איזור מדברי וצחיח?או שזה דימיוני הפרוע מתעתע?

איזור מדברי וצחיח?או שזה דימיוני הפרוע מתעתע?

למה אין פה אף נפש חיה? אולי נעשה שאלון נראה מממ מה שמך? גיל? נ' / ז' ? מקום מגורים? עיסוק? היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) יש לך בסיס לדעות האלה? איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) מתי? מצאת אותו אח"כ? איך התגברת על האבידה? קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? איפה אתה? מה התוכניות להערב? יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) ממה צחקת היום? איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? השאלון הזה גם? איך התחיל השבוע שלך? איך היית רוצה שיתחיל? יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? שיר אהוב? שיר שמזכיר לך מישהו/י? שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? יש מישו שאתה מעריץ? מה אתה שונא? מה אתה אוהב? יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? למה? מה השעה? יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? איזה מהן? יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה?

נ.ב

השאלון הנ"ל מיועד לגברים ונשים כאחד ללא שום הבדר ונכתב בלשון זכר מטעמי נוחות ב ל ב ד יום טוב ותודה

מיטללל

New member
יאללה

מה שמך? מיטל גיל? 21 נ' / ז' ? נ מקום מגורים? ת"א עיסוק? |מפהקת| היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? לא מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני?
יש לך בסיס לדעות האלה? איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) חברה טובה מתי? לא מזמן מצאת אותו אח"כ? לא איך התגברת על האבידה? איכשהו קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? כן, אבל אז בטח בכיתי בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי? תלוי בתקופה יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? לא רוצה איפה אתה? בעבודה מה התוכניות להערב? חברות יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) לא ממה צחקת היום? לא זוכרת איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? אנשים טיפשים השאלון הזה גם? לא כל כך איך התחיל השבוע שלך? דיי רע איך היית רוצה שיתחיל? יותר טוב יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? לא שיר אהוב? אין לי כוח לשאלות על שירים שיר שמזכיר לך מישהו/י? כנל שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? כנל היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? כן יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") לא מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) חברים טובים יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) אוויר על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? לא אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? לא יש מישו שאתה מעריץ? לא מה אתה שונא? צביעות/שקרים/ורוע מה אתה אוהב? פיצה יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? לא נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? בהחלט למה? ככה

תשובות

מה שמך? בת-אל גיל? חודש הבא 20 נ' / ז' ? נקבה מקום מגורים? בית עיסוק? צ'קרית בספא (זאת שבכניסה...) היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) לא... מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) יש ויש... יש לך בסיס לדעות האלה? כן ברור איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) לא חושבת.. מתי? מצאת אותו אח"כ? לא איבדתי איך התגברת על האבידה? קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? לא בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי? אופטימי!!! יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? לא עניינכם :) איפה אתה? בבית מה התוכניות להערב? להתקלח ולישון יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) ממה צחקת היום? מאיזה איש (חולה נפש) שגזר לאישתו את השפם עם מספריים!!!! איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן השאלון הזה גם? לא ממש איך התחיל השבוע שלך? בסדר רגיל איך היית רוצה שיתחיל? גם ככה העבודה משביזה אז לא משנה יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? לא שיר אהוב? massri- real love שיר שמזכיר לך מישהו/י? יש הרבה שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? רז חדד- שקיעות היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? לא יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") לכל דבר שקורה יש סיבה! מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) אושר!!! יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) חיוך!! על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') יש הרבה.... יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? לא יודעת אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? פרווה יש מישו שאתה מעריץ? לא חושבת מה אתה שונא? יש הרבה מה אתה אוהב? " " יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? כבוד!!!!!!!! נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? כן למה? ככה מה השעה? 20:15 יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? על זאת איזה מהן? וגם זאת יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה? כנ"ל

יאללה :)

