סתם מעניין אותי... למי שמכיר את השירים החדשים שאוהד מבצע בהופעות איזה שיר מהשירים החדשים אתם הכי אוהבים? אתם מוזמנים לפרט איזה שיר הכי יתאים כסינגל ראשון?
את השיר "סתם עוד יום שרק עובר" שמעתי אותה רק בהופעה אחת וישר נדלקתי עליו שיר מדהיםםם אבל כמובן שכל השירים החדשים שלו יפים, אבל את זה אני אוהבת במיוחד... ומתאים לסינגל או כל השירים מהדיסק הראשון
כולם כל כך יפים... טוב, אם בכל זאת אז את "האישה של חייו" הוא מדהים ולדעתי הוא צריך לצאת בתור סינגל! והשני זה "מתוך האפילה" גם כאן כל מילה מיותרת. שיר מדהים!
השיר שהכי היפנט אותי משמיעה ראשונה היה האישה של חייו ואני עדיין מאד מאד אוהבת אותו אני גם מאד אוהבת את מתוך האפילה ואת אל תברחי כשבא האור לסינגל ראשון אני חושבת שסתם עוד יום מאד מתאים כי זה שיר עם קצב וקצב זה טוב בשביל תחנות רדיו מרושעות וזה שיר שתופס טוב בהופעות או - מתוך האפילה שהוא שיר מאד חזק לדעתי שמטפס לאט לאט לשיא (ואני מתה על זה) ואני כ"כ אוהבת את איך שאוהד נשמע בשיר הזה. כשהוא זוכר את המילים
אני מאמינה שאחרי עיבודים של האלבום השירים ישמעו קצת אחרת, אז זה הכל רק על סמך ההופעות
את כל השירים שאתם אומרים, שמעתי אותם ואם אני אשמע אני אזכור אבל ככה אני לא זוכרת על איזה שיר אתם מדברים מה שאני זוכרת זה רק אל תברחי כשבא האור וסתם עוד יום שרק עובר שהתלהבתי מהם
יש כמה שירים שמאוד נדבקתי אליהם כבר מההתחלה "נקודת ההתחלה" מדבר אליי מאוד מאוד וכך גם "קרוסלה" ו"סתם עוד יום" אבל קשה להחליט על אחד. אני משערת שיש חישובים רבים לבחירת סינגל שיצא ראשון. תגידי לו היה מאוד ועדיין מאוד קליט אך לא מייצג את הדיסק ואת איכותיו האדירות. העיקר שיהיה סינגל מהאלבום הבא