איזון...

PoshKale

New member
איזון...

אחד החוקים שאני הכי אוהב בעולם...אולי גם ביקום... שכל דבר מתאזן... ``טוב ורוע שאינם בני-חלוף - אינם בנמצא!`` [ניטשה] האדם חזק יותר מברזל, אבל עדין יותר מנוצה. אלוהים הוא השטן. ניגודים משלימים...גם אצל בני האדם...בזוגיות...כך גם האהבה. האהבה זה דבר כל כך טהור...עוטף ומחמם...אבל מצד שני קטלני ביותר. כשאוהבים ונותנים....הכל טוב ויפה...אבל כשאין למי לתת ואוהבים....זה מצטבר ומצטבר...וזה אוכל מבפנים ומגיעים לשלב שאומרים...דיי !! מספיק !! ואז או שהופכים לזומבי....או שחדלים להתקיים.... קרו לי שני מקרים...הראשון וכמעט השני. אבל כשהעירו אותי מהמקרה הראשון הרגשתי חי....חי יותר מתמיד... או איך שאמרו פה כבר - חשמל. הכל טוב...אבל ישנו עוד חוק...שלכל דבר יש סוף...אז מה קורה אחרי שמתעוררים וזה נגמר ? מה הלאה ? ללכת לישון שוב ? להה...הייתי שם...ולא רוצה לחזור... לאהוב שוב ? אהבה היא סם החיים...כמו כל סם זה מרגיע בהתחלה ומכאיב בסוף. השאלה היא מתי הסוף... זהו נראה לי...אין לי מושג למה כתבתי זאת...אבל לא משנה :] אממ...אל תחשבו יותר מדי לעומק...כדי שלא תלכו לאיבוד.

naknik

New member
להפסיק לחשוב

זה לפעמים יכול להיות יעיל הלוואי והייתי מפסיק לחשוב לפעמים כשחושבים יותר מדי זה מתחיל לכאוב ולא רק בראש כי המחשבות עוברות מטמורפוזה והופכות לרגשות ... אי אפשר להפסיק לחשוב ... עוד קללה על על האדם

קרני

New member
סינטזה...

כל חשיבה, כמעט הופכת לרגש, אבל אם החשיבה מאוזנת, הרגש לא ממש עמוק אלא רק קיים ואז אפשר לשחק בו ולהזיז אותו ממקום למקום... חשיבה מקדמת אותנו הלאה אם אנחנו חושבים מחשבות לבנות, ולוקחת אותנו אחורה אם אנחנו חושבים מחשבות שחורות. חשיבה יכולה להיות נכס ויכולה להיות לעול, השאילה היא איפה אנחנו בוחרים לשים את קו המשווה...?!?! הגיוני?!

naknik

New member
עוד לא מסטר זן ...

מחשבות לעולם ינדדו ולא רק זה כי אין תמיד שליטה עליהם (לפחות לי .. ) פתאום אמצא את עצמי באמצא שיחה חושב על משהו אחר לחלוטין כמו ... משהו אחר ... לחלוטין ואיני עדיין מספיק טוב כדי לנתב את המחשבות תמיד להיכן שאני רוצה , משתדלים ומתאמנים , לא יותר מדי כמובן לפעמים זה מצליח לפעמים זה לא ..

קרני

New member
ולפעמים...

סתם כייף לברוח... לחזור... לעשות את זה כבעבודת מלכים... בדיוק מדויק... להתעורר ולחזור... ולחייך... חשבתי רע עכשיו... הגיע הזמן לחשוב טוב... לנסות בכל הכוח... לחבר טקטיקה מנצחת... ולנוח... :))

naknik

New member
לנוח ? למי יש זמן לזה ?

אני אישית לא הבנתי ... :)) והמוח טחן את זה כבר כמה פעמים .. אז או שאין לי מה לומר או שסתם אני מרגיש צורך להגיב אפילו שאין סיבה מספיק טובה

קרני

New member
תגובה היא תמיד דבר טוב...

לפעמים שתיקה היא גם סוג של תגובה.... ;-))

naknik

New member
הערה קטנה

יש פה המון דברים שהייתי מגיב עליהם אבל אני כל הזמן מחזיק את עצמי כי אני חושב שאולי התגובה שלי לא תהיה במקום וחבל להרוס רגע משמח .. אבל בכל זאת ...

למעלה