מה שמך? שי גיל? 22 נ' / ז' ? זכר משובח... מקום מגורים? ירושלים עיסוק? עצמאי.. היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) לאאאאאאאאאאא מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) חלשות... יש לך בסיס לדעות האלה? מן הסתם. איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) איבדתי היום את המסטיקים שלי והייתי תקוע בלעדיהם יום עבודה שלם! מתי? היום מצאת אותו אח"כ? כן, הם היו פה ליד המחשב... איך התגברת על האבידה? שקלתי להתחיל לעשן אבל בסוף חזרתי הביתה ומצאתי את המסטיקים. קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? כן אבל הייתי שיכור. בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי אופטימי מדי לפעמים. יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? לא. איפה אתה? בבית מה התוכניות להערב? הסרט החדש של טרנטינו עם ידידה. יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) לכי לים\אגם\מעיין הקרוב לטבילה לילית. ממה צחקת היום? ראיתי ילד מקבל "טיל" בכדורגל לתוך הפנים. איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? הומור שחור ציני ומלוכלך השאלון הזה גם?כל כך לא. איך התחיל השבוע שלך? הטלפון העיר אותי ומישהו ביקש שאני אשלח לו 17 שקל בדואר. איך היית רוצה שיתחיל? שמישהו יציע לשלוח לי 17 שקל בדואר. יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? נזכרתי אבל הרפתי שיר אהוב? lasgo -something... שמעתי אותו שישי בדאבלין ושכחתי כבר כמה אני אוהב אותו. שיר שמזכיר לך מישהו/י? יש מלא wind of change, papi choulo שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? i need a hero, גרסת הדאנס :) היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? לא במיוחד. אבל בעיטה בפנים בכיף. יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") "יאללה יאללה" מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) שמחה. יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) כסף, רכב, נשים, חברים, כדורגל. על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') ימי שלישי. מיותרים לגמרי. יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? אז ככה: שני סמורים נכנסים לפאב.... שותים שותים ואז אחד צועק לשני "אני זיינתי את אמא'שך!!" הסמור השני לא ממש מתייחס והם ממשיכים לשתות... אחרי 20 דקות ההוא כבר עומד על הכיסא וצועק "אני זיייייינתייי את אמא,שך!!!!!!!!!" הסמור השני עדיין לא מתרגש ומוריד את הראשון שישב... אחרי שעה הסמור הראשון נעמד על הבר, צועק לכולם שיקשיבו לו, מצביע על הסמור השני וצועק "אני ז-י-י-נ-ת-י א-ת א-מ-א-ש-ך' !!!!!!!!!!!!!!!" מלווה בתנועות זיווג דוגי וולגריות.... הסמור השני שכבר נמאס לו קם, תפס את הראשון ואמר "יאללה אבא בוא הביתה, אתה שיכור!!" אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? נגד נחרץ יש מישו שאתה מעריץ? אריאל אורטגה, אבל בטח אתם לא מכירים. מה אתה שונא? להישרף בשמש מה אתה אוהב? סקס. יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? יש לי תיק עם כל מיני דברים אישיים+עבודה שאני מעדיף לאבד 10000 שקל מאשר אותו. בכללי אני גם דואג לנעול את הרכב והבית... נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? כן ואני ממהר ומצטער שהתחלתי עם השאלון למה? כי הסרט עוד מעט ואני עוד צריך להתקלח ולעשות טלפון מה השעה? 20:34 אם המחשב לא מזייף יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? על זאת. איזה מהן?גם על זאת יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה? " מכונית ספורט או ג'יפ ? "

DanaLior

New member
עונה =]

מה שמך? דנה גיל? 16 =] נ' / ז' ? נ' מקום מגורים? חסוי עיסוק? תלמידה היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) ממש לא.. טוב לי ככה! מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) לרוב?.. לא מבין מהחיים שלו יש לך בסיס לדעות האלה? וודאי איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) ממ.. לא שזכור לי מתי? - מצאת אותו אח"כ? - איך התגברת על האבידה? - קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי? אופטימי!!! יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? לא רוצה לכתוב.. אני מאמינה שאם הייתי רוצה הייתי כותבת =] איפה אתה? בחדר.. מה התוכניות להערב? לפני שעה חזרתי הביתה מיום עמוס.. התוכניות הן להתקלח ולישון!! יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) אחרי יום כזה- אין רעיון ממה צחקת היום? מהשיעור אירובי!!!!! איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? לראות אנשים נופלים.. טוב זה פשוט.. אני נחנקת מרוב צחוק.! השאלון הזה גם? ממ..לא כ"כ איך התחיל השבוע שלך? בשיעורים חופשיים! איך היית רוצה שיתחיל? בשינה יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? לא שיר אהוב? יש הרבה שיר שמזכיר לך מישהו/י? שבועת הנצח..
שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? לאדעת היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? כככןןן!!! יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? לכל דבר יש סיבה, הכל קורה לטובה מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) ממ..אושר..עושר... יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) חבר שלי.. וההורים שלי על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') כל התקופה של שנה שעברה יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? אהה לא אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? שכל אחד יעשה מה שטוב לו יש מישו שאתה מעריץ? מממ..את עצמי? סתם! מה אתה שונא? קנאים מה אתה אוהב? אנשים יפים, מצחיקים, כיפים יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? על עצמי נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? קצת למה? ככה מה השעה? 22:06 יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? לא זוכרת איזה מהן? - יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה? אההההההההההההה לא

