איזה תרופה יש בשביל להירדם

../images/Emo36.gifלך לעבוד../images/Emo26.gif

תקרע את התחת 8 שעות וגם קצת שעות נוספות ואני מבטיח לך שאתה בא הביתה הרוג . על הקנטים .

smady a

New member
לנדודי שינה יש כמה דברים.אחד צמח

הלוונדר. להכניס למזון שלך ויטמין E. סידן תפוחים חסה ויטמין PP שיש בשמרים סויה כבד עוף פעילות גופנית סדירה תרגילי הרפיה עדיף יוגה. הקטע הנפשי מאוד חשוב. שהחדר בו ישנים יהיה נקי ומאוורר, לא מבולגן. להרחיק נעליים לפחות מצידי המיטה. מצעים חלקים עדיף ולא מקושקשים. ויש עוד הרבה דברים בכיוון הזה. לגבי תזונה לפני שינה לא לאכול דברים כבדים. כדאי לקרא במיטה כך נרדמים מתוך הקריאה והרווחנו 2 דברים שינה וקריאה.

ה מוזה

New member
לגבי הנעליים ,שאלה

גם בשרשור אחר כתב גולש שאומרים שנעליים מתחת למיטה עלולות לגרום לנדודי שינה את כבר השניה שכותבת את זה
אז כנראה שבאמת יש בזה משהו? טוב לדעת ,הנה למדתי משהו חדש

artemisia

New member
לסובלים מנדודי שינה

אחת הדרכים להתגבר על הבעייה ז לשתות חלב חם לפני השינה - החלב מרגיע ומרדים. אפשר גם במקום חלב לשתות תה קמומיל.

little moon

New member
לשים לב שהתה לא עם קפאין!

בחנויות טבע מוכרים תה מיוחד שמחמם, מרגיע ועוזר לשינה, לי הוא עזר (וכבונוס, הוא גם מעולה נגד צינון).

ה מוזה

New member
תקני לך שתיל

גם תהני מניחוח של עשבי תה וגם מעלים בריאים לתה צמחים משובח לא חייבים לקנות ,חלק מהכייף זה לגדל אותם לבד בעדנית או בגינה , נענע,מליסה,לואיזה,שיבא,מנטה ועוד ומומלץ לא להוסיף תיון ,רק מים ועלי צמחים לתה סוכר חום אם יש , כוס תה לבריאות

מה שעוזר לי

זה יש למרוח קרם רגלים על כל אחת מרגלים ולעשות עיסוי בתנועות סיבוביות 15 דקות על כל רגל מנסיון תוך דקה תרדם עד הבוקר שינה ערבה

pdib

New member
ספירת כבשים- התרופה הכי טובה,

תאמין לי שזה עוזר לי, מרוקן ת'מוח, ותוך 30 כבשים אני כבר נרדם. יש כלל חשוב: אסור להפסיק לספור את הכבשים בכלל, חובה תמיד להמשיך ולהמשיך.

ה מוזה

New member
אלכוהול ../images/Emo128.gif

אולי יגרום לך להרדם אבל גם יגרום לך למחרת בבוקר לכאב ראש שלא לדבר על הכבד שלך שלזה אין תרופת סבתא מקווה שהצעת את זה בדרך ההומור ולא ברצינות אלוכוהול גורם להרבה נזקים לבריאות ,שלהם גם תרופות סבתא לא יעזרו

liat1953

New member
איך להרדם בדקות בלי תרופות

אוסף טיפים,חלקם מוכרים,טוב לרענון,לשינה טובה ומהירה. בהצלחה לכל אלה שהשינה נודדת מהם.

למעלה