איזה תאריך נו תגידו לי איזה תאריך זה ה14 באוקטובר לאן והאם זה סופי?
ל להיות חייל New member 20/5/01 #1 איזה תאריך נו תגידו לי איזה תאריך זה ה14 באוקטובר לאן והאם זה סופי?
A avipe New member 20/5/01 #2 לא סופי אלא אם כן התקבלת למשהו ואתה אמור לדעת אם הלכת למיונים...אז זה סתם תאריך...רק כחודש וחצי פלוס מינוס לפני הגיוס שולחים את התאריך הסופי...
לא סופי אלא אם כן התקבלת למשהו ואתה אמור לדעת אם הלכת למיונים...אז זה סתם תאריך...רק כחודש וחצי פלוס מינוס לפני הגיוס שולחים את התאריך הסופי...
ל להיות חייל New member 21/5/01 #4 אתה אנטי שאלתי שאלה באותו זמן גם שמתי אתר של חבר מה הסיפור נראה לי שיש לך רגשי נחיתות
מ מזלט New member 21/5/01 #5 הפורום הזה המטרה שלו זה דיונים ושיחות בנושא גיוס שירות ולפני גיוס. לא פרסום אתרים. אין לי בעייה שאנשם יתנו כתובות של אתרים צבאיים, כתבות שנוגעות לעניין, אבל לא נראה לי שהאתר ההוא, נותן משהו מהדברים האלה. ולא, אני לא סובל משום רגשי נחיתות. להפך.
הפורום הזה המטרה שלו זה דיונים ושיחות בנושא גיוס שירות ולפני גיוס. לא פרסום אתרים. אין לי בעייה שאנשם יתנו כתובות של אתרים צבאיים, כתבות שנוגעות לעניין, אבל לא נראה לי שהאתר ההוא, נותן משהו מהדברים האלה. ולא, אני לא סובל משום רגשי נחיתות. להפך.