ChilD SouL

New member
../images/Emo26.gif

גיל? 21. נ' / ז' ? נקבה. מקום מגורים? צפון. עיסוק? סטודנטית. היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) לא. מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) יום עסל, יום בסל. יש לך בסיס לדעות האלה? כן. איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) לא. טפו טפו טפו... מתי? ... מצאת אותו אח"כ? ... איך התגברת על האבידה? ... קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? לא. בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי באמצע, לכיוון הפסימיות. יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? לא. איפה אתה? בבית. מה התוכניות להערב? לנוח. יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) לעמוד בצומת. ממה צחקת היום? כל מיני בדיחות פרטיות שלי ושל הבחור.
איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? נורא קל להצחיק אותי, אז המון. השאלון הזה גם? לא. הוא משעמם. איך התחיל השבוע שלך? בלחץ, על הבוקר. איך היית רוצה שיתחיל? ברגוע. יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? יש. שיר אהוב? לאחרונה אני שומעת הרבה אביב גפן ולכן שיר אהוב כרגע זה: אביב גפן - מקסיקו. שיר שמזכיר לך מישהו/י? המשולש - שמיים כחולים.
שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? אין. היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? לא. יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") אני מאמינה ביין ויאנג אז... אחרי כל רע, צריך להיות מתישהו טוב [השאלה מתי...]. מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) הבריאות של המשפחה.
יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) משפחה. על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') על כלום. יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? לא. אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? לא אכפת לי. יש מישו שאתה מעריץ? לא. מה אתה שונא? הרבה דברים. מה אתה אוהב? הרבה דברים. יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? האמ.פי שלי. אם משהו יקרה לו אני אתפגר, חד וחלק. נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? לא יודעת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lir האחת

New member
גם אני .... ../images/Emo41.gif

מה שמך?לירון. גיל?25. נ' / ז' ?
מקום מגורים?מרכז. עיסוק?סטודנטית וואנבי. היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו)לא. מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....)זה לא זמן טוב לשאול
יש לך בסיס לדעות האלה?בסיס מוצק
איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...)
מתי?אהמ...לפני כשבוע
מצאת אותו אח"כ?מצאתי, אבל לא נשאר אותו דבר. איך התגברת על האבידה?עוד לא התגברתי
קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום?ממש לא
בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימיאופטימי
יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה?לא
איפה אתה?בבית. מה התוכניות להערב?לישון קצת
יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון])לשמוע מוזיקה? לקרוא ספר? ממה צחקת היום?ילד קטן בן 3, נכנס עם אמא שלו לחנות התכשיטים שבה אני עובדת, וביקש ממנה לקנות לו סרט צבעוני לראש
איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך?לא חסר
השאלון הזה גם?בהחלט
איך התחיל השבוע שלך?יום ראשון זה תמיד יום שביזות
איך היית רוצה שיתחיל?כמו שהתחיל יום חמישי
יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ?מממ..לא. שיר אהוב?בימים אלו? Umbrella של Rihanna
שיר שמזכיר לך מישהו/י?כל שיר כמעט מזכיר לי תקופה/מישהו. שיר מעצבן שלא יוצא מהראש?"4 בבוקר לא נרדמת.."
היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו?מממ.. לא. יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה")יהיה טוב
מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!)אושר
יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..)תקווה. על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו')שאלה קשה מידי.. יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום?לא עולה לי .. אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים?בעד
..סתם, עברנו ת'גיל. יש מישו שאתה מעריץ?ישנם כמה אנשים שאני מעריכה מאוד, אנשים מיוחדים ויקרים לי
מה אתה שונא?שאלונים ארוכים. מה אתה אוהב?שאלונים קצרים. יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות?הבגדים והפלאפון שלי
נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות?מאוד
למה?כי זה לא נגמר
מה השעה?אין לי שעון
יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס?על מה לא הייתי מוותרת..זה היה יכול להיות יותר פשוט
איזה מהן?זאת
יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה?נופ. הודגש באמצעות מדגישומטיק

