הדרך הכי טובה,אבל באמת הכי טובה, זה פשוט לעמוד על הידיים כמה שיותר, גם כן ללכת על הידיים.. עוד דרך זה מול קיר כמובן, ואז לנסות: 1. להשאיר רק את הראש, ולנתק את הרגליים, 2. לנתק את הכל, ומקסימום לחזור לקיר. מקווה שעזרתי, אבל באמת הדרך הכי טובה לעמוד כמה שיותר על הידיים ולא להתייאש
את צודקת בדברייך, כך משפרים יציבות בעמידת ידיים. אבל להשאיר את הראש צמוד לקיר ולנתק את הרגליים? זה לא יוצר עמידת ידיים עקומה?? עמידת ידיים צריכה להיות ישרה לגמרי. לא הייתי ממליצה לתרגל משהו אחר.
עם הרגליים על הקיר בדרך כלל זה יוצר קשת. הידיים צריכות להיות במרחק של ראש מהקיר ואז הרא נוגע ואפשר לצמוח למעלה בדרך הכי נכונה. מאוחר יותר מנסים למצוא את אותו איזון בלי שהראש נשאר על הקיר....
קודם כל אני לא אמרתי לשים רגליים על הקיר. זה אכן יוצר קשת. אבל איך אתן מתכוונות לשים את הראש על הקיר? אם הידיים במרחק של ראש מהקיר, אז בעצם הכוונה היא להוציא את הראש החוצה, להרים אותו למעלה ולהצמיד אל הקיר? אז יוצאת עמידת ידיים עם ראש בחוץ, לא? הרי בעמידת ידיים הראש צריך להיות בין הידיים
בכל מקרה יותר קל להוציא את הראש וזה מה שהתכוונתי.... בצורה כזאת גם קל יותר לשמור על יציבות כי את רואה יותר טוב. בהתעמלות מכשירים באמת יותר נכון לא להוציא ראש, בהתעמלות אקרובטית וג'נרל ג'ימנסטיק, ובעצם כל מי שרוצה לעבוד על פירמידות הדרך היותר נכונה היא להוציא את הראש מכיוון שהמטרה צריכה להיות לעשות עמידיים ידיים על מישהי אחרת, בין אם זה על הידיים שלה דרך זווית עוד בשכיבה (למשל בעמידת כתפיים) וחשוב לשמור על קשר עין ולא מכניסים ראש.
למה את רוצה להישאר בגשר כשאת עושה רגל רגל קדימה? ברגל רגל קדימה צריך ישר לעלות ולא להישאר בגשר. בכל מקרה אם את לא מצליחה להישאר בגשר זה לא בגלל עמידת ידיים לא יציבה. גשר זה גשר וע.ידיים זה ע.ידיים.
מה שאמרו לך כאן, זה נכון מאוד- לעשות המון עמידות ידיים, עמידות ידיים מול קיר ולהקפיד על טכניקה נכונה כפי שהסבירו פה. הייתי מוסיפה אולי גם תרגילי כושר כללי: כפיפות בטן לחיזוק הבטן, תרגילי גב לחיזוק גב, חיזוק כתפיים וידיים.