איזה תרגיל צריך לעשות

שרוצ

New member
איזה תרגיל צריך לעשות

כדי להיות ממש יציב בעמידת ידיים ? חוץ מלהישאר על עמידת ידיים ...

שנינה113

New member
כמה דברים

הדרך הכי טובה,אבל באמת הכי טובה, זה פשוט לעמוד על הידיים כמה שיותר, גם כן ללכת על הידיים.. עוד דרך זה מול קיר כמובן, ואז לנסות: 1. להשאיר רק את הראש, ולנתק את הרגליים, 2. לנתק את הכל, ומקסימום לחזור לקיר. מקווה שעזרתי, אבל באמת הדרך הכי טובה לעמוד כמה שיותר על הידיים ולא להתייאש

להשאיר את הראש?

את צודקת בדברייך, כך משפרים יציבות בעמידת ידיים. אבל להשאיר את הראש צמוד לקיר ולנתק את הרגליים? זה לא יוצר עמידת ידיים עקומה?? עמידת ידיים צריכה להיות ישרה לגמרי. לא הייתי ממליצה לתרגל משהו אחר.

Tammie

New member
להיפך...

עם הרגליים על הקיר בדרך כלל זה יוצר קשת. הידיים צריכות להיות במרחק של ראש מהקיר ואז הרא נוגע ואפשר לצמוח למעלה בדרך הכי נכונה. מאוחר יותר מנסים למצוא את אותו איזון בלי שהראש נשאר על הקיר....

עדין לא הבנתי

קודם כל אני לא אמרתי לשים רגליים על הקיר. זה אכן יוצר קשת. אבל איך אתן מתכוונות לשים את הראש על הקיר? אם הידיים במרחק של ראש מהקיר, אז בעצם הכוונה היא להוציא את הראש החוצה, להרים אותו למעלה ולהצמיד אל הקיר? אז יוצאת עמידת ידיים עם ראש בחוץ, לא? הרי בעמידת ידיים הראש צריך להיות בין הידיים

Tammie

New member
האמת שזה תלוי למה את צריכה את העמידת ידיים

בכל מקרה יותר קל להוציא את הראש וזה מה שהתכוונתי.... בצורה כזאת גם קל יותר לשמור על יציבות כי את רואה יותר טוב. בהתעמלות מכשירים באמת יותר נכון לא להוציא ראש, בהתעמלות אקרובטית וג'נרל ג'ימנסטיק, ובעצם כל מי שרוצה לעבוד על פירמידות הדרך היותר נכונה היא להוציא את הראש מכיוון שהמטרה צריכה להיות לעשות עמידיים ידיים על מישהי אחרת, בין אם זה על הידיים שלה דרך זווית עוד בשכיבה (למשל בעמידת כתפיים) וחשוב לשמור על קשר עין ולא מכניסים ראש.

Tammie

New member
טעות קטנה בכתיבה

בשורה האחרונה לפני הסוף- כתבתי עוד והתכוונתי ל- "או".... מעניין מה עבר לי בראש באותו רגע....

Tammie

New member
חשוב גם לפתח טכניקה נכונה

לקבץ בטן וטוסיק (כמובן...) לדחוף מהכתפיים חזק ולצמוח למעלה. וחשוב מאוד לשים את הידיים פתוחות ולייצב את העמידת ידיים בעזרת האצבעות ובסיס כף היד. בהצלחה

שרוצ

New member
תודה וגם

כשאני עושה רגל רגל קדימה אז אני אף פעם לא מצליחה להישאר בגשר כי תמיד קורה לי שאני ישר עולה לדעתי זה בגלל שאני לא יציבה בעמידת ידיים נכון ?

לא

למה את רוצה להישאר בגשר כשאת עושה רגל רגל קדימה? ברגל רגל קדימה צריך ישר לעלות ולא להישאר בגשר. בכל מקרה אם את לא מצליחה להישאר בגשר זה לא בגלל עמידת ידיים לא יציבה. גשר זה גשר וע.ידיים זה ע.ידיים.

תוספת

מה שאמרו לך כאן, זה נכון מאוד- לעשות המון עמידות ידיים, עמידות ידיים מול קיר ולהקפיד על טכניקה נכונה כפי שהסבירו פה. הייתי מוסיפה אולי גם תרגילי כושר כללי: כפיפות בטן לחיזוק הבטן, תרגילי גב לחיזוק גב, חיזוק כתפיים וידיים.

למעלה