרשתי על CLUB FOOT יותר מדי וכי הקליפ של LSF יותר חמוד
חח ובדיוק CLUB FOOT מתחיל לי פה ברקע עם הרנדום של ITUNES

לא שאלה קשה ?

גם אני מתלבטת כבר כמה שבועות, מאז שקניתי את הדיסק הזה (כן, אני יודעת שאני בפיגור). פושט שני שירים מקפיצים וכייפים ביותר. אני אלך על הראשון. בגלל הקטע הזה הרגוע שבאמצע ואחרי זה הooch! המעורר מתים, אני חולה על הקטע הזה.

CitizenErased

New member
חח תצטרפי למועדון

גם אני בפיגור, קניתי רק לפני כמה ימים
וזה אחרי שחרשתי עליו במשך כמה שבועות בעבודה.. עד שמכרתי אותו למישהו ומאז לא יכולתי לחרוש עליו בעבודה
אז נאלצתי לקנות חחחחח האמת שברגע זה אני גם ממש מאוהבת בTest Transmission... בכללי אלבום פשוט מושלם. השיר היחיד שהייתי נותנת לו 9 ולא 10 זה Reason is Treason. נראה לי קצת מציק לי שיש אותו פעמיים באלבום חח

אני מאוהבת בשני, זה שיש לו קליפ מגעיל

processed beat? שיר מדהים. איזה מכוער הסולן שלהם. אגב, היה אתמול קרב הם מול הסטון רוזס, עוד להקה מדהימה. אבל היו רק 3 שירים של הסטון, 4 של קאזאביאן.

CitizenErased

New member
לא מתה על הסטון רוזס..

שמו אלבומים שלהם בעבודה אצלי כמה פעמים ברקע ולא מתתי עליהם.. קצת שיעממו אותי אבל אולי אני צריכה לנסות עוד
טום דווקא לא כזה מכוער, הוא דיי דומה ליואן מקגרגור חח שזה לאו דווקא דבר טוב אבל שיהיה. סרג'יו פשוט מהמם אבל. והוא גם ווירדו כזה שזה רק מוסיף לקסם שלו

יש להם כמה שירים מדהימים

i wanna be adored=שליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה. שיר מקסים, אני אוהבת איך איאן המכוער (יש אנגלים יפים?) זז, סקסי כזה, חבל רק שהוא מכוער כמו קופיקו.

CitizenErased

New member
אין אנגלים יפים..

האנגלים היפים היחידים הם במקור לא באמת אנגלים. זו מסקנה אליה הגעתי מזמן
בכל מקרה.. סרג'יו זה הגיטריסט שגם עושה קולות רקע וגם שר בחלק מהשירים... זה שנראה כמו עובד זר מאוד חתיך. וכן יש לו שפם-זקן

CitizenErased

New member
סיד../images/Emo99.gif

יש לי משהו אליו מאז שראיתי את הסרט עליו ועל ננסי.. עם גארי אולדמן

איכסרט מגעיל, ממש לא אהבתי

החיקוי מתחוור (ככה אומרים? אני עייפה חחחחחח) לעומת המקור. אני מתה על המבטא של סיד המקורי. את הסרט לא אהבתי בכלל, הננסי וונה בי הזו היתה יותר מעצבנת מהמקורית, אם יש כזה דבר. ראית פעם את הראיון איתם ברדיו מ78? איזה מאזין קילל את אותה: "trash" וזונה וכל מיני כאלה, והיא חטפה את הקריזה. היה קורע. אגב, ניראה לי שלמצוא אנגליות יפות זה מצרך יותר נדיר. על כן נקרא שמן: "אגליות"

Rock Bottom

New member
מה? Pinch Roller זה טראק המעבר הכי מסריח

ששמעתי אבר. הוא חופר ומעצבן. חוץ מזה שהגרסא החבויה של RIT ב-U Boat מגניבה ומקפיצה לאללה. בנוגע לשאלה שלך גמבה - בוודאי ש-LSF.

lestatgirl

New member
שה"אוש" בCF נשמע אמ.. מביך מידי?

ושיש לשיר טייטל שנשמע כמו קבוצת תמיכה סודית שאל באנדי הקים או משהו..

הוא עושה לי את השיר כמעט

זה קטע אגדי, אני מחכה לו בטירוף כל השיר. זה פשוט שיר שאי אפשר שלא להתפרע איתו.

למעלה