איזה שיר

nemesh12

New member
איזה שיר

הכי יפה של דניאל? אני מתלבטת בין "ספרי לי"..שהוא ממש יפה.הוא מרגש אותי כל פעם מחדש...או..."אין כמו האהבה שלך.." מה אתם חושבים?:p

NoY182

New member
יש לו הרבה שירים יפים

אבל לדעתי ספרי לי יותר יפה מאין כמו האהבה שלך

idanri

New member
וואו זו באמת החלטה קשה.........

הייתה תקופה שמזה אהבתי את ספרי לי,גם עכשיו אני אוהב אותו אבל אז הייתי שומע אותו בכל רגע אפשרי. לדעתי ספרי לי לוקח..........

נאתוס

New member
הייתי הולך על...

בדיסק האחרון:אין כמו האהבה שלך הקודם:בא מעפר אבל שוב אי אפשר פשוט אי אפשר למצא את השיר הכי הכי כי כולם טובים...זה כמו חנות ממתקים שאנו צריכים לבחור רק ממתק אחד וההתלבטות קשה,עוד שיר מדהים מהאחרון זה:אחרת שכבר הזכרתי כמה הוא מדהים מכל פן שהוא בשיר...

hilape

New member
כל שיריו יפים אך ברשימת המועדפים

שלי כולם אוהבים את דניאל אין כמו האהבה שלך אהבה אוהב אותך רבות הדרכים כוכב ספרי לי אין לך הגנה אחרת במילים אחרות את כל האדם וגם את השירים :)

LOLI152

New member
ללא ספק

עכשיו. שיר נורא אופטימי, אבל גם יש בו משהו עצוב "עכשיו את איתי, את איתי לנצח....... עכשיו, אני הולך" וגם אחרת "ועכשיו יורד הגשם... כשגשום אז נרטבים.. את לא תדעי ממני שקט.. ולא תדעי ימים יפים.." כמעט בכיתי בגלל השיר הזה. אלה

nemesh12

New member
אני תמיד בוכה

בגלל ספרי לי:|.. זה מזכיר לי תקופה... זה שיר אחד המרגשים ..שיותר נגעו לי בלב..3>

כפי שכבר אמרתי בעבר...

אני חושבת ש"ספרי לי" הוא השיר הכי יפה, והוא הולך בשבילי באותה נשימה יחד עם "אין כמו האהבה שלך"- שניהם מושלמים, והייתי שמחה מאוד למצוא את הגבר שישיר לי את השירים האלה. בואו נגיד שאם זה היה דניאל, הייתי מספרת לו ה כ ל !
. אני את שלי עם הגורל עשיתי- עכשיו אתה. אל

למעלה