איז'ווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!

יפעתיקו

New member
איז'ווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!

סורי חחח הייתי חייבת.. המבינה תבין(?)

Marble Arch

New member
?

אני לא הבנתי. תראי.. הפורום הוא מקום פומבי, זה לא ממש המקום להודעות פרטיות, בשביל זה יש מסרים פרטיים בתפוז.. סבבה?

lilo4

New member
הבנתי ../images/Emo8.gif

מדהים איך זה תפס, ואיך אנשים מרגישים צורך להגיב
[מקווה שזה בסדר שאני ממשיכה את הדיון אוף הזה]

sHiR TaDmOr

New member
אני מבינה שאין לך הוט,

או שאת פשוט לא רואה עספור. אני מאוד ממליצה לראות. סדרה מעולה שמראה צד אחר של החיים, ועושה זאת בשנינות ובחדות.
עדיף שלא תדעי מה פשר ההודעה הראשית במקרה ותחליטי לראות, כי זה רק יהרוס לך..
אתמול היה הפרק האחרון

Ultra marine

New member
ואי!

גם אני לא רואה טלויזיה! אני מסוגלת להדליק אותה משהו כמו פעמיים בשנה (וגם זה כשאומרים לי להדליק אותה כי יש תוכנית מסוימת) אני מודה שאני צופה בסדרות שאני אוהבת דרך המחשב אבל זה מבחינתי משהו אחר לגמרי.

Harlot

New member
אתן לא רואות טלוויזיה.

לי אפילו אין טלוויזיה. ולא צפיתי באף סדרה אף פעם. אפילו לא דרך מחשב.

Ultra marine

New member
את רצינית?

זה באמת "עוקף" אותי חחחח היתה תקופה שבאמת לא היתה לי טלויזיה ואז האקס שלי הביא אחת כשעברנו לגור ביחד והיא נשארה כי הכלבה שלי היתה רואה Animal Planet
(עכשיו כבר אין יס אז אין סיבה להדליק אותה..)

Harlot

New member
כן. רצינית לגמרי

בזמני הפנוי אני ממיסה את תאי מוחי באמצעות אדי לק. איכשהו מעדיפה מניפולציה כזו על המוח על פני המניפולציה הטלויזיונית. .. ולחתולים שלי אין שום סדרה אהובה שאני חוסכת מהם, כך שזה בסדר.

Ultra marine

New member
ואף פעם לא היית יושבת וצופה בטלויזיה?

גם לפני עשור? לי היו תקופות שהייתי רואה המון טלויזיה. אבל בינינו, המומינים ודרדסים פשוט מיצו את עצמם מתישהו חחח הנה תמונה של Uli צופה בטלויזיה (ופעם אחת גם במחשב)

Harlot

New member
כן. גם לפני עשור

אין לי טלויזיה כבר יותר מעשור. בילדות ראיתי טלויזיה אבל לא הרבה יחסית לילדים אחרים (הייתי מהחנונים האלה שמעדיפים ספרים).

Ultra marine

New member
אני חייבת להעלות תלונה עצמית!

גם אני הייתי החנונית שמעדיפה ספרים. אבל אני חושבת שהיתה חלוקה יפה - חוזרים הביתה, צופים בטלויזיה בסדרות מצחיקות אבל לא מאד מתוחכמות ואז בשעות הערב עד השעות הקטנות של הלילה - ספרים! היום אני במקום מאוד מוזר, או שאני לא קוראת בכלל, לא מסוגלת להרים ספר, או שאני קוראת בשקיקה ובהיסטריה (שוב) עד השעות הקטנות של הלילה. יש לי ברשימה בטח יותר מ 30 ספרים והנה אני שוב בתקופה של חוסר קריאה. אני נורא מתוסכלת מעצמי!

Harlot

New member
בילדות גם אני הייתי צופה בסדרות מצחיקות

אלא שהן לא הצחיקו אותי. אף פעם לא הבנתי את הבדיחות ולכן הייתי מתייחסת אליהן כאל סוג של דרמה - מן הצד העלילתי. הבנתי שמדובר בסדרה מצחיקה רק לפי זה שאחרים סביבי היו צוחקים. אגב - תכונה זו נשארה אצלי עד עצם היום הזה. אני לא מבינה בדיחות, וכל מכיריי ומוקיריי יעידו על כך שאני האדם הכי חסר חוש הומור שהם מכירים. מכירה את התחושה שאת מתארת של תקופות חוסר קריאה על עוגמת הנפש הנלווית אליהן. זה באמת מתסכל, אבל לכולנו יש תקופות כאלה... תתעודדי, זה עובר בדר"כ.

Ultra marine

New member
מאוד מקווה שזה עובר!!

גם בגלל שאני אוהבת לקרוא! וגם בגלל שכבר "הזמנתי" ליום ההולדת את הקינדל** מה שאומר שיש לי עוד 3.5 ספרים בעברית לקרוא ועוד, אהם, 22 באנגלית (סידרה שלמה של ספרים) וכל זה עד אוקטובר! (כמובן שמחכה לי סידרה של 7-8 ספרים לקינדל.. ויש לי עוד רשימה שצריך להכניס לתוכה אני פשוט לא זוכרת בכמה ספרים מדובר..) ** http://www.amazon.com/Kindle-Wirele...pf_rd_t=101&pf_rd_p=1263703762&pf_rd_i=507846

lilo4

New member
מזדהה

עד הצבא העפתי בשבוע לפחות שני ספרים, היו תקופות שגם שלושה וארבעה. בצבא זה קוצץ משמעותית לבערך ספר בחודש
אחרי השחרור ניגשתי לפסיכומטרי, וכדי לשפר את האנגלית התחלתי לקרוא רק אנגלית- בעיקר קוסמופוליטן האמריקאי והבריטי [האמת? אין מה להשוות מבחינת רמה לגרסאות הישראליות וכמובן שלא ל"לטיפשה"]. ובגלל שאני עדיין בתהליכי שיפור פסיכומטרי, החלטתי לא להפסיק לקרוא אנגלית. אז בערך שנה לא קראתי כלום. יום אחד ראיתי אצל אחותי את "שומרת אחותי", ולמרות שיחסית הספר לא מדהים [חמוד פלוס, אבל ממש לא יצירת מופת] לא הצלחתי להפסיק לקרוא! באוטובוס בדרך לעבודה המשכתי לקרוא, שזה משהו שבחיים לא קורה לי, אני פשוט לא מסוגלת לקרוא בנסיעות. עכשיו קצת התחלתי לחזור לזה, אבל עדיין... או שבא לי ואני מעיפה ספר ביומיים, או שאני מעבירה גם שבועיים-שלושה בלי לקרוא כלום

Marble Arch

New member
וואו, זה באמת מוזר..

האמת שאין לי שום דבר נגד טלוויזיה... אני פשוט צופה בה רק למטרה אחת - להירדם..
אז אני לא בוררת סדרות.. מה שיש באותו רגע בביפ מספק אותי בדר"כ..

sHiR TaDmOr

New member
אה אוקיי. ../images/Emo13.gif

סליחה שמשכנו פה את האוף הזה.
מוזמנת לשרשר אותנו

למעלה