איזור העיניים הרגיש...

E T 17

New member
איזור העיניים הרגיש...

כשאני מסירה איפור מאיזור העיניים, אני תמיד מרגישה כאילו התעללתי בעור שמסביב לעיניים... איך אפשר לעדן את התהליך? מה אפשר למרוח שירגיע את האיזור וימנע מראה של עור שעבר התעללות...?

0 אור 0

New member
עם מה את מסירה את האיפור?

יתכן שכדאי לעבור לשיטת הסרה יותר עדינה. אני שוטפת את הפנים עם שמן הידרופילי שמסיר את מרבית האיפור, ואז מנקה עם שמן עדין או לעתים עם נגבונים טובים.

E T 17

New member
אני משתמשת לרוב ב-

מסיר איפור לעיניים רגישות של "לוריאל". הוא טוב, אבל התחושה זהה... לפעמים אני מחפפת ומסירה בעזרת מגבונים. זה עד כדי כך נורא?

0 אור 0

New member
אם זה מרגיש לך לא טוב אז כדאי

לנסות משהו אחר. אני מציעה שתנסי להסיר עם שמן חוחובה טהור, שהוא גם מרגיע גירויים.

Negyot

New member
תשובה

אפשר להשיג שמן חוחובה טהור בבתי מרקחת, בעיקר ברשתות הפארם הגדולות. גם שמן שקדים טוב באותה מידה ממש, והוא זול הרבה יותר.

Blueberry Kiss

New member
הילה המליצה להוריד איפור עם

התחליב הורוד של ג'ונסון אנד ג'ונסון. שמים טיפה על צמר גפן, מניחים על העין לכמה שניות ורק אחרי זה מתחילים להסיר (צריך לתת לחומר קצת זמן להמיס את האיפור). התחליב ממש עדין ונעים וזה לא גורם לגירוי.

E T 17

New member
וואלה?!

גם אני אאמץ. אתן ממש טובות פה. יישר כוח על הידע והניסיון...

iditush11

New member
ג'ל אלו וורה מעולה לאחר הסרת איפור

במיוחד באיזור העיניים שמדובר בעור מאוד רגיש ודק. אני תמיד אחרי שמסירה איפור מהעיניים ואני משתמשת במסיר איפור מיוחד לעיניים של קליניק, תמיד מורחת ג'ל אלוורה סביב העין זה מזין את העור וגורם לו להשאר רענן ולא מקומט. חשוב מאוד להקפיד שהג'ל רק לא יכנס לתוך העין, זה שורף!! אלו-וורה אפשר לקנות בכל בית מרקחת, חנות טבע ואפילו בסופר-פארמים.

iditush11

New member
אין בעד מה!! ../images/Emo140.gif

ג'ל אלו-וורה באמת מדהים ועושה עבודה כזאתי טובה, שכמעט אני שוקלת להחליף את הקרם עיניים היוקרתי שלי שעלה כמה מאות ש"ח, באלו-וורה עצמה שעושה את העבודה לא פחות טוב ממנו.

למעלה