איזה ים ורעמים יש פה ממש חורף.. אבל לא כל כך קר עד כאן הדיווח מצפון הארץ מה מצבכם???
D daldan New member 24/11/02 #1 איזה ../images/Emo188.gif ים ורעמים יש פה ממש חורף.. אבל לא כל כך קר עד כאן הדיווח מצפון הארץ מה מצבכם???
איזה ../images/Emo188.gif ים ורעמים יש פה ממש חורף.. אבל לא כל כך קר עד כאן הדיווח מצפון הארץ מה מצבכם???
H Hadar p New member 24/11/02 #3 אפור אבל בלי גשם../images/Emo183.gif אבל אמרו שיהיה קר בצפון וגשום ובערב יתפשט לכוון המרכז-דרוםץ.... נחכה ונראה
אפור אבל בלי גשם../images/Emo183.gif אבל אמרו שיהיה קר בצפון וגשום ובערב יתפשט לכוון המרכז-דרוםץ.... נחכה ונראה
D daldan New member 24/11/02 #4 גשם שוטף יש כאן עכשיו ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif חשבתי שעבדו עלינו בתחזית כשדיברו על גשם (בלילה ירד גשם אבל בבוקר יצאה לה ה- אך הנה עכשיו הגשם סוף סוף שוטף לי את האוטו...)
גשם שוטף יש כאן עכשיו ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif חשבתי שעבדו עלינו בתחזית כשדיברו על גשם (בלילה ירד גשם אבל בבוקר יצאה לה ה- אך הנה עכשיו הגשם סוף סוף שוטף לי את האוטו...)
F fila New member 24/11/02 #5 טוב אני גם עובדת בנהריה וממש גשום כאן והאזעקות של הרכבים עובדות מסביב.... דליה גם את עובדת בנהריה?(אם מותר לשאול? )
טוב אני גם עובדת בנהריה וממש גשום כאן והאזעקות של הרכבים עובדות מסביב.... דליה גם את עובדת בנהריה?(אם מותר לשאול? )
א אוסנת123 New member 24/11/02 #6 בבית דגן (אלק המרכז המטרולוגי)... שמים חצי נקיים ושקיעה מקסימה... אין גשם ואין סימן לגשם. לא חושבת שירד פה בכלל גשם משעות הבוקר המוקדמות...
בבית דגן (אלק המרכז המטרולוגי)... שמים חצי נקיים ושקיעה מקסימה... אין גשם ואין סימן לגשם. לא חושבת שירד פה בכלל גשם משעות הבוקר המוקדמות...