איזור מערבי בסינגפור?

aviad99

New member
איזור מערבי בסינגפור?

שלום, אני רושם בשם אחותי שעברה לסינגפור לצורך עבודה לפני זמן קצר. הגישה שלה לאינטרנט בעברית מוגבלת לכן אני כותב במקומה. היא כרגע בבית מלון באיזור ציינה טאון ועדיין מחפשת דירת 2 חדרים בתקציב של עד 2000 דולר אמריקאי. מהתרשמות קצרה הבנו שיש מחסור בדירות ובתכלס היא לא הספיקה לראות הרבה, אבל היא מחפשת איזור שיהיה יותר מערבי. עד כה היא ראתה כמובן את ציינה טאון, little india ואת איזור העבודה (מערב ברחוב Jalan Kilang Timor) הבנתי שיש גם איזור שנקרא COAST משהו, מערבי קצת יותר אבל יקר בטירוף, בסביבות 11 אלף דולר לחודש.. מצטער אם זה נשמע קצת גזעני, אבל היא תוהה אם יש איזור שלא מלא רק בסינים או הודים אלא מעורב קצת יותר . לא שיש בעיה עם הודים וסינים או משהו, אבל כל מה שקשור לקניות, אוכל, מכולות, סופרים וכאלה מאוד אסייאתי או הודי וקשה לה להתחבר לזה. (האוכל חריף מדי! :) ) מבירורים קודמים לפני שהיא עברה היא קראה שסינגפור מאוד מערבית ועד כה היא ממש לא רואה את זה.. אמרתי לה שאולי זה בגלל שהיא לא הספיקה עוד לראות מספיק מקומות. מצד שני אני לא מכיר את סינגפור בכלל לכן אני שואל פה..

rambling

New member
אזורים בסינגפור

אחותך הלכה לגור ולבדוק את שתי המקומות הכי ג'יפה כמעט בסינגפור. זה כמו להגיד שמעתי שישראל זה מקום נחמד אבל עד עכשיו זה ממש מגעיל, אה כן אני באיזור התחנה המרכזית הישנה בתל אביב. אני מניח שהיא שוהה שם בגלל שהמלונות שם מאוד זולים יחסית. אבל זה לא אומר שהוא צריכה לגור שם. האזור שהזכרת זה East Coast, זה אזור לא רע אבל אין שם תחבורה נוחה (אין רכבת ופחות אוטובוסים). גם יהיה לה קצת רחוק מהעבודה. שתחפש באזור Queen's way, Red Hill אם היא רוצה תחבורה נוחה וקרוב מאוד לעבודה. אבל המקומות יחסית ישנים. יש אזור יותר נחמד לא רחוק משם שנקרא Telok Blangah אבל שוב פחות תחבורה. אני הייתי מחפש קונדו ליד הרכבת, אפילו במרחק יותר גדול קצת. במקרה שלה שתחפש ליד הקו הירוק לכיוון West לדוגמא לפי הרשימה הזאת: http://www.singaporeexpats.com/housing-in-singapore/condos-near-MRT.htm#EW אני כמעט שנתיים לא גר שם אז אני לא מאוד מעודכן במחירים אבל 11 אלף זה נראה לי מתאים יותר לפנטהאוז שישה חדרים. המחירים הם יותר בסביבובת ה-2-3000. ובשביל לכתוב: עברית.

aviad99

New member
תודה רבה, בקשר לאיפה שהיא עכשיו..

זו לא ממש היתה בחירה שלה אלא של המעסיק. כנ"ל לגבי האיזור השני שבו היא ראתה כמה דירות. אבל טוב לדעת שמה שחשבתי היה נכון.

למעלה