E i n a v 1 1 1

New member
תשובות ../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

מה שמך? עינב גיל?21 עוד מעט 22
נ' / ז' ? נ' מקום מגורים? ראשל"צ עיסוק? מוקד עירוני ראשל"צ (פטריוטיות משהו
)
היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) לא מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....)- אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדייהם יש לך בסיס לדעות האלה? לצערי כן
איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) כן
מתי? ממזמן... מצאת אותו אח"כ?עדיין לא איך התגברת על האבידה? התחלתי לדפוק את הראש בקיר
- סתם עוד לא התגברתי
קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? קרה... בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי אופטימי
יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? אם אני אגיד, אני אצטרך להרוג את כולכם
איפה אתה? בבית מה התוכניות להערב? הלילה עוד צעיר יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון])תעשי ספורט, תראי חברות... ממה צחקת היום?קמתי לפני שעה עוד לא הספקתי לצחוק איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? האנשים שפונים למוקד, לפעמים רמת הסתימות היא כזאת גדולה שאני מתאפקת לא לצחוק להם בפנים השאלון הזה גם? חיובי בזנתי
איך התחיל השבוע שלך?בעייפות רבה איך היית רוצה שיתחיל? בחופש ואני לא אצטרך ללכת לעבוד
יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה לא שיר אהוב?בימים אלו? אינפקטד עם becoming insane שיר שמזכיר לך מישהו/י? יום ועוד יומיים - וזה חסוי
שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? לא עולה לי כרגע לראש היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? כן...אבל אני לא אלימה
יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") if u can't beat them join them מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) להיות מאושרת ולחייך יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..)
על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') על השנה האחרונה בכמה חלקים ממנה יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום?איש אחד הלך הלך נפל לבור...נו טוב אתם יודעים את ההמשך
אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים?בעדלא מפריע לי שכל אחד יעשה מה שטוב לו יש מישו שאתה מעריץ?חוץ ממני?
מה אתה שונא?שקרנים מה אתה אוהב?מוסיקה יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות?ה-MP3 שלי נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? אמ.... למה?למה לא? מה השעה? ניפצתי את השעון אחרי שהוא העיר אותי אז אין לי מושג יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? אמ... אולי על העדפה המינית איזה מהן?כרגע עניתי למעלה... יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה?מה שלומך הבוקר?

comet9

New member
התשובות שלי

מה שמך? שביט גיל? אוטוטו 22 נ' / ז' ? זה כדי שאם ישאלו "מין" אז אף אחד לא יענה "בכיף.." אני זכר ברוך השם. מקום מגורים? חולון עיסוק? תוכניתן בחברה שמייצרת מערכות טריוויה וקזינו (חוקי) אינטראקטיביות היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) מה זה לא... מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) חוסר אמינות טוטאלית. יש לך בסיס לדעות האלה? כן איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) לא. מתי? מצאת אותו אח"כ? איך התגברת על האבידה? קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? לא בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי פסימי ככל הניתן. גם ככה מתים בסוף יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? לא לא ולא איפה אתה? בעבודה מה התוכניות להערב? להינשא לחשפנית אסיאתית עם 4 ילדים. יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות לשחות בעירום בים. ממה צחקת היום? מהרבה דברים איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם מה שאומרים להם בפרצוף. חבריה, האמת כואבת לא? השאלון הזה גם? לא איך התחיל השבוע שלך? זוועה איך היית רוצה שיתחיל? ככה הכי טוב כי הוא נגמר תמיד בן זונה. יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? אולי.. שיר אהוב? יש הרבה. שיר שמזכיר לך מישהו/י? thing about you - roxette שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? רוצה בנות המעאפן הזה היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? כן יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") life is a bitch. "you marry one", and than you die" מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) אושר כמובן יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) הלאפטופון החמוד שלי על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') הילדות... יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? ארוך מידי אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? פרווה. שיעשו מה שבא להם. סה"כ ההורים אוכלים את הכיס ואת הלב בגלל החינוך הקלוקל של היום יש מישו שאתה מעריץ? לא. יש הרבה אנשים שאני אוהב/מכבד. להעריץ אני לא מעריץ. מה אתה שונא? דיכאון של אנשים, טיפשות של אנשים, אגוצנטריות ושקרנות פתולוגית. אה והומואים. מה אתה אוהב? הכל חוץ ממה שאני שונא. יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? כן. על הלב שלי. נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? כן. למה? כי השאלון הזה ארוך מה השעה? 17:24 יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? לא. איזה מהן? יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה? "את/ה בתול/ה? הידעת שאין בתולות=אין פיגועים"

