איזה שיר שמעתם ראשון אחרי 33 יום ללא מוזיקה?
R Rצינית New member 9/5/04 #4 חה חה..אולי אתה השכן שלי אני כבר בדיסק השני לערב זה....אוח אוח...כמה תענוג
ר רפוש rafush New member 9/5/04 #5 עוד לא שמעתי אבל... התיכנון שלי זה לשמוע את השיר מחרוזת מירון מתוך הדיסק מעגל השנה 1 של מרדכי בן דוד שיר ספיישל לל"ג בעומר.
עוד לא שמעתי אבל... התיכנון שלי זה לשמוע את השיר מחרוזת מירון מתוך הדיסק מעגל השנה 1 של מרדכי בן דוד שיר ספיישל לל"ג בעומר.
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 9/5/04 #9 הראשון ששמעתי מיד אחרי הבדלה, הוא... "בר יוחאי". בשטיבל ליד הבית שלי עשו מדורה מיד לאחר מעריב, אילתרו איזה אורגנית, ושרו בר יוחאי מסביב למדורה.
הראשון ששמעתי מיד אחרי הבדלה, הוא... "בר יוחאי". בשטיבל ליד הבית שלי עשו מדורה מיד לאחר מעריב, אילתרו איזה אורגנית, ושרו בר יוחאי מסביב למדורה.
P p n i n i t New member 9/5/04 #12 הדיסק של ישיבה בויז... התחברתי למערכת סטריאו מיד במוצ"שק... והתחלתי עם האינפוזיה של מוזיקה שעד עכשיו לא הסתיימה.. ישיבה בויז..מונה4..החברה..ועוד כמה..לא חסידיים במיוחד. יו...כמה התגעגעתי. יש כאן אנשים שמזדהים איתי?
הדיסק של ישיבה בויז... התחברתי למערכת סטריאו מיד במוצ"שק... והתחלתי עם האינפוזיה של מוזיקה שעד עכשיו לא הסתיימה.. ישיבה בויז..מונה4..החברה..ועוד כמה..לא חסידיים במיוחד. יו...כמה התגעגעתי. יש כאן אנשים שמזדהים איתי?