איזה שיר
- "עלה נישא ברוח"

איזה שיר
- "עלה נישא ברוח"

הפינה "איזה שיר" ממשיכה עם שיר שני של הפרויקט של עידן רייכל- "עלה נישא ברוח".

כמה אתה אוהב את השיר (מ- 1 עד 10)?
מהי השורה האהובה עליך בשיר?
מתי אתה הכי נהנה להאזין לשיר (בוקר, לילה, מצב רוח מסוים)?
האם הפרויקט צריך לשיר את השיר בהופעה? אם כן, מי הכי מתאים לו לשיר את השיר?
האם יש לך מקרה/ סיפור הקשור לשיר?

מוזמנים להוסיף רעיונות משלכם לשאלות שיתאימו לפינה

אלה א9

New member
עלה נישא ברוח

כמה אתה אוהב את השיר (מ- 1 עד 10)? 9
מהי השורה האהובה עליך בשיר? "... על מה את החושב כשאתה לא מקשיב? אני איתך עכשיו שקט מסביב..."
מתי אתה הכי נהנה להאזין לשיר (בוקר, לילה, מצב רוח מסוים)? בנסיעה או בטבע- כשאני לבד

האם הפרויקט צריך לשיר את השיר בהופעה? אם כן, מי הכי מתאים לו לשיר את השיר? כן, מאוד! תמיד קיוויתי לשמוע אותו בהופעה. אני משתוקקת לשמוע את עידן שר אותו.
האם יש לך מקרה/ סיפור הקשור לשיר? כשפגשתי את עידן בפעם הראשונה, בווינה, בן דוד היה תינוק בעגלה, בן שנה וקצת, וזה השיר הראשון של הפרויקט שהוא הכיר. הוא ממש אהב את השיר הזה ושר את אותה השורה במשך המון זמן. כשפגשנו את עידן הוא הרים את בן הדוד שלי אליו ואמרנו לו שישיר לעידן את "עלה נישא ברוח"... בן הדוד שלי שר או יותר נכון- גמגם- את השיר כל כך בשקט שבקושי היה אפשר לשמוע אבל זה היה הדבר הכי הכי מתוק בעולם.. התמוגגתי

mbauman

New member

כמה אתה אוהב את השיר (מ- 1 עד 10)? 10
מהי השורה האהובה עליך בשיר? יושבים ביחד ושקט מסביב
מתי אתה הכי נהנה להאזין לשיר (בוקר, לילה, מצב רוח מסוים)? בלילה
האם הפרויקט צריך לשיר את השיר בהופעה? אם כן, מי הכי מתאים לו לשיר את השיר? כן, ומאיה אברהם :)
האם יש לך מקרה/ סיפור הקשור לשיר?

cMs15

New member
שומעת את השיר הזה המון בתקופה האחרונה..

מהי השורה האהובה עליך בשיר? יושבים ביחד ושקט מסביב...
מתי אתה הכי נהנה להאזין לשיר (בוקר, לילה, מצב רוח מסוים)? כשאני לבד, שוקעת במחשבות...
האם הפרויקט צריך לשיר את השיר בהופעה? אם כן, מי הכי מתאים לו לשיר את השיר? הייתי שמחה לשמוע אותו בהופעה..וגם אני חושבת שיהיה ממש מעניין לשמוע את מאיה מבצעת אותו

האם יש לך מקרה/ סיפור הקשור לשיר? לא...

נערה162

New member
עלה נישא ברוח

מהי השורה האהובה עליך בשיר? כל כך הרבה מילים אתה לא אומר
מתי אתה הכי נהנה להאזין לשיר (בוקר, לילה, מצב רוח מסוים)? בלילה
האם הפרויקט צריך לשיר את השיר בהופעה? אם כן, מי הכי מתאים לו לשיר את השיר? השיר קסום, אך אני חושבת שאף אחד לא יוכל להחליף את קולה של שושנה דמארי, מצד שני כן הייתי שמחה לשמוע אותו בהופעה.. בקיצור, שאלה קשה..
האם יש לך מקרה/ סיפור הקשור לשיר? האמת שהשיר זכור לי כשיר ילדות משום מה..

למעלה