למרות שאני לא ממש פעילה... ../images/Emo9.gif

מה שמך? שירן גיל? 21 עוד חודש
נ' / ז' ? נקבהה מקום מגורים? רמלה
עיסוק? מישהו מכיר את אומן ההלבשה? היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) - לא! מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) טיפשים
סתם נו... מאכזבים
יש לך בסיס לדעות האלה? כן... לצערי
איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) כן... מתי? היום. מצאת אותו אח"כ? עדיין לא...
איך התגברת על האבידה? לאט לאט ובזהירות. קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום? כן. מתוך ייאוש ועצבים. בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי? תלוי מתי... יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? כן. וכן. איפה אתה? בבית.. מה התוכניות להערב? ערב? ללכת לישון. יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) - לא. ממה צחקת היום? מהשטויות של חברה טובה שלי. רק היא יודעת לעודד אותי... איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? כמעט כל דבר מצחיק אותי... השאלון הזה גם? לא. איך התחיל השבוע שלך? במילה אחת? מגעיל. איך היית רוצה שיתחיל? קצת יותר טוב. יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? חיובי... שיר אהוב? יש מלא... שיר שמזכיר לך מישהו/י? אין סוף לאהבה - לירן טל ו... Roxette.- Listen to Your Heart שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? אין היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? ככככןןןןןןן
יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? בסוף יהיה טוב
מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) אושר, שמחה, חברה טובה שלי ועוד מישהו... יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) הפלאפון שלי? נדוש... כרמית- חברה טובה שלי. על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו')? על השבוע האחרון. יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? אין כוח... אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? פרווה. יש מישו שאתה מעריץ? אממ... לא. מה אתה שונא? שקרנים
שקרים
אגואיסטים! מה אתה אוהב? אותו.
יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? כן... אני. נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? כןןן. למה? אולי כי משעמם לך? מה השעה? 01:50 יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? לא איזה מהן? - יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה? למישהו לא משעמם?
לילה טוב.

pain is MY love

New member
אם אני כבר ערה...

מה שמך?: מרינה גיל?: 21 נ' / ז' ?: נקבה מקום מגורים?: ראשון לציון עיסוק?: קצינה משוחררת, חופשיה ומאושרת
היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו): ממש לא!!!!! מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....): ילדותי בטירוף! יש לך בסיס לדעות האלה?: כן. יש לי חבר בן 29 וכשאני רואה אותו ואת כל החברים שלו אני מבינה אינפנטיליות מה היא... איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...): איבדתי אולר שקיבלתי מתנה אם זה נחשב... מתי?: ביום חמישי מצאת אותו אח"כ?: לא איך התגברת על האבידה?: בקלות קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום?: לא. אני בדרך כלל לוקחת דברים כאלה קשה בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי: יותר פסימית למען האמת. יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה?: אני לא שומרת סודות איפה אתה?: בבית של חבר שלי מה התוכניות להערב?: עוד מוקדם מדיי לחשוב על זה יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]): אני לא טובה ברעיונות כאלה... ממה צחקת היום?: הלילה צחקתי כי ראינו סרט של תמיר גל וזה היה הדבר הכי אינפנטילי שראיתי בעולם. זה פשוט קרע אותי מצחוק. איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך?: כשחבר שלי עושה חיקויים השאלון הזה גם?: מדי פעם איך התחיל השבוע שלך?: ברגוע. איך היית רוצה שיתחיל?: ברגוע יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ?: לצערי כן. אבל לא מדברים על זה... שיר אהוב?: "לא יכול להוריד ממך את העיניים" של מאיר אריאל שיר שמזכיר לך מישהו/י?: " שעתיים אחרי" של אפרת גוש מזכיר לי את האהבה הנכזבת ההיא... שיר מעצבן שלא יוצא מהראש?: כרגע אין למזלי היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו?: לא. אני רגועה יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה"): ללא ספק : "הכל לטובה" ו"מה שאמור לקרות יקרה" מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!): אהבה יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..): טלפון וסיגריות על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו'): על כל האהבות הנכזבות יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום?: אין לי כרגע אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים?: נגד! יש מישו שאתה מעריץ?: לא מה אתה שונא?: שקרים מה אתה אוהב?: את חבר שלי
יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות?: כן. הטלפון שלי נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות?: לא ממש
למה? מה השעה? יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? איזה מהן? יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה?

