איזה תכשירי שיזוף עצמי הכי כדאיים?

Srulikg

Member
איזה תכשירי שיזוף עצמי הכי כדאיים?

מבין המשחות שנותנות שיזוף עצמי, איזה נותן שיזוף יותר טבעי ופשוט... יותר טוב מאחרים? וגם, מיטות שיזוף יכולות לסרטן?

Srulikg

Member
עוד שאלה על שיזוף

כמה זמן שיזוף אמור להחזיק מעמד, ועוד בתכשירי שיזוף עצמי, ואיך אפשר להאריך את חיי השיזוף?

Srulikg

Member
מקפיץ

Srulikg

Member
נסיון שני

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dr Yaniv

New member
שיזוף מלאכותי

1 מיטות שיזוף גורמות לסרטן העור .נקודה. מי שמפרסם אותם כאן מתפרנס מזה 2 לגבי קרם -איני מכיר אחד טוב מהאחרים היה לד"ר פישר אך היה חסר בקיץ שעבר ואמרו שיהיה השנה אפשר לבדוק איתם בברכה ד"ר יניב

tevagil

New member
אני מוחה

אינני מוכר מיטות שיזוף אלא מפעיל מרפאת UVB שמשרתת 3 קופות חולים בירושלים. וכן מוכר מנורות UVB למי שמתקשה להגיע למרפאה או שמדובר אצלו על שטח קטן. טיפולי UVB קיימים בכל בית חולים, וגם בו אתה עובד. הוכח כי עליית מקרי הסרטן במיטות שיזוף קיימת רק במי שמגזים עם השיזוף. מי שמשתמש בהן מעבר לזמן המותר, ובמשך עשרות שנים. מכיון שמדובר באנשים שמשתזפים עשרות שנים ומכורים לשיזוף, אז סביר להניח כי הם גם השתזפו יותר מידי בשמש כשהיו צעירים, ולא במיטות השיזוף שנוצרו אחר כך. כמו שאני לא תוקף אותך על שאתה מפרסם פה את מוצרי דוקטור פישר, הגיע הזמן שאתה לא תתקוף אותי. אם אתה מעוניין לדעת מי אני אתה מוזמן להתקשר לד"ר ורה לייבוביץ, ד"ר זידנבאום, ד"ר גלעד לי-און, ד"ר רומן, ד"ר ישראל פובזנר, ואחרים בירושלים, שאני מניח שאתה מכיר אותם אישית מהכנסים. חג שמח גיל

למעלה