איזו אהבלה אני

shellyland

New member
איזו אהבלה אני ../images/Emo5.gif

אתם מכירים את זה, שמשהו מונח לכם מול העיניים ואתם פשוט לא רואים אותו, ואז, כשאתם סוסף סוף רואים אותו, אתם לא מבינים איך לא ראיתם אותו מההתחלה? אז אתמול בבוקר, כשהאזנתי לתכנית של ענת שראל ב-88FM היא השמיעה את השיר Brasil Pandeiro של ה-Novos Baianos ואני הכיתי עם היד על המצח בחבטה עזה, כי בפעם הראשונה קלטתי שהשיר הזה הוא למעשה "תשובה" או "המשך" לשיר שאני אוהבת כל כך - Chiqulete com Banana של גל קוסטה. עכשיו אני מחפשת את המילים של השיר, כדי שאוכל לראות מול העינים כמה אני אהבלה, ולא רק לשמוע דרך האזניים. מי יעזור לי?

אוזמר ודודו!

שיקלצ´י קום בננה זה שיר ישן של אוזמר ודודו, הצמד שהתחיל את סטייל הטריו אלטריקו בסלבדור.

shellyland

New member
נכון

כלומר - אני מניחה שנכון. ידעתי שיש לשיר ביצוע קודם, רק שלא ידעתי של מי. הביצוע של קוסטה הופיע באלבום מחווה לאמן הפוררו ג´קסון דו פנדירו והיא הוסיפה לו את ה"טאץ´" הרוקנרולי, על ידי שימוש בגיטרות בס וחשמליות ומערכת תופים, בנוסף לכלי ההקשה הברזילאים. אהבלה 2 (סדרת ההמשך): בעודי כותבת את ההודעה אני קולטת שגם שם השיר Brasil Pandeiro מתייחס, בעצם, לג´קסון דו פנדיירו. מילים? מישהו? בבקשה?

אוזמר ודודו!

שיקלצ´י קום בננה זה שיר ישן של אוזמר ודודו, הצמד שהתחיל את סטייל הטריו אלטריקו בסלבדור.

OhFear

New member
אלה המילים?

Brasil Pandeiro Chegou a hora dessa gente bronzeada mostrar seu valor Eu fui à Penha e pedi à padroeira para me ajudar Salve o Morro do Vintém, pendura a saia que eu quero ver Eu quero ver o Tio Sam tocar pandeiro para o mundo sambar O Tio Sam está querendo conhecer a nossa batucada Anda dizendo que o molho da baiana melhorou seu prato Vai entrar no cuscuz, acarajé e abará Na Casa Branca já dançou a batucada de Ioiô e Iaiá Brasil, esquentai vossos pandeiros, iluminai os terreiros Que nós queremos sambar Há quem cambe diferente, noutras terras, outra gente Um batuque de matar Batucada, reuni vossos valores, pastorinhas e cantores Expressões que não tem par, oh meu Brasil, Brasil Brasil, esquentai vossos pandeiros, iluminai os terreiros Que nós queremos sambar

eldarinn

New member
חמודה CHIQULETE COM BANANA

זה קודם כל של שר התרבות ואתר כך של "פשוטי העם" דוגמת גל קוסטה.
ואם כבר NOVOS BAIANOS - חולה על MISTERIO DE PLANETA יחד עם, איך לא - מריסה מונצ´י!!

לשלי היקרה, שבוע טוב

לשלי היקרה, שבוע טוב אני מבין ש"נחשפת" אתמול לתוכנית של ענת הראל (ולא: שראל) ב10 בבוקר. ובכן - מה דעתך על התוכנית ועל השדרנית? לצערי לא יצא לי לשמוע את התוכנית בשבועות האחרונים, כי שעות ההוראה שלי חפפו לשעת התוכנית...אבל כבר כתבתי בעבר, שלדעתי התכנית סובלת מבעיות הנחיה ועריכה קשות ביותר. מה דעתך? נעם.

למעלה