sweetdolla

New member
יאללה חדשה כי משעמם לי ויש לי בגרות אז נדפק

לי הראש... מה שמך?סתו גיל?21 נ' / ז' ? נ עיסוק? בינתיים... נהנת מהחופש שניתן לי. היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו)ממש לא. מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) אז זהו, שההתרשמות שלי ממש לא מכלילה לקטגוריה את כל קבוצת המין השני.... יש כאלו מה זה טיפשים, ויש כאלו מאוד רגשנים שזה מגעיל או מאוד מסורים.. הכי טוב להיות נורמלים, מאוזנים, באלאנס כזה הכי טוב. קצת מכל דבר. יש לך בסיס לדעות האלה?הוכחות מוצקות. איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) לא שזכור לי... אני נוטה לשכוח הרבה דברים ככה שאני גם לא זוכרת אם אני מאבדת משהו. מתי? מתישהו מצאת אותו אח"כ? ככל הנראה אני אתקל בו יום אחד ואז אני אזכר שאיבדתי אותו בעבר. איך התגברת על האבידה? בהרבה גלידה (עם עוגיות יא אללה כזה טעים בא לי עכשיו) קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום?יצא לאבד 4 פעמים את הת.ז שלי. בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי גם וגם יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? פחחח בטח מה התוכניות להערב? סרט יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) רוצי ברחוב ותרדפי אחרי מכוניות לעבר השקיעה ממה צחקת היום? עוד לא הצחיקו אותי אבל היום עוד ארוך איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? כשאני הולכת ברחוב ופתאום אני רואה בנאדם עם כלב ברחוב והכלב לבוש באיזה סוודר או בגד כלשהו, אני לא יכולה אני מתפקעת מצחוק מזה כשאני לבד ברחוב כמו איזה משוגעת. או שבעצם הבעלים של הכלב הזה הוא המשוגע ואני הנורמלית ששמה לב לדבר המוזר הזה. איך התחיל השבוע שלך? מצ'עמם איך היית רוצה שיתחיל? בסקס סמים וטל מוסרי יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? כן.... :( מחכה שזה ייעלם. שיר אהוב? שיר שמזכיר לך מישהו/י? goo goo dolls- irish שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? איתי- קרן פלס היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? למה באלימות כשאפשר במכות? יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) אושר אושר ושוב אושר (יכול להיות עני מאושר אבל יכול להיות עשיר ממש ממש לא מאושר.... בגלל זה אושר זה דבר שכל אחד מודד בצורה שונה.. העיקר שאני אהיה מאושרת לא משנה מה) יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) החתול והכלב שלי על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') תקופה בילדות שלי.. אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? נגד, להעריץ רק אנשים שהשיגו משהו לא אנשים שנראים כמו איזה משהו. יש מישו שאתה מעריץ? מה אתה שונא? רעש של אזעקת מכוניות, כשחורטים על הקיר או על הלוח, כשחם לי, יתושים, עכבישים, צ'יעמום, מה אתה אוהב? שוקולד לבן, גלידה, ים, לצחוק, בתי קפה, ספרים, לשיר, מוסיקה, פסיכולוגיה.. כל מיני... יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? הפרטיות שלי נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? חבלזלז למה? מה השעה? יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? איזה מהן? יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה?

חייב לענות על שאלה אחת שוב!

ממה צחקת היום? שמעתי קב"ט בן 29, אומר לאחד מפקודיו (בן 23) את המילים "אתה כזה ילד קקי", לאחר שהשני גנב לו את הסיגריה האחרונה.

השקעתי יאללה

מה שמך? מור גיל? 21 אוטוטו נ' / ז' ? נקבה גאה! מקום מגורים? איזור המרכז יספק אתכם? עיסוק? עוד 3 ימים טסה !!! אז עוד שלושה ימים אני מדריכת אומנות בעיסוקי :) היית מעדיף להיוולד בתור המין השני? (-אם את נקבה היית מעדיפה להיולד זכר? ונהפוכו) תכלס,לצערי בעולם שלנו עדיף להיות גבר,אבל טוב לי ככה. מה התרשמותך ב כ-ל-ל-י-ו-ת על המין השני? (דוג' טיפש, רגשני, מסור, לא אמין, ילדותי, וכו'....) לוקח לכם זמן להתבגר ולרובכם..להיות קצת טיפונת רגישים :) בבקשהה אנחנו אוהבות צומי יש לך בסיס לדעות האלה? בחורים שהכרתי איבדת לאחרונה משהו יקר לך? (חפץ/אדם/רגש/וכו'...) נקסט מתי? מצאת אותו אח"כ? איך התגברת על האבידה? קרה לך שאיבדת משו חשוב (כגון ממ ארנק) ולמרות זאת לא הפסקת לצחוק כל היום?לא!! במצבים כאלה אני יותר בוכה בכלל, אתה טיפוס אופטימי /פסימי -אופטימי מאוד! יש לך סוד מעניין/משעשע/מביך שהיית רוצה/לא רוצה לכתוב פה? לא שעולה לי כרגע איפה אתה? בבית מה התוכניות להערב? בשעה הזאת? לישון. יש לך רעיון למשו מעניין כדי שלא יעבור לי עוד יום משעמם וחסר מהות? (נא לקחת בחשבון ש- אין לי ת.ז, כסף, כרטיס אשראי, כרטיס של המנוי לבריכה, חוגר, חופשי חודשי, ארנק על תכולתו (אבד..) אבל יש לי מצב רוח לעשות שטויות [גניבה לא באה בחשבון]) ממה צחקת היום? האממ חברה שלי הצחיקה אותי איזה דברים מעלים בך גיחוך קל-כבד או משעשעים או מצחיקים אותך? אנשים! לגמרי..אני מאוד אוהבת לצחוק על אנשים..במיוחד אלה שהם קריקטורות לכל דבר! השאלון הזה גם? איך התחיל השבוע שלך? האממ התחיל טוב :) איך היית רוצה שיתחיל? כמו שהוא התחיל יש לך אהבה נכזבת שנזכרת בה לאחרונה והראש שלך פשוט לא מרפה :'( ? לפעמים זה עולה אבל מרפה שיר אהוב? ברגע זה עולה לי..ירח של שלמה ארצי שיר שמזכיר לך מישהו/י? little wing את האקס שיר מעצבן שלא יוצא מהראש? מותק אתה חונק מי שמכיר..צערי איתו היית רוצה לתת למישהו/י כאפה עכשיו? כן~! כרגיל למפקדת שהייתה לי בצבא הייתי רוצה לתת כאפה בכל מצב..אבל אני דוגלת במילים במקום באלימות. יש לך משפט/ביטוי שממש עוזר לך בחיים להגבר על כל מיני מצבים? (לי יש לדוג' "הכל לטובה") "הכל גורל" מה הכי חשוב לך בחיים? (חוץ מבריאות!) אהבה יש משו שלא תוכלו לחיות בלעדיו? (חוץ ממוח לבלב ריאות וכו'..) קיצ'י אבל נכון..תקווה לעתיד טוב. על מה היית מוותר בחייך,(תקופה מקרה פאדיחה וכו') על גיל 12 לחלוטין..הייתה שנה רעה. יש לך בדיחה שהיית רוצה לספר לנו? משו שיעשה לנו ת'יום? אתה בעד / נגד / פרווה בנוגע לתופעה של הערצת מפורסמים? בעד למה לא..אבל במינון..לא שאני מעריצה של מישהו כן יש מישו שאתה מעריץ? יש אנשים שאני מעריכה מאוד..אבל לא אוספת פוסטרים מה אתה שונא? רוע מה אתה אוהב? פינוקים יש משו שאתה דואג לשמור עליו באדיקות/ בקנאות? על זה שלא יהיו לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים נחשב? נראה לך שאני ממש מתאמצת להמציא שאלות חדשות? כןן!! למה? כי משעמם לך מה השעה? אחת ומשהו בלילה יש שאלה פה שהיית מוותר עליה ללא היסוס? כן אלה שלא עניתי עליהם איזה מהן? יש לך רעיון לשאלה מעניינת שלא שאלו אותה פה ביממה האחרונה? מה הפטיש שלכם? שאלה חזקה :)

למעלה