איזה שעמום!!!!

meravido

New member
איזה שעמום!!!!

לא יודעת איך אני אעביר את השבוע וחצי האלה עד לבחירות הבאות. שעמום מחץ שגורם לי להיות עוד יותר עייפה ועוד יותר רעבה. איזה בזבוז של זמן. במקום להיות בבית ולחטוף איזה שעת שינה טובה אחרי 4 לילות של טירונות שיותם עושה לי או לסדר/לנקות/לבשל/לאפות. במקום זה אני מבזבזת זמן יקר בלשבת ולא לעשות כלום עד שלוש וחצי. ממש מדכא. ומי יודע בכלל מי יבחר. רוב הסיכויים לזה שאני לא רוצה שיבחר ושסביר להניח שיעיף אותי מפה ברגע שהוא נכנס לתפקיד (לא שאני כ"כ רוצה לעבוד איתו). חוסר ודאות מוחלט.

meravido

New member
בואי אסביר

היו לנו בחירות בישוב ואני עובדת מועצה. מכיוון שלא היתה הכרעה יהיה סבוב שני בשבוע הבא. אבל בינתיים ראש המועצה היוצא לא נמצא. והכל כזה שקט ורגוע שממש משעמם. עכשיו הבנת?

עכשיו הבנתי. ומזה אני מבינה שאת

קרובה אלינו לירושלים? או שאני טועה. וחוץ מזה - את רוצה להישאר או מחכה שיעיפו אותך?

meravido

New member
בטח שאני מחכה שיעיפו אותי

למה שאני לא אקבל מכתב כדי שאוכל ללכת להחתים? מה לא מגיע לי אחרי 5 שנים? ולגבי המיקום - באמצע הדרך בין ת"א לירושלים, פחות או יותר.

אפרת12

New member
כמובן - שזה שאת לא רוצה ייבחר

כי אני מבינה שזו האפשרות המועדפת מבחינת תכנון הצעדים הבאים, נכון

meravido

New member
דווקא אני רוצה שהמועמד השני יבחר

כי לדעתי הוא יותר טוב לישוב ובעל נסיון יותר. אבל עושה רושם שיש פה תסמונת כמו בסיפור "המלך הוא ערום". השני (זה שבטוח יעיף אותי) הוא כלומניק חסר נסיון, חסר קשרים, חסר עבר ניהולי ובכל זאת מצליח לסחוף אחריו אנשים. והרבה. חסר פה את הילד שיצביע ויגיד ש"המלך הוא עירום" כדי לפקוח את העינים לכולם. אני מקווה לטוב. סה"כ זה מאוד נוח לעבוד בישוב כי אני נגישה לילדים בכל עת שהם צריכים אותי. אבל זה היתרון היחיד - אין חיים פרטיים כי תמיד תופסים אותי במרפאה/במכולת/בבריכה/בגן/במעון/בבי"ס/ ליד הבית וכו' ומתחילים לשאול שאלות או לבקש בקשות וכו' וזו בטח לא המשכורת (שאנחנו לא מקבלים) שגורמת לי להשאר.

למעלה