איזה שמן הכי בריא לבישול

  • פותח הנושא פאולינה45
  • פורסם בתאריך
פ

פאולינה45

Guest
לכתבה המלאה - לחצו כאן
בניגוד למה שנהוג לחשוב, שמן זית הוא אחד השמנים הטובים ביותר לבישול ולטיגון. נקודת העשן הבינונית-גבוהה של שמן זית עולה על הטמפרטורות הדרושות לטיגון. יתר על כן, שמן זית מכיל חומצה אולאית ותרכובות מינוריות המגנות על השמן מפני פירוק, גם לאחר שימוש חוזר.בניגוד למה שנהוג לחשוב, שמן זית הוא אחד השמנים הטובים ביותר לבישול ולטיגון. נקודת העשן הבינונית-גבוהה של שמן זית עולה על הטמפרטורות הדרושות לטיגון. יתר על כן, שמן זית מכיל חומצה אולאית ותרכובות מינוריות המגנות על השמן מפני פירוק, גם לאחר שימוש חוזר.בניגוד למה שנהוג לחשוב, שמן זית הוא אחד השמנים הטובים ביותר לבישול ולטיגון. נקודת העשן הבינונית-גבוהה של שמן זית עולה על הטמפרטורות הדרושות לטיגון. יתר על כן, שמן זית מכיל חומצה אולאית ותרכובות מינוריות המגנות על השמן מפני פירוק, גם לאחר שימוש חוזר.בניגוד למה שנהוג לחשוב, שמן זית הוא אחד השמנים הטובים ביותר לבישול ולטיגון. נקודת העשן הבינונית-גבוהה של שמן זית עולה על הטמפרטורות הדרושות לטיגון. יתר על כן, שמן זית מכיל חומצה אולאית ותרכובות מינוריות המגנות על השמן מפני פירוק, גם לאחר שימוש חוזר.בניגוד למה שנהוג לחשוב, שמן זית הוא אחד השמנים הטובים ביותר לבישול ולטיגון. נקודת העשן הבינונית-גבוהה של שמן זית עולה על הטמפרטורות הדרושות לטיגון. יתר על כן, שמן זית מכיל חומצה אולאית ותרכובות מינוריות המגנות על השמן מפני פירוק, גם לאחר שימוש חוזר.
 
למעלה