איזה תספורת יש לכם? לי יש מדורג עד הכתפיים, עם הפוני לצד. לכם? בננים וגם בננות?
נ ניני היפה New member 14/7/03 #1 איזה תספורת יש לכם? לי יש מדורג עד הכתפיים, עם הפוני לצד. לכם? בננים וגם בננות?
S Saucy Girl New member 14/7/03 #2 גזרתי לעצמי מתוך שיעמום. מדורג עד הכתפיים, עד למותן וכל שאר השיער עד לטוסיק.
M MaGiC sWeEt gIrL New member 14/7/03 #6 גם לי יש מדורג עד הכתפיים עם שביל (פוני) לצד, וגם גווני שמש בכל השיער בגוונים של בלונד ודבש
י ילדת גן New member 14/7/03 #7 היה לי ככה בידיוק לפני כמה חודשים, אבל אז אני התעצבנתי על הגוונים אז צבעתי אותם בחום, אז עכשיו יש לי תספורת כמו שלך בלי גוונים.
היה לי ככה בידיוק לפני כמה חודשים, אבל אז אני התעצבנתי על הגוונים אז צבעתי אותם בחום, אז עכשיו יש לי תספורת כמו שלך בלי גוונים.
F fireblue1 New member 14/7/03 #9 קוצים...אבל אני מתכוון להאריך את השיער כמעט עד למותניים לצבוע לבלונד חלק{באמצע כזה} ובקצוות לעשות מתולתל...
קוצים...אבל אני מתכוון להאריך את השיער כמעט עד למותניים לצבוע לבלונד חלק{באמצע כזה} ובקצוות לעשות מתולתל...
I i l0ve u New member 15/7/03 #11 מושיק גלאמין קטן......... חח סתם ברור שהוא מסתלבט אלא אם כן הוא רוצה להראות כמו דנה אינטרנשיונל ..עזבו חח
מושיק גלאמין קטן......... חח סתם ברור שהוא מסתלבט אלא אם כן הוא רוצה להראות כמו דנה אינטרנשיונל ..עזבו חח
ש שחרחר מתוק New member 15/7/03 #12 או כמו כלה.. חחחח סתםםםםםםם אל תיקח אותי ברצינות אתה יודע שאני צוחק
C cutey New member 15/7/03 #16 אבל אתה יודע..לוקח הרבה זמן להאריך שיער עד למותניים! זה לא עניין של שנה..זה לוקח לפחות כמה שנים
ש שחרחר מתוק New member 15/7/03 #17 תעשה הוספת שיער../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
F fireblue1 New member 15/7/03 #19 חחח טל אני חושב שאתה צריך להוסיף שיער...{יש לך גלח לא?} לא ייקח לי הרבה זמן להעריך השיער שלי גודל מהר...
חחח טל אני חושב שאתה צריך להוסיף שיער...{יש לך גלח לא?} לא ייקח לי הרבה זמן להעריך השיער שלי גודל מהר...