איזה תערובת או שמן הכיי טוב ..?

s w e e t 18

New member
איזה תערובת או שמן הכיי טוב ..?

ליצירת עור חלק ובריא? יש לי עוד שמנוני.. אין לי פצעים אבל למראית העין העור לא ניראה חלק ועם פגמים וכתמיי פגמציה קלים בפנים מה ניתן למרוח על העור ועל הפנים שיהיה חלק יותר? ועוד שאלה.. יש לי עיגולים שחורים מתחת לעינים.. מה עושים? יש משהו שניתן לשים כדי להפחית?\ תודה

שיקום עור הפנים

רציתי להבהיר או להוסיף- כי כשרוצים באמת לשקם את עור הפנים ולבנות אותו נכון אין כאן מקום להמליץ על שמן אחד.. כי פה צריך תערובת שמתאימה לכל אחת במקרה שלה למשל אני מכינה קרמים נגד קמטים שמכילים בתוכם למעלה מ20 סוגי שמנים. כגון: ויטמין E, נר הלילה, שקדים, משמש, אגוז לוז, חוחובה, תלוי בסוגי העור- גם אבוקדו ומקדמיה יכולים להועיל.. כך שאין פה שאלה לגבי שמן מסויים אלא תמיד רצוי לפנות לארומתרפיסטית שהיא תוכל להכין לך מה שיתאים לסוג העור שלך או משהוא כללי שמתאים לסוג מסויים של עור כגון: לעור יבש.. כך וכך. לעור שמן כך וכך.... מניסיון של שנים: תערובת המכילה כמה שמנים שעובדים על משהוא מסויים- פעולת יותר טוב מאשר שמן אחד. אם תרצי יעוץ פרטני תוכלי לפנות אלי אישית. בהצלחה

נורקס

New member
קשה לענות כי השאלה כללית מידי

אם את רוצה תשובה טובה ומספקת אז חסרים הרבה מאד פרטים וכמו שקודמתי כתבה, רצוי להתאים את הקרם ספציפית לך. יש אנשים רבים עם עור שמנוני ויש לאנשים רבים כתמים ובכל זאת לכל אחד יותאם קרם ייחודי שלוקח בחשבון עוד גורמים רבים אחרים. זה הייחוד של הקוסמטיקה הטבעית על פני הקוסמטיקה הקונבנציונאלית שנותנת לכל האנשים עם אותה בעיה את אותו קרם. מה גם שאני מניחה שהשאלה היא גם לגבי שמנים אתריים. אם את רוצה לטפל בעצמך ולהכין לעצמך קרם, זה רעיון מצויין ומהנה. אבל צריך להכיר היטב את השמנים (מה המינונים הנכונים, האם יש התוויות נגד, האם יש לך רגישויות לצמחים מסויימים וכו'). כעיקרון שמנים שמטפלים בפיגמנטציה ויכולים לטשטש כתמים (ושוב תלוי בסוג הכתמים ומה מקורם) הם ההדרים (ובעיקר לימון). לגבי העיגולים מתחת לעיניים, השאלה מתי החלו? מה בדיוק צבעם? קצת קשה לייעץ מבלי לראות את כל התמונה.

למעלה