איזה תמונה מתאימה יותר ?
י יעלי2 New member 5/11/01 #4 אני ממליצה על תמונה שלכם.אולי לשכפל במכונת צילום צבעונית תמונה שלכם בקטן הרבה פעמים (ואחר כך לגזור), לא יעלה הרבה. זה הכי נכון לדעתי. ואם לא אז השמש.
אני ממליצה על תמונה שלכם.אולי לשכפל במכונת צילום צבעונית תמונה שלכם בקטן הרבה פעמים (ואחר כך לגזור), לא יעלה הרבה. זה הכי נכון לדעתי. ואם לא אז השמש.
צ צוקה New member 5/11/01 #9 וואו אתי! אהבתי מאוד את התמונה הזו מאיפה כל הגיפים המקסימים האלה? אני אשאל את אמיר מה דעתו ונחליט יחדיו, אבל כולם יותר יפים ממה שאני מצאתי! תודה רבה!!!
וואו אתי! אהבתי מאוד את התמונה הזו מאיפה כל הגיפים המקסימים האלה? אני אשאל את אמיר מה דעתו ונחליט יחדיו, אבל כולם יותר יפים ממה שאני מצאתי! תודה רבה!!!
ר רחלי1 New member 5/11/01 #12 לו אפשר היה להעניק בארצנו..... תואר נסיכות, - היית הנסיכה המוכתרת של הפורום הזה, שטרודלית. ובעצם, את גם ככה הנסיכה שלנו! כל הכבוד לך! - על היוזמה, על הגיפים ועל הטעם הטוב!!!
לו אפשר היה להעניק בארצנו..... תואר נסיכות, - היית הנסיכה המוכתרת של הפורום הזה, שטרודלית. ובעצם, את גם ככה הנסיכה שלנו! כל הכבוד לך! - על היוזמה, על הגיפים ועל הטעם הטוב!!!
א אתי@ New member 5/11/01 #13 תודה רחלי, אבל בסה"כ צירפתי כמה תמונות... אם זה כל מה שצריך לעשות בשביל להיות נסיכה... אני מוכנה לעשות הרבה יותר בשביל להיות מלכה
תודה רחלי, אבל בסה"כ צירפתי כמה תמונות... אם זה כל מה שצריך לעשות בשביל להיות נסיכה... אני מוכנה לעשות הרבה יותר בשביל להיות מלכה
א אתי@ New member 5/11/01 #15 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif
ר רחלי1 New member 5/11/01 #5 כנ"ל - הכי הכי זה תמונה שלכם, ורצוי מהחתונה, כמובן. בעדיפות שניה - השמש. בהצלחה בבחירה!