איזור ההצפה בחולה, מבקש המלצות

גיא101

New member
איזור ההצפה בחולה, מבקש המלצות

משכפל ההודעה מפורום אופניים, מפני שכנראה זה הפורום הנכון... אז ככה, אנחנו חושבים לרכב באיזור ההצפה בסוף השבוע ואשמח לקבל טיפים והמלצות ממי שהיה שם לאחרונה תודה מראש

alonaski

New member
אזור נורא חם כמעט ללא צל. ככה

שאם אתם מתכוננים לרכוב שם כשבתחזית יודיעו שיהיה חם בארץ... אז שם יהיה חם מאוד! חוצמיזה, תשיג לך את הספר של אלי סט הוא מציע שם מסלול רכיבה.

גיא101

New member
תודה על האזהרה, אני מקווה שבאמת...

תודה על האזהרה, אני מקווה שבאמת לא יהיה חם מדי בסוף השבוע הקרוב. את הספר של אלי סט יש לנו. את המסלול שלו באיזור ההצפה עשיתי לפני כשנתיים, אחד מטיולי האופניים הראשונים שלי למען האמת. אז עוד היו לי אופני Y פשוטות, שחשבתי שהם הכי קוליות בעולם... עד שעשיתי איתם חוצה גולן לראשונה והבנתי איזה תמים הייתי... בכל אופן, רציתי לשמוע ממישהו שדיווש שם לאחרונה, בתקווה לשמוע כמה טיפים או המלצות מיוחדות ומעודכנות. אגב, אני לא "נעול" על איזור ההצפה לסוף השבוע, אם יש לך/למישהו רעיון מתאים יותר באיזור, אשמח לשמוע. תודה שוב

גיא101

New member
תודה על האזהרה, אני מקווה שבאמת...

תודה על האזהרה, אני מקווה שבאמת לא יהיה חם מדי בסוף השבוע הקרוב. את הספר של אלי סט יש לנו. את המסלול שלו באיזור ההצפה עשיתי לפני כשנתיים, אחד מטיולי האופניים הראשונים שלי למען האמת. אז עוד היו לי אופני Y פשוטות, שחשבתי שהם הכי קוליות בעולם... עד שעשיתי איתם חוצה גולן לראשונה והבנתי איזה תמים הייתי... בכל אופן, רציתי לשמוע ממישהו שדיווש שם לאחרונה, בתקווה לשמוע כמה טיפים או המלצות מיוחדות ומעודכנות. אגב, אני לא "נעול" על איזור ההצפה לסוף השבוע, אם יש לך/למישהו רעיון מתאים יותר באיזור, אשמח לשמוע. תודה שוב

למעלה