יתכן והכי טוב זה ה- 98 או ה- ME. אבל גם עם ה- 2000 לא תהינה לך בעיות. שמעתי שה- XP נותן הודעת שגיאה, אבל אח"כ עולה כרגיל. ועוד משהו - כעיקרון, תתקין קודם את ה"מיקרוסופט" ורק אח"כ את הלינוקס משום שמערכת הפעלה של מיקרוסופט אינה סובלת שום מערכת אחרת על המחשב, ו"מחרבצ´ת" אותה. ואילו לינוקס לא ... בהצלחחה
אמרו לי ש-98 עושה בעיות!! אז מה הכי כדי? אני מתלבט בין שניהם: xp פרופשינל או xp המהדורה הביתית אז מה כדי? מה יעשה לי פחות בעיות של העלאת משחקים ותוכנות כמו קאזה.?? כי ה-c++ עשתה לי בעיות כאלה ולינוקס יותר כבדה ממנה בהרבה....
הייתי הולך בחלונות על ה pro. תוכנות כמו קאזה, שרצות על האקספלורר, לא תעבוד טוב על הלינוקס, אלא אם תשתשמש בתוכנה שנכתבה ללינוקס ("תואמת" קאזה). היא גם תהייה בטוחה קצת יותר. מחוץ לזה, את רוב מה שאמרת אני לא מבין. Ez
הבחור חושב שלינוקס זה דפדפן או יישום כלשהו. אז ככה: לינוקס זה מערכת הפעלה - תפקידה של לינוקס זהה לתפקיד של חלונות - דהיינו מערכת הפעלה - או קטע של תוכנה שבעזרתה אתה מפעיל ישומים וכו´... (לא רוצה להכנס להגדרות מדויקות, זה לא מעניין כרגע). לפיכך, קיום הלינוקס לא מונע את קיום החלונות ולהיפך. אלא שבלינוקס, ניתן להריץ יישומים (כמו דפדפנים, תוכנות דואר ומשחקים) של לינוקס, ולא את אותם ישומים של חלונות. אם מה שאמרתי נשמע יפאנית - לינוקס קצת תהיה מסובכת מדיי עבורך. וותר עליה בשלב זה. (זה למשתתף החדש כמובן, לא לעז...
כל עוד היא עבדה (נראה לי שבשלב כל שהוא חסמו אותה במכוון מהשרתים, זה לא הפסיק לעבוד רק אצלי) היא הייתה מעולה. אמנם בטא, אבל עובדת נפלא. זה שהיא מבוססת על קונסול - הייתה רק ייתרון, שכן יכלתי דרך ה SSH לתפעל אותה בקלות. אגב, הם העלימו את התוכנה מהשרת במקביל להפסקת התמיכה בא... מישהו יודע אם יש שינוי במצב ?