איזה POCKET PC לקנות

• פותח הנושא is1
  • פורסם בתאריך

is1

New member
איזה POCKET PC לקנות

זקוק לעזרה.. דחוף.. מתלבט בין JORNADA 568 , DELL AX5 ןHP1910 מה אתם אומרים.. כאשר את הJORNADA אני יכול לקנות משומש ב1300 +-. איזה אתר מומלץ לראות השוואות בינהם?

nadaw

New member
.....תשובה.....

* לפי דעתי הגורדנה ישן מידי והמחיר לא מתאים לו, הוא גם משומש ובכלל אין בו הרבה אפשרויות. * אני מניח שאתה מתכוון לדל של ה300 מגהרץ, אז מבחינת המהירות אין הרבה הבדל בינו לבין ה1910. * המסך של ה1910 יותר טוב בהרבה משל הדל. * נכון, אין ל1910 הרבה זיכרון, אבל אם מוסיפים לו כרטיס הרחבה, הוא תותח. * עם כל הבדלי החומרה המזעריים (חוץ מהמסך) ה1910 יפה הרבה יותר, קל הרבה יותר, ויש לו מחיר טוב מאוד. * אם בכ"ז התכוונת לדל של ה400 מגהרץ, עדיין, מחשבי אייפק טובים ואמינים יותר. * אם זהו המחשב כף יד הראשון שלך, ה1910 מושלם למענך, אבל אם אתה משתמש כבד, ואתה מעוניין משרולי הרחבה וכו' ( sdio ) אין את האפשרות הזו ל1910 , אבל בלי דאגה, hp ישחררו עדכון ל1910 בקרוב, שיהפוך את האס די שלו לאס די אי או. שורה תחתונה : תבחר באייפק 1910. nadaw

castroman

New member
בדיוק ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

כל מילה אמת
אבל בקשר לSDIO
לא בטוח בכלל שהם ישחררו עדכון שכזה...

castroman

New member
אז ככה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo32.gif

קראתי את
1.שר הטבעות, שתי הגירסאות לוטם וליבנת וגם באנגלית. 2.ההוביט גם שתי הגירסאות. 3.סיל'. 4.סיפורים שלא נשלמו. 5.הנפח מווטון רבה 6.עץ ועלה. 7.הרפתקאות טום בומבדיל. וזהו זה
מה איתך

nadaw

New member
אז ככה....

קראתי את כל מה שקראת, + את הספר האדום של בילבו ( אנגלית ) לפי דעתי התרגום של לוטם מחורבן...... מזל שמתרגמים את הסרטים לפי התרגום הישן..... יש לך איי סי קיו ?.

castroman

New member
אני אישית מעדיף את לוטם ->>>

בגלל הדיוקים שלו, בכל מקרה הנה האייסיקיו שלי 162423263 אני בדיוק זז לישון נדבר מחר כבר...

nadaw

New member
תודה=>

נ.ב מה הקשר שלך לשר הטבעות ושות' ? ובקשר לעדכון, הייתה הכרזה רישמית על כך

is1

New member
תודה רבה ו..

תודה רבה.. הבנתי את השורה התחתונה שה 1910 עדיף, אבל למשתמש לא מנוסה כמוני גם ה1910 וגם הJORNADA נראים בעלי מפרט טכני זהה ,איך מתבטאים הפחות אפשרויות של הJORNADA והעובדה שהוא מיושן? אני קצת נרתע לגבי הHP 1910 מאחר וזהו דגם חדש בשוק ולכן הגיוני שהמחיר שלו בשיא עכשיו... בנוסף על כך חשבתי לקנות משומש.. ואם HP1910 אז זה לא אפשרי (הJORNADA חדש עולה בסביבות 2800) ומה לגבי הDELL 300 MHZ , למה הוא נראה לך פחות? מה ההבדל בין SD SDIO ובמה זה מגביל אותי? מצטער על כל השאלות פשוט אני ממש לא מבין בזה ואנשים בסביבתי גם לא

castroman

New member
תשובות ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

אז ככה
ה1910 יותר מתקדם מהJORNADA, במעבד במסך ובעוד כמה תוכנות....
הדל הוא טוב אבל הוא גדול יחסית לשני המכשירים האחרים, הוא אופציה טובה גם כן... ההבדל בין SD SDIO לבין SD הוא בכך SDIO מאפשר לך להכניס לך גם חומרה אחרת כמו מצלמה כרטיס BT כרטיס WI FI ורדיו וכו' לעומת SD רגיל שתומך רק בכרטיסי זכרון...

nadaw

New member
אין לך על מה להצטער....תשובה.....

מבחינת המחיר, אני ממליץ לך להשקיע קצת יותר ( יש מקומות שה1910 עולה 1850 שח ) מפני שלא כל יום קונים מחשב כף יד חדש, ולפי דעתי אתה לא תקנה חדש עוד שנתיים, אפילו שלוש ( וזה יקרה רק אם יהיה צורך ). אם אתה תקנה משומש, הוא יתקלקל מהר ויהיו בו בעיות ( תחשוב למה הבעלים הקודמים שלו עזבו אותו ...) גם אם תקנה גורדנה חדש, עוד מעט לא תהיה תאימות של תוכנות ואביזרים כלפיו מפני שהוא מהדור הקודם. ל1910 יש חומרה מהדור החדש, מעבד חדש חזק ושקט יותר, כרטיס קול חדיש יותר וכו'. בקשר לדל.... הוא יותר כבד, גדול, יקר והמסך שלו פחות טוב. כבר אמרתי לך.. ההבדל בין הדל ל1910 במהירות הוא 100 מגהרץ , זהו הבדל מזערי כל כך, בהתחלה בכלל לא היה תכנון להוציא מעבדים במהירות של 300 מגהרץ, אלא יש לקפוץ ל400 מגהרץ. יש יותר הבדל בכמות הזכרון שאתה יכול לשמור עליו דברים, לדל יש יותר, אבל לפי מה שהבנתי, אתה לא משתמש כבד, ויקח לך די הרבה זמן למלות את הזכרון שמציע לך ה1910, ובבוא הזמן, תוכל לקנות כרטיס הרחבה, וכזה יכול להגיע אפילו ל3 גיגה - בינתיים. בקשר לאס די אי או וכו'..... חריץ אס די הוא חריץ שאפשר להכניס אליו כרטיסים להרחבת הזכרון בלבד, חריץ אס די אי דו, הוא חריץ שאפשר להכניס אליו כרטיסים להרחבת הזכרון וגם שרוולי הרחבה למכשירים, כגון ג.פ.ס רדיו וכו'... לדל יש אס די אי או, אבללללללללללל, גם ל1910 יהיה בקרוב ע"י שחרור עדכון - דרייבר מהחברה. מקווה שעזרתי (אם לא תשאל עוד שאלות) nadaw

castroman

New member
ועוד משהו ->>>

יש תוכנות O\C שאפשר להאיץ בהם את מהירות המעבד של ה1910 ל300MHZ מכיוון שהמעבד שלהם במקור הוא ל300MHZ והוא מוצע לשוק במהירות 200MHZ עקב רצון לחסוך בבטריה...

mikeoreli

New member
אל תקנה את הג'ורנדה מכמה סיבות:

1. מכשיר ישן ולכן אין עליו אחריות, בגלל שזה מכשיר נייד, יש סיכוי לתקלות ולכן כדאי שתהיה אחריות. 2. מכשיר ישן=הרבה בעיות 3. מכשיר ישן=סוללה חלשה=בעיה לקנות סוללה למכשיר שלא מיוצר כבר הרבה זמן (דרך אגב אחד היתרונות של הג'ורנדה זה סוללה מתחלפת שלא כמו באייפקים הישנים). 4. מסך פחות טוב, מהדור הישן 5. מעבד מדור קודם, למרות שזה מעבד מאוד נפוץ ושעדיין יכול להריץ את כל התוכנות, בעתיד תהיה לך בעיה ואם אתה מתחיל עכשיו עם מוצר נחות בעוד שנה מקסימום כבר תצטרך להליפו אם אתה תרצה להתקדם עם הזרם. 6. טקסטורת המעבד ישנה ופחות יעילה מול מעבדי ה XSCALE. 7. ואין כמו מוצר חדש, ישר מהאריזה. 8. אל תשכח שהדגמים החדשים כוללים SDIO או לפחות אפשרות חומרתית (שתהפוך למבצעית לאחר שחרור דריברים), מה שיגרום ליצרנים לפתח מוצרים שמותאמים לSDIO שלג'ורנדה אין. 9. אם אני לא טועה המסך יותר קטן

is1

New member
שוב תודה

הבעיה שאני רואה בHP היא שיש בו רק 16 MB ROM ו48 RAM בנוסף על המהירות שלו, השאלה אם בהתחשב בעובדות האלו ובכך שאני מתכוון להתקין עליו דברים יחסית כבדים לא עדיף ללכת לכיוון הDELL ?

למעלה