איזה שעמום!

Woking

New member
איזה שעמום!

לא אמרתי לכם שזה רעיון רע לחלק בננות בחינם?

fifanowftw

New member
ככה זה הערבים

יותר גרועים מהיהוד 4 ערבים, 20 קומונות ופורומים

THE WIZARD 55

New member
פיפא קבל כאפה..

כבר אמרנו אלף פעם, הבעיה כאן בתפוז משולה לבעיית הערבים במדינת יסראיל מעט ערבים, וכל אחד במקום אחר.. אז בניגוד למקומות האחרים המוטו בפורום הזה הוא לקבל את כל הערבים, לא משנה מה היה קודם, בלי שנאה מיותרת, ולהגיד להם, כולם מוזמנים לסולחה ענקית ירצו יבואו, לא ירצו, לא יבואו..אנחנו עשינו את שלנו..

junior gong

New member
נו מה לעשות

אפילו מהפורמים שלנו הברחתם אותנו ובאתם לכבוש, בכל פורום שמתיימר להיות פורום או קומונה ערבים פתאום מגיחים משום מקום יהודים וכובשים את המקום ואחר כך הערבים מתפזרים להם, כמו ב- 48 אלוהים ישמור אותי.

fifanowftw

New member
בלעדינו

הייתם נשארים כמו ב817. דיקטטורה! מעיפים, לא אוהבים, לא מזה ולא זה, מחייכים בפנים אך מאחורי הגב מלכלכים. בחייך

junior gong

New member
משחק החיים גבר

כולם ככה אפילו אלה שלא מודים בראש ובראשונה אתה תחשוב על הרווחה של עצמך לפני שאתה תחשוב על הרווחה שלי.

THE WIZARD 55

New member
אז מה אתה מציע ווקינג?

היינו צריכים ללכת על תולעים?..
יש כאן קטעים מצחיקים מיי דיר פרינד במיוחד שמשייכים אותי לשמאל הקיצוני זה כבר הפך למשעשע יותר
תציע הצעות לשיפור, נשמח לשמוע..

Woking

New member
שתי אפשרויות

או לשנות את שם הפורום ל"יהודים מסבירים לערבושים למה הם צריכים להגיד תודה על הכיבוש ולשתוק", או להפוך את הפורום לפורום פלסטיני, בכדי שהתוכן יתאים לכותרת. איפה התכנים הפלסטינים? אני לא פלסטינאי, אז אני לא יכול להכניס תכנים כאלו, אבל הפורום הוא ממילא לא בשבילי. אין מה לעשות, בשביל לקיים פורום לערבים צריך לשלוח את כל הרמשים הפשיסטים בחזרה אל מתחת לאבן שהם זחלו מתחתיה. חופש דיבור זה יפה, אבל כבר אמרתי את זה מליון פעמים: יש בתפוז קרוב ל-2000 פורומים, ועוד אין ספור קומונות. אם הבבונים רוצים חופש דיבור, הם לא צריכים את פורום פלסטינאים בשביל זה. שילכו לקומונת הימין האמיתי ויאוננו אחד לשני. מבחינתי לעשות סלקציה לחברי הפורום זה לא פגיעה בחופש הדיבור, אלא שמירה על חופש הדיבור. תקראו לזה "הדמוקרטיה המתגוננת" אם אתם רוצים. יש לכם גיבוי מלא של ראש השב"כ. העובדה היא שמעט מאוד פלסטינאים יבואו לפורום של מצביעי כהנא חי, ולצערי זאת התמונה שמתקבלת בפורום הזה. מה הפתרון? 1. אמברגו למשך שבועיים על שירשורים פוליטים, ואחרי זה נראה. 2. קצת תכנים בערבית. 3. שרשור מתכונים. 4. שרשור בדיחות. שאני אמשיך?

respecta1

New member
כנס לכל פורום ימין

תראה שם לפחות 5 שמאלנים\ ערבים.. עם דעות שמאל קיצוניות\ ימין לאומני פלסטיני והצחקת, הם באמת צריכים להגיד תודה על ה"כיבוש" ולשתוק, אם לא הכיבוש הם היו בורים חסרי השכלה גבוה שגרים בבתי אבן\ אוהלים

THE WIZARD 55

New member
ערבים באפילה..תמיד אהבתי את השם הזה

או אולי ערבים חושבים..ערבים חסרי מנוח
אמברגו לשבועיים? אני לא אחזיק מעמד בלי פוליטיקה, אני חושבת שצריך לשלב פוליטיקה ועניינים חברתיים...כמה אפשר שרשורי מתכונים, בדיחות, אני חושבת שלגוון כאן את הנושאים זה יהיה הדבר הנכון ביותר, ואתה צודק לגבי התכנים בערבית. לפעמים גם חוקיות במקום מסויים הופכת אותו למקום קר ומנוכר. כל אחד פותח איזה נושא שבא לו, כמובן בלי ירידות לפסים אישיים..צריך להכניס כאן לתודעה של האנשים שלא באים להתכסח, אפשר גם להתחבר ולשוחח על תחומי עניין אחרים. ואם תשים לב, אז נפתחו כאן שרשורים שלא מדברים רק על פוליטיקה..וזה כל הכיף.. מבחינת האוכ' שמגיעה לכאן, אני תמיד השעממתי מאוכ' הומוגנית, כולם חושבים אותו דבר, כולם מסכימים, זה פשוט הופך להיות משעמם..נכון שיש אנשים שמגזימים היו כאלה כאן ומוחמד חסם אותם אחרי אזהרות חוזרות ונשנות, זה הגיע להם. תמיד הייתי בעד רב גוניות, יותר דיעות, הרבה הזויים
לא מסוגלת לשהות במקום שכולם ישימו ידיים אחד לשני, פורום כזה גומר את החיים שלו אחרי שבוע.

Woking

New member
את קצת מפספסת את הנקודה

המטרה היא לא דעות או אפילו רב-גוניות, המטרה היא דו-שיח, ולדעתי אין כזה. נפתח היום שרשור תמונות, האם יש שם דו-שיח? לא ממש. כל צד בא להראות שהוא צודק, ולא להבין. כל צד מנכס את הקורבנות בשביל להוכיח, שהוא הכי חכם, בלי להביע שום אמפתיה. יש שם קטע שמספר על ילדה פלסטינית שנפגעה מאבנים שזרקו פלסטינאים, ושהציל אותה רופא ישראלי במילואים. בשביל הבבונים זה לא סיפור שבא ללמד אותנו שאלימות רק מייצרת קורבנות (כמו שהקורבנות בעצמם אומרים), אלא זהו כלי תעמולה גבלסי, שמראה שצד אחד 100% צודק, וצד שני 100% טועה. אין דיאלוג, ואין הקשבה. הבבונים אפילו לא מנסים להסתיר את זה, אלא מודים בפה מלא שהם כאן בשביל להסביר לערבושים שהם טועים (וגם בכדי לתקן להם שגיאות כתיב). מה אני אגיד לך, אם הייתי רוצה לבלות קצת זמן עם ילדים מפגרים, הייתי הולך ומתנדב באלי"ן, אבל לגלוש בפורום עם חבורת תולעים פשיסטיות זה לא לרמתי. גם לא לרמתי לגלוש עם אנשים שמזכירים את השואה ואין להם מושג על מה הם מדברים. אם יש משהו שאנחנו צריכים ללמוד מהשואה זה איך לגלות אמפתיה לסבל של מישהו אחר. יותר מאשר הגרמנים רצחו 6 מליון יהודים (ועוד מליונים של אחרים), מה שהרג את אותם מליונים היא האדישות של העולם כולו. יש כאן יותר מדי התלהמות ופחות מדי הקשבה. אם באמת רוצים דו-קיום זה בא מכך שמנסים להבין את הצד האחר, ולא מזה שמסבירים לו איפה הוא טועה. בהחלט אפשר לעורר דיון פוליטי, אבל במקום שרשור "תראו את הצבא ההומאני שלכם", אפשר לפתוח שרשור שידון בשאלות של מוסר ברמה התאורטית בלי לנסות להראות לאף אחד שהוא טועה. בסופו של דבר, אלו שבאים להראות שהצבא אינו הומאני, יש להם אג'נדה של הצדקת הטרור, ואלו שבאים להראות שהפלסטינאים הם חיות, יש להם אג'נדה של הצדקת הכיבוש. אני אינני מעוניין בחברתם לא של אלו ולא של אלו. זה אולי נשמע קיצוני, כי בסופו של דבר, בכדי להגיע לדו-קיום צריך לדבר עם אנשים שלא מסכימים איתם, אבל באותה מידה אנחנו לעולם לא נוכל לשנות את דעותיהם של הקיצוניים. הדרך לשינוי עוברת דרך הרחבת הקונסנזוס במרכז, והדחת הקיצונים עד שהם הופכים לקוריוז לא רלוונטי. מה שקורה בפורום, ובכל הקומונות והפורומים שקדמו לו, הוא שהוא הופך לבימת התגוששות, שרק מדגישה את הקצוות והקיצונים. במקום דיאלוג והרמוניה מקבלים קקפוניה של מונולוגים שובניסטים. אף פעם לא רואים תמונות של יהודים וערבים נפגשים, אלא של יהודים וערבים מתעמתים. איך אפשר ליצור דו-קיום כשכל הזמן מדברים על אלימות ושנאה? אם את רוצה דיונים פוליטים, ישנם מספיק פורומי אקטואליה. לא צריך פורום "פלסטינאים" בשבילם. פורום פלסטינאים צריך להיות מוקדש לנושאים פלסטינאים. ברור שהסכסוך הוא נושא מרכזי וחשוב, אבל הוא לא היחיד. מה עם השפה הערבית? מה עם מוזיקה? מה עם בעיות בחברה הפלסטינית? מה עם סיפורים אישיים? מה עם סתם שטויות יומיומיות? נמאס מהפוליטיקה, ולדעתי הפורום רק ירוויח אם לפחות לתקופת מה, לא יהיו שרשורים פוליטיים. התולעים ילכו להרוס פורום אחר, ומי שבאמת מעוניין בנושאים פלסטינים יבוא לפורום.

THE WIZARD 55

New member
אתה יודע שאני חושבת בדיוק כמוך

אני דברתי על זה לפני כמה ימים, שהייתי רוצה שיקשיבו ולא רק ידברו ושוב, שמים לב רק למתלהמים, יש כאן גם אנשים אחרים, שמקשיבים אנשים שכיף לנהל איתם דו שיח. צריך למצוא אותם, לתת הזדמנות לאנשים.. לפעמים מגיעים לכאן, ומייד תוקפים, יש את אלה שישנו את דעתם, ויש את אלה שימשיך לגדף לא משנה למה.. מקסימום למתלהמים לא עונים,הם ימצאו את דרכם החוצה לבד..או שבסוף יחסמו השערים.. בגלל זה הזמנתי אותך לכאן, רציתי שיהיו כאן אנשים מתונים..הרי הפורום בתחילת דרכו, ואני מאמינה שעם הזמן תתגבש כאן קבוצה, של יהודים וערבים שיוכלו לדבר בנחת על עניינים בוערים..וגם סתם לדבר שטויות. יש גם שרשורי מוסיקה, רק ביום שישי פתחתי אחד כזה, והקדשתי לך שיר במיוחד.. שטויות ברוך השם לא חסר..וכמו שאמרתי גם אתה יכול להביא איתך את התכנים שלך אני במיוחד אשמח להשתתף.

Woking

New member
תשמעי

דמייני בנפשך ארוחת מלכים, עם האוכל שאת הכי אוהבת, עם מוזיקה נעימה ברקע, ואנשים שחברתם נעימה לך. עכשיו דמייני את הסיטואציה הזאת, בכלוב של הבבונים בספארי. אי אפשר להנות ממשהו כשהאווירה לא מתאימה. איך יכול להיות פורום פלסטינאים כשהרוב כאן מתנחלים? אני יכול לספר שאני ואחרים עזבנו את פורום ישראלים באירופה, והקמנו קומונה סגורה. למה? בשביל רוב הפורום הם קודם כל היו ישראלים ורק אחר-כך אירופאים, ובשבילנו, אנחנו היינו אירופאים שבאו מישראל. הפוקוס שלנו היה במקום אחר. אנחנו הפרענו לציונים והציונים הפריעו לנו (נשמע מוכר). אז הלכנו הצידה, הקמנו פורום, קבענו לו מטרה, ואנחנו מכניסים רק את מי שמתאים. פורום ערבים היה אחלא פורום עד שהפוליטיקה השתלטה על האג'נדה. למה לא ללמוד מטעויות?

mike00

New member
אם כל כך לא נעים לך בחברת הבבונים

אתה מוזמן למצוא לך כלוב אחר

THE WIZARD 55

New member
לומדים תמיד

אבל במקרה המדובר, זה לא הפוליטיקה שהרסה, אלה האנשים זאת הצביעות, הקנאה, החמולות אני מקווה שהפעם תתגבש כאן קבוצה שכיף יהיה להיות בה.. סומך עליי ווקינג?